eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Z³otówDostawa wyrobów mleczarskich 21 zp 2008

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2008-10-01

Z³otów: Dostawa wyrobów mleczarskich 21 zp 2008
Numer og³oszenia: 244261 - 2008; data zamieszczenia: 01.10.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Powiatowy im. A. Soko³owskiego , ul. Szpitalna 28, 77-400 Z³otów, woj. wielkopolskie, tel. 067 2632233 w. 420, fax. 067 2635878.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.szpital.zlotow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa wyrobów mleczarskich 21 zp 2008.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa wyrobów mleczarskich 21 zp 2008.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.51.10.00 - Mleko 15.54.21.00 - Ser twarogowy 15.54.10.00 - Ser sto³owy 15.55.13.20 - Jogurt z dodatkiem substancji smakowych .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, liczba czê¶ci: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesi±cach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: zawarto w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: zawarto w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.zlotow.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Szpitalna 28 77-400 Z³otów.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 13.10.2008 godzina 11:00, miejsce: Sekretariat siedziby zamawij±cego ul. Szpitalna 28 77-400 Z³otów.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Mleko 2% - 45 tys.litrów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Mleko 2% - 45 tys.litrów.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.51.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Mas³o ¶mietankowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Mas³o ¶mietankowe (250g) - 12 tys. szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.53.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: ¦mietana 18%.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: ¦mietana 18% (0,25 l) - 1050 l.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.51.20.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Serek topiony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Serek topiony - 3600 op..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.54.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: ser ¿ó³ty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: ser ¿ó³ty - 300 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.54.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Twarog -.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Twarog - 1800 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.54.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Kefir naturalny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Kefir naturalny (-200g) 5800 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.55.13.20-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: Jogurt owocowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Jogurt owocowy (150g) - 1000 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.55.13.20-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 9 NAZWA: Mleko w proszku Bebiko 2 lub produkt równowa¿ny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Mleko w proszku Bebiko 2 lub produkt równowa¿ny - 125 kg.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.51.17.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 10 NAZWA: Mleko w proszku Bebiko 1 lub produkt równowa¿ny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Mleko w proszku Bebiko 1 lub produkt równowa¿ny - 125 kg..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.51.17.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.