eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kołobrzeg › sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wieprzowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-05-09

POZYCJA 23870

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Kołobrzeg: sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wieprzowych

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna, do kontaktów: Władysław Kokoszka, ks. Piotra Ściegiennego 1, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3548802, e-mail: wkokoszka@o2.pl, www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wieprzowych. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: 1)mięso w postaci różnych elementów rozbioru tuszy oraz podrobów i tłuszczu wieprzowego, 2)wędliny z mięsa wieprzowego wysokogatunkowe, 3)wędliny pozostałe i wyroby garmażeryjne z mięsa wieprzowego. Z dostawą łączy się usługa transpotrowa. Częstotliwość dostaw cztery razy w tygodniu. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Cztery sanatoryjne punkty żywienia na terenie miasta Kołobrzegu. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Ogólna przewidywana masa zamawianych towarów 44 100 kg. Szacunkowa wartość zamówienia 480 000 zł. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 8000. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Wraz z wnioskiem o dopuszczenie do udziału w postępowaniu Wykonawca jest zobowiązany złożyć dokumenty i oświadczenia, zawarte w jednym lub kilku odrębnych dokumentach oraz podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy w tym postępowaniu, w których Wykonawca potwierdza, że: a) jest uprawniony do występowania w obrocie prawnym, zgodnie z wymaganiami ustawowymi; b) spełnia wymagania w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i żywienia wynikające z systemu HACCP; c) dysponuje niezbędną wiedzą i doświadczeniem - realizacja w okresie ostatnich 3 lat umów o łącznej wartości 500 000 zł, d) dysponuje potencjałem ekonomicznym i technicznym oraz pracownikami zdolnymi do wykonania zamówienia: posiada środki finansowe lub zdolność kredytową na kwotę nie mniejszą niż 100 000 zł oraz ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej na kwotę nie mniejszą niż 200 000 zł. e) nie podlega wykluczeniu z postępowania. Ponadto od Wykonawców wymagane będzie: a) wyrażenie zgody na 30-dniowy termin zapłaty należności za wykonane dostawy; b) dokonanie, według wskazówek zamawiającego, prezentacji wyrobów wędliniarskich z możliwością degustacji. Szczegółowy opis sposobu oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu zamieszczony jest na stronie internetowej zamawiajacego.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 5. 2) Kryteria oceny ofert: Oferta najbardziej korzystna ekonomicznie pod względem: Cena oferty - 60% Jakość oferowanych wyrobów - 40% 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 01.06.2006. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 06.06.2006 godzina 12:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 45 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 06.06.2006, godzina 12:15, Siedziba Zamawiającego, adres jak w pkt.1.1 (sala nr 15).

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 28.04.2006.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.