Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-11-24
Bolechowice: Dostawy artykułów spożywczych,przetworów owocowych, warzywnych i mrożonek
Numer ogłoszenia: 243487 - 2014; data zamieszczenia: 24.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice, woj. małopolskie, tel. 12 2851603, faks 12 2852010.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpswieckowice.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych,przetworów owocowych, warzywnych i mrożonek.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły spożywcze sypkie, przetwory owocowe i warzywne, mrożonki. Zamówienie podzielone na trzy części. Rodzaje i ilości wyszczególnione w opisie poszczególnych części..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.30.00.00-1.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia wykonawcy-spełnia/nie spełnia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Przedłużenie terminu obowiązywania, zwiększenie zakresu i wartości
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpswieckowice.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2014 godzina 10:40, miejsce: Dom Pomocy Społecznej, Więckowice, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice, pokój Działu Administracyjno-Gospodarczego w pawilonie D.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły spożywcze sypkie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Andruty-wafle cukrzycowe op. do 110g kg 65 2 Budyń bez cukru śmietankowy op.do 1 kg kg 80 3 Budyń bez cukru czekoladowy op. do 1 kg kg 75 4 Bulion drobiowy Winiary op. do 2 kg kg 5 5 Chrupki krakowskie a 350 g szt 190 6 Ciastka deserowe kg 60 7 Ciastka Grześki w czekoladzie a 39 g. kg 25 8 Ciastka herbatniki szkolne kg 145 9 Ciastka krakersy op. 180 g kg 5 10 Cukier a 1 kg kg 2400 11 Cukier puder a 0,5 kg kg 110 12 Cukier waniliowy op. do 1 kg kg 7 13 Cukierki w czekoladzie - mieszanka krakowska kg 15 14 Cynamon op. do 100g kg 1,5 15 Czekolada dla diabetyków a 100 g kg 10 16 Czosnek granulowany op. do 1 kg kg 13 17 Drożdże piekarskie a 100 g kg 9 18 Galaretka owocowa op. do 1 kg kg 200 19 Herbata ekspres. owoc. Vitax op. po 20 szt. op. 265 20 Herbata liściasta Madras op.do 1 kg kg 120 21 Kakao Wawel op do 0,5 kg kg 14 22 Kasza jęczmienna op. do 1 kg kg 120 23 Kasza manna op. do 1 kg kg 115 24 Kawa zbożowa op. do 1 kg kg 190 25 Ketchup Roleski op. do 0,5 kg kg 145 26 Kisiel bez cukru op. do 1 kg kg 120 27 Kleik ryżowy błyskawiczny a 200 g kg 3 28 Kminek kg 1,2 29 Konserwa rybna śledź w pomidorach op. do 200 g kg 60 30 Konserwa rybna śledź w oleju op. do 200 g kg 60 31 Kwasek cytrynowy op. do 1 kg kg 14 32 Liście laurowe kg 1,5 33 Majeranek kg 1,8 34 Majonez Roleski op. do 1 kg kg 320 35 Makaron drobny 4-ro jajeczny op. do 1 kg kg 340 36 Makaron nitki 4-ro jajeczny op. do 1 kg kg 145 37 Makaron różny 4-ro jajeczny op. do 1 kg kg 400 38 Makrela wędzona kg 205 39 Mąka pszenna tortowa op. do 1 kg typ 450 kg 2100 40 Mąka ziemniaczana op. do 1 kg kg 110 41 Miód naturalny wielokwiatowy op. do 400g kg 35 42 Musztarda kremowa Roleski op. do 0,5 kg kg 45 43 Ocet 10 % op. do 0,5 l l 35 44 Olej Kujawski op. do 1 l l 400 45 Paluszki słone Lajkonik op do300 g kg 150 46 Pieprz czarny mielony op. do 1 kg kg 13 47 Płatki kukurydziane Bez dodatków op. do 1 kg kg 172 Corn 48 Płatki owsiane op. do 1 kg kg 90 49 Proszek do pieczenia op. do 50 g kg 1,5 50 Przyprawa do drobiu Kamis op. do 1 kg kg 4 51 Przyprawa do mięsa Kamis op. do 1 kg kg 1,5 52 Przyprawa do potraw Kucharekop. do 1 kg kg 75 53 Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1 l l 215 54 Rodzynki op. do 1 kg kg 36 55 Ryż op. do 1 kg kg 350 56 Sól kuchenna jodowana op. do 1 kg kg 630 57 Śledzie solone Matjas op. do 5 kg po odcieku 4 kg kg 200 58 Śmietanka śnieżka op. do 60 g kg 20 59 Śliwki suszone bez pestek op do 250g kg 6 60 Wiórka kokosowe op. do 100 g kg 20 61 Ziele angielskie op. do 1 kg kg 3 62 Żelatyna spożywcza op. do 1 kg kg 40.