eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańskdostawy przypraw i przetworów zbożowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-29

Gdańsk: dostawy przypraw i przetworów zbożowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Numer ogłoszenia: 235559 - 2007; data zamieszczenia: 29.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka, ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk, tel. 058 301-60-33 w. 301.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy przypraw i przetworów zbożowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 1 cukier kryształowy w workach 20-50 kg - 7900 kg cukier kostka 6 g - 30 kg Zadanie 2 granulat sojowy w workach 10-20 kg - 550 kg kostka sojowa w workach 10-20 kg - 550 kg Zadanie 3 makaron różny ( forma: kolanka, świderki, łazanki, rurka) 2 jajeczny - 6000 kg makaron zacierka ( średnia forma) 2 jajeczny - 800 kg Zadanie 4 bulion warzywny w proszku - 150 kg rosół z kury w paście - 400 kg rosół wołowy w paście - 300 kg zupa pieczarkowa w proszku - 150 kg żurek w proszku - 150 kg barszcz czerwony w proszku - 200 kg brulion grzybowy w proszku - 250 kg sos biały w proszku - 70 kg sos boloński w proszku - 120 kg sos pieczarkowy w proszku - 100 kg sos pieczeniowy w proszku - 50 kg keczup opakowanie 0,5-1 kg - 600 kg majonez słoik 0,85-1 kg - 350 kg musztarda opakowanie 0,5-1 kg - 350 kg Zadanie 5 herbata indyjska granulowana - 390 kg czosnek suszony - 40 kg jarzyna w proszku - 450 kg kawa zbożowa - 280 kg cynamon mielony - 20 kg majeranek susz - 60 kg kwasek cytrynowy - 30 kg liść laurowy - 20 kg ocet - 150 l papryka słodka w proszku - 50 kg pieprz ziołowy mielony - 35 kg pieprz naturalny mielony - 75 kg przyprawa do bigosu - 10 kg przyprawa do fasoli w proszku - 8 kg przyprawa do pieczeni w proszku - 10 kg przyprawa do flaków w proszku - 5 kg przyprawa do mięsa w proszku - 30 kg przyprawa maggi w płynie - 600 l przyprawa do ryb w proszku - 20 kg przyprawa do gulaszu w proszku - 15 kg ziele angielskie - 20 kg sól jadalna - 2800 kg gałka muszkatowa mielona - 3 kg imbir mielony - 3 kg budyń owocowy bez cukru - 30 kg kisiel owocowy bez cukru - 30 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.83.12.00 - Cukier biały Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.12.00 - Cukier biały Oryginalny kod CPV: 15.89.15.00 - Buliony Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.15.00 - Buliony Oryginalny kod CPV: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Kod CPV wg słownika 2008: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Oryginalny kod CPV: 15.87.12.30 - Ketchup Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.30 - Ketchup Oryginalny kod CPV: 15.87.12.73 - Majonez Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.73 - Majonez Oryginalny kod CPV: 15.86.32.00 - Herbata czarna Kod CPV wg słownika 2008: 15.86.32.00 - Herbata czarna Oryginalny kod CPV: 15.87.10.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.10.00 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda Oryginalny kod CPV: 15.86.10.00 - Kawa Kod CPV wg słownika 2008: 15.86.10.00 - Kawa Oryginalny kod CPV: 15.87.22.00 - Przyprawy korzenne Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.22.00 - Przyprawy korzenne Oryginalny kod CPV: 15.87.23.00 - Zioła Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.23.00 - Zioła Oryginalny kod CPV: 15.87.11.10 - Ocet i substytuty octu Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równoważne Oryginalny kod CPV: 15.87.21.00 - Pieprz Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.21.00 - Pieprz Oryginalny kod CPV: 15.87.24.00 - Sól Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.24.00 - Sól 15.87.55.00 - 15.87.55.00 Oryginalny kod CPV: 15.83.31.00 - Desery Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.31.00 - Desery Oryginalny kod CPV: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze gdzie indziej niesklasyfikowane, nawet suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. (Dz. U. Z 2006 Nr 164 poz. 1163 z późn. zm.) i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 tej ustawy. Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: - nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4, - podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ut. 1 Prawa zamóweiń publicznych - wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, - złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania, - nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3. - nie zgodzili się na przedłużenie okresu związania ofertą.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2)dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych; 3)oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 prawa zamówień publicznych

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Siennicka 23 80-758 Gdańsk - Przeróbka.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.12.2007 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny Siennicka 23 80-758 Gdańsk - Przeróbka sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: -.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cukier kryształowy w workach 20-50 kg - 7900 kg cukier kostka 6 g - 30 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: -.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: makaron różny ( forma: kolanka, świderki, łazanki, rurka) 2 jajeczny - 6000 kg makaron zacierka ( średnia forma) 2 jajeczny - 800 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.