Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2006-05-09
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Kołobrzeg: sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wieprzowych
I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna, do kontaktów: Władysław Kokoszka, ks. Piotra Ściegiennego 1, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3548802, e-mail: wkokoszka@o2.pl, www.uzdrowisko.kolobrzeg.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).
II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wieprzowych. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: 1)mięso w postaci różnych elementów rozbioru tuszy oraz podrobów i tłuszczu wieprzowego, 2)wędliny z mięsa wieprzowego wysokogatunkowe, 3)wędliny pozostałe i wyroby garmażeryjne z mięsa wieprzowego. Z dostawą łączy się usługa transpotrowa. Częstotliwość dostaw cztery razy w tygodniu. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Cztery sanatoryjne punkty żywienia na terenie miasta Kołobrzegu. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Ogólna przewidywana masa zamawianych towarów 44 100 kg. Szacunkowa wartość zamówienia 480 000 zł. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;
III.1) Wymagane wadium: 8000. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Wraz z wnioskiem o dopuszczenie do udziału w postępowaniu Wykonawca jest zobowiązany złożyć dokumenty i oświadczenia, zawarte w jednym lub kilku odrębnych dokumentach oraz podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy w tym postępowaniu, w których Wykonawca potwierdza, że: a) jest uprawniony do występowania w obrocie prawnym, zgodnie z wymaganiami ustawowymi; b) spełnia wymagania w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i żywienia wynikające z systemu HACCP; c) dysponuje niezbędną wiedzą i doświadczeniem - realizacja w okresie ostatnich 3 lat umów o łącznej wartości 500 000 zł, d) dysponuje potencjałem ekonomicznym i technicznym oraz pracownikami zdolnymi do wykonania zamówienia: posiada środki finansowe lub zdolność kredytową na kwotę nie mniejszą niż 100 000 zł oraz ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej na kwotę nie mniejszą niż 200 000 zł. e) nie podlega wykluczeniu z postępowania. Ponadto od Wykonawców wymagane będzie: a) wyrażenie zgody na 30-dniowy termin zapłaty należności za wykonane dostawy; b) dokonanie, według wskazówek zamawiającego, prezentacji wyrobów wędliniarskich z możliwością degustacji. Szczegółowy opis sposobu oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu zamieszczony jest na stronie internetowej zamawiajacego.
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 5. 2) Kryteria oceny ofert: Oferta najbardziej korzystna ekonomicznie pod względem: Cena oferty - 60% Jakość oferowanych wyrobów - 40% 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 01.06.2006. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 06.06.2006 godzina 12:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 45 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 06.06.2006, godzina 12:15, Siedziba Zamawiającego, adres jak w pkt.1.1 (sala nr 15).
VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 28.04.2006.
INNE PRZETARGI Z KOŁOBRZEGU
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Ekonomiczno - Hotelarskich im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu - Centrum Kształcenia Zawodowego w podziale na części
- Modernizacja instalacji C.O. wraz z wykonaniem instalacji C.W.U i Cyrkulacji w budynku przy ul. Jedności Narodowej 90 w Kołobrzegu
- Dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych
- Dostawy artykułów spożywczych
- Dzierżawa urządzeń wielofunkcyjnych na potrzeby Urzędu Miasta Kołobrzeg, Centrum Usług Społecznych w Kołobrzegu i Kołobrzeskiego Instytutu Kultury i Promocji
- Obsługa informatyczna Regionalnego Szpitala w Kołobrzegu
więcej: przetargi w Kołobrzegu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Opolskiego Centrum Edukacji
- Dostawy mięso i wędliny wieprzowe
- Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Dębicy w okresie od 1 lipca do 31 grudnia 2024 r.
- Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze" z podziałem na 9 części od 01.07.2024r do 31.12.2024r.
- SUKCESYWNE DOSTAWY ART. SPOŻYWCZYCH DO SIEDZIBY MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO W PODGŁĘBOKIEM
- Dostawa żywności do stołówki internatu przy Zespole Szkół im . Wincentego Witosa w Zarzeczu - II połowa 2024 r.
więcej: Wieprzowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.