eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lidzbark Warmiński › dostawa żywności na bieżące potrzeby

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-02-05

Lidzbark Warmiński: dostawa żywności na bieżące potrzeby
Numer ogłoszenia: 24437 - 2008; data zamieszczenia: 05.02.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 2039, ul. Ornecka 1, 11-100 Lidzbark Warmiński, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 5247337, fax 0-89 5247333.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jw2039.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Kasyno Wojskowe 324.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa żywności na bieżące potrzeby.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa z podziałem na 6 zadań zadanie nr 1- mięso i wędliny zadanie nr 2- ryby zadanie nr3 - jajka zadanie nr.4 - pieczywo zadanie nr.5 - nabiał zadanie nr.6 - artykuły spożywcze

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina 01.12.12.13 - 01.12.12.13 Oryginalny kod CPV: 15.33.11.35 - Grzyby przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.35 - Grzyby przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Oryginalny kod CPV: 15.83.10.00 - Cukier Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.10.00 - Cukier Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.85.11.10 - Makaron Kod CPV wg słownika 2008: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Oryginalny kod CPV: 15.86.41.00 - Herbata w torebkach Kod CPV wg słownika 2008: 15.86.41.00 - Herbata w torebkach Oryginalny kod CPV: 15.87.10.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.10.00 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda Oryginalny kod CPV: 15.22.20.00 - Mrożone filety rybne Kod CPV wg słownika 2008: 15.21.10.00 - Filety rybne Oryginalny kod CPV: 15.23.20.00 - Ryby solone Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.20.00 - Ryby solone 15.89.14.90 - 15.89.14.90 01.24.20.00 - 01.24.20.00 Oryginalny kod CPV: 15.81.11.00 - Chleb Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.11.00 - Chleb Oryginalny kod CPV: 15.81.14.00 - Bułeczki Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.14.00 - Bułeczki Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.51.20.00 - Śmietana Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.20.00 - Śmietana Oryginalny kod CPV: 15.53.00.00 - Masło Kod CPV wg słownika 2008: 15.53.00.00 - Masło Oryginalny kod CPV: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Oryginalny kod CPV: 15.54.23.00 - Ser Feta Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.23.00 - Ser feta .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 28.02.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą brać udział wykonawcy spełniający warunki określone w art.22 ust.1 pkt 1-4 z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówien publicznych (Dz.U.z 2007 r. nr.223 poz. 1655)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenie do ewidencji działalnosci gospodarczej, - wystawionego nie wcześniej niż 6 miesiący przed upływem terminu składania ofert. Aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie, w całości wykonania decyzji właściwego organu wystawianych nie wcześniej niż 3 mce prze terminem upływu składania ofert. Oświadczenie że wykonawca spełnia warunki wynikające z art.22 i nie podlega wykluczniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy ? załacznik ne.3/

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jw2039.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: w siedzibie kasyna Wojskowego 324 w Lidzbarku Warmińskim ul.Ornecka 1 - biuro.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.02.2008 godzina 11:00, miejsce: w biurze Kasyna Wojskowego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso i wedliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: żeberko kg 84, łopatka b/k 360kg, golonka b/k 96 kg, schab b/k 480 kg, karkówka 360kg, wołowina b/k 240kg, udko z kurczaka 180kg , kaczka 24 kg, piersi z kurczaka bez skóry, filet z indyka 180 kg, korpus kurczaka 120 kg, watroba 60kg, słonina 24kg, smalec 180kg ,parówki 24 kg, kiełbasa zw. 240kg, kiełbasa biała 60kg, szynka wędzona 120 kg, boczek wędzony 36 kg, polędwica 36 kg, ogonówka 36 kg, baleron 36 kg, salami 12 kg , kabanosy 12 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.22.10-1, 15.11.21.40-9, 15.11.22.20-4, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.11.33-6, 15.13.12.10-0, 15.13.12.20-0, 15.13.11.33-6, 15.13.12.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filety rybne 40 kg, śledź solony 120 kg, łosoś wędzony 2 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0, 15.23.20.00-3, 15.23.41.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: jajka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jajka 3600 szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: chle 1000 kg, bułka pszenna 500 szt., bułka tarta 60 kg, ciasto 200 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: śmietana 200l, masło 70 kg, ser twarogowy 30kg, ser feta 2 kg, ser twarty 70 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.20.00-0, 15.53.00.00-2, 15.54.21.00-9, 15.54.23.00-2, 15.54.40.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: fasola sucha 25kg, groch 100kg, rodzynki 2 kg, pieczarki marynowane 20 kg, groszek konserwowy 40 kg, fasola konserwowa 40 kg, fasolka czerwona konserwowa 5 kg, kukurydza konserwowa 30kg, ogórek konserwowy 70 kg, papryka konsrewowa 30 kg, koncenrat pomidorowy 120kg, śliwka suszona 2 kg, morela suszona 2 kg, galaretka owocowa 10 kg, olej roslinny 50 l, masło roślninne 10 kg, mąka pszenna 300 kg, ryż 20 kg, kasza 10 kg, cukier 200 kg, mamaron 80 kg, herbata ekspresowa 1200 szt, ocet 5 l, musztarda 12 kg, ketchup 5 kg, majonez 40 kg, pieprz czarny 4 kg, sól 100 kg, przyprawa drobiowa 4 kg, przyprawa do flaków 3 kg, przyprawa do zup 30 l. , rosół jarzynowy 50 kg, kwasek cytrynowy 1 kg, majeranek 1 kg, chili 1 kg, zaprawa kompotowa 75 l, chrzan tarty 5 kg, flaki wołowe 100 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.12.13-7, 01.12.12.20-9, 01.13.11.15-3, 15.33.11.35-2, 15.33.14.00-1, 15.33.14.25-2, 15.33.24.10-1, 15.33.22.40-8, 15.41.11.00-3, 15.41.22.00-1, 15.61.21.00-2, 15.61.10.00-4, 15.61.31.00-9, 15.83.10.00-2, 15.85.11.10-2, 15.86.41.00-3, 15.87.10.00-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.87.12.70-7, 15.87.23.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.