eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi LegnicaDostwa Mięs i Wędlin

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-07

Legnica: Dostwa Mięs i Wędlin
Numer ogłoszenia: 243840 - 2007; data zamieszczenia: 07.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 206109 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy, ul. J. Iwaszkiewicza, 59-220 Legnica, woj. dolnośląskie, tel. (076) 721 11 26, fax (076) 721 11 27.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostwa Mięs i Wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Nazwa asortymentu Kurczak świeży Udo z kurczaka świeże Filet z kurczaka świeży Filet z indyka świeży Mięso z indyka mielone Schab z kością Łopatka wieprzowa b/k Karkówka wieprzowa b/k Mięso mielone woł - wieprz. Wołowina na pieczeń ligwa b /k Parówka drobiowa - o przekroju ok. 3-4 cm Flak naturalny lub sztuczny Wędlina wieprzowa o zawartości tłuszczu do 12% - blok do porcjowania na krajalnicy w plastry o grubości 1 do 2 mm Wędlina wieprzowa o zawartości tłuszczu do 18% - blok do porcjowania na krajalnicy ręcznej w plastry - o grubości 1 do 2 mm Wędlina drobiowa o zawartości tłuszczu do 10% - blok do porcjowania w plastry na krajalnicy ręcznej Wędlina drobiowa o zawartości tłuszczu do 14% - blok do porcjowania w plastry na krajalnicy ręcznej Wędlina wieprzowa lub drobiowa do do podawania na gorąco o przekroju 3-4 cm. Wskazany flak naturalny Pasztet drobiowy zapiekany w blasze. Wysokość oraz grubość pasztetu dowlona Pieczeń z mięsa mielonego typu - rzymska. Wysokość oraz grubość pieczeni dowolna

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 176327,2 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: dostawa Mięs i Wedlin.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.11.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski MAT S.A., ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 176327.20
  • Oferta z najniższą ceną: 176327.20 / oferta z najwyższą ceną: 181130.40
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.