eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wierzbica › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I NAPOJÓW DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WIERZBICY



Ogłoszenie z dnia 2007-11-29

Wierzbica: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I NAPOJÓW DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WIERZBICY
Numer ogłoszenia: 236121 - 2007; data zamieszczenia: 29.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, ul. Sienkiewicza 37, 26-680 Wierzbica, woj. mazowieckie, tel. 048 6182059, fax 048 6182059.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: POMOC SPOŁECZNA.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I NAPOJÓW DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WIERZBICY.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH ZAMÓWIENIE PODZIELONO NA 5 CZĘŚCI. CZĘŚĆ I MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE ŁĄCZNIE CZĘŚĆ II RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE CZĘŚĆ III PRODUKTY MLECZARSKIE CZĘŚĆ IV PIECZYWO ŚWIEŻE I WYROBY PIEKARSKIE CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWE

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział oferenci, którzy: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności, 2.Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3.Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4.nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Sposób dokonania oceny spełniania tych warunków będzie dokonany poprzez sprawdzenie złożonych dokumentów metodą: spełnia/nie spełnia.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. 2. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej potwierdzający prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie objętym przedmiotem zamówienia. 3. Wypełniony w całości formularz cenowy. 4. Wypełniony formularz oferty. 5. Akceptacja wzoru umowy. 6. Aktualny dokument potwierdzający posiadanie środka transportu spełniającego wymogi sanitarne dotyczące środków transportu żywności.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spradom.finn.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ UL. SIENKIEWICZA 37 26-680 WIERZBICA.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2007 godzina 12:00, miejsce: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ UL. SIENKIEWICZA 37 26-680 WIERZBICA.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: DOSTAWA MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE KUCHNIA PRZYGOTOWUJE CAŁODZIENNE WYŻYWIENIE DLA 126 OSÓB.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWA ART. SYPKICH, PRZYPRAW, KAWY, HERBATY, SOKÓW KUCHNIA PRZYGOTOWUJE CAŁODZIENNE WYŻYWIENIE DLA 126 MIESZKAŃCÓW.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWA MLEKA, SERÓW,ŚMIETANY.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: DOSTAWA PIECZYWA ŚWIEŻEGO I WYROBÓW PIEKARSKICH.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: BUŁKI I CHLEB KUCHNIA PRZYGOTOWUJE POSIŁKI CAŁODZIENNE DLA 126 OSÓB.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: DOSTAWA RYB PRZETWORZONYCH I KONSERW.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: SUKCESYWNA DOSTAWA RYB I KONSERW DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W WIERZBICY. DOSTAWY DOTYCZĄ FILETÓW RYBNYCH, KONSERW I RYB WĘDZONYCH. KUCHNIA PRZYGOTOWUJE POSIŁKI CAŁODZIENNE DLA 126 OSÓB..
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.