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.01.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy przetworów owocowych i warzywnych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Żurek op. do 0,5 l l 155 2 Barszcz czerwony koncentrat Krakus op do 0,5 l l 85 3 Brzoskwinie w syropie a 850g szt 25 4 Chrzan tarty Polonaise op. do 250 g kg 120 5 Dżem niskosłodzony op. do 400 g kg 385 6 Groszek konserwowy op. do 400 g kg 130 7 Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki op. do 1 kg kg 240 8 Kukurydza konserwowa a 400 g. kg 145 9 Marmolada op. do 1 kg kg 6 10 Papryka konserwowa czerwona op do 1 l. kg 255 11 Pieczarki marynowane op do 1 l kg 130 12 Sałatka szwedzka op do 1 l. kg 255 13 Sałatka z czerwonej kapusty op do 1 l. kg 205 14 Sok 100 % TYMBARK op. do 250 ml. różne smaki l 200 15 Sok 100 % TYMBARK czarna porzeczka a 1 l. l 200 16 Sok 100 % TYMBARK pomarańcz a 1 l l 200 17 Sok 100 % TYMBARK jabłkowy a 1 l l 200 18 Sok 100 % TYMBARK wieloowocowy a 1 l l 350 19 Sok syrop op. do 0,5 l. malinowy l 40 20 Powidła śliwkowe op. Do 0,9 kg kg 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy mrożonek.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Borówki opak. do 2,5 kg kg 70 2 Brukselka mrożona op do 2,5 kg kg 90 3 Fasola szparagowa mrożona żółta op. do2,5 kg kg 130 4 Fasola szparagowa mrożona zielona op. do2,5 kg kg 155 5 Mintaj mrożony filet op. do 10 kg SHP kg 200 6 Morszczuk mrożony op. do 10 kg SHP kg 500 7 Groszek zielony mrożony op. do 2,5 kg kg 90 8 Kalafior mrożony op. do 2,5 kg kg 230 9 Lody wielosmakowe op. do 150 g l 95 10 Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa op. do 10 kg kg 2000 11 Szpinak mrożony mielonyop. do 2,5 kg kg 240 12 Śl Śliwy mroż. bez pestek op. do 2,5 kg kg 240 13 Truskawki mrożone op. do 2,5 kg kg 315 14 Marchew z groszkiem op. do 2,5 kg kg 300 15 Brokuły op. do 2,5 kg kg 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI BOLECHOWICE
- Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do oddziału przedszkolnego i szkoły w Szkole Podstawowej w Bolechowicach na rok 2026.
- Świadczenie usługi cateringowej w zakresie dożywiania dzieci uczęszczających do oddziału przedszkolnego i szkoły w Szkole Podstawowej w Kobylanach na rok 2026.
więcej: przetargi BOLECHOWICE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 5 W OŁAWIE
- Dostawa od dnia 01.01.2026 r. do dnia 31.12.2026 r. artykułów spożywczych - różne suche, warzyw, owoców, mięs, wędlin i drobiu, nabiału do Miejskiej Bursy Szkolnej w Zabrzu
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kiełpińskiej w podziale na 8 części
- "Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej "Kombatant" w Warszawie" DPS.03.2025
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 4 w Olsztynie na rok 2026.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek oświatowych prowadzonych przez Gminę Orońsko
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





