Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-09-24
Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę warzyw, ziemniaków, jabłek i kiszonek.
Numer ogłoszenia: 233237 - 2008; data zamieszczenia: 24.09.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, fax. 0-55 2672820.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę warzyw, ziemniaków, jabłek i kiszonek..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Buraki ćwikłowe w ilości 17000 kg,cebula w ilości 24000 kg, kapusta biała w ilości 19000 kg, kapusta czerwona w ilości 12000 kg, marchew w ilości 27000 kg, pietruszka korzeń w ilości 7500 kg, por w ilości 15000 kg, seler korzeń w ilości 17500 kg, ziemniaki jadalne w ilości 185000 kg, jabłka w ilości 40000 kg, kapusta kiszona w ilości 18000 kg, ogórek kiszony w ilości 5800 kg ..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 11.00.00.0 - 11.00.00.0 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 12.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 15.10.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium:III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24, spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2004 r. nr 19 poz. 177 z późn.zm.) oraz spełniają wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie 82-400 Sztum Ul. Nowowiejskiego 14.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.10.2008 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie 82-400 Sztum Ul. Nowowiejskiego 14.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Buraki ćwikłowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: buraki ćwikłowe w ilości 17000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.11-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Cebula.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cebula w ilości 24000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.13-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Kapusta biała.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta biała w ilości 19000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Kapusta czerwona.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta czerwona w ilości 12000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Marchew.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew w ilości 27000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.12-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pietruszka korzeń.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pietruszka korzeń w ilości 7500 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.10-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Por.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Por w ilości 15000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.13.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Seler korzeń.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Seler korzeń w ilości 17500 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.20-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Ziemniaki jadalne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne w ilości 185000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Jabłka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka w ilości 40000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.13.21-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Kapusta kiszona.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta kiszona w ilości 18000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.61-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.10.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Ogórek kiszony.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ogórek kiszony w ilości 5800 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 14.05.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z SZTUMU
więcej: przetargi w Sztumie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Janusza Korczaka w Sokółce, w okresie od dnia 7 stycznia 2026 r. do dnia 31 grudnia 2026 r.
- Dostawa artykułów spożywczych
- "Sukcesywne dostawy żywności wraz z transportem na potrzeby Żłobka Miejskiego w Czechowicach-Dziedzicach" -z podziałem na części: CZĘŚĆ nr VI: Różne produkty spożywcze.
- Dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- _Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby wyżywienia dzieci w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Dobieszowicach
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby wyżywienia dzieci w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Dobieszowicach
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





