eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-08-05

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 232542 - 2011; data zamieszczenia: 05.08.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: TABELA A* WARZYWA I OWOC Marchew luzem kg 60 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 30 Sałata szt. 20 Por korzeń kg 30 Cebula biała kg 40 Buraki czerwone kg 80 Seler korzeń kg 60 Jabłka lobo 12 kg op. op. 20 Mandarynki kg 80 Kiwi luz kg 5 Cytryny kg 8 Ziemniaki jadalne kg 1000 Kapusta czerwona świeża kg 40 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt 40 Pomidory luz kg 20 Ogórki szklarniowe kg 20 Ogórki kwaszone 3 kg op. szt. 15 Kapusta kwaszona kg 60 Kapusta biała główka kg kg 50 Pieczarki świeże luz kg 20 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 15 Ogórki konserwowe 0,9l szt 35 Papryka świeża kg 5 Szczypior pęczek 10 Koper świeży pęczek 10 Natka pietruszki p. pęczek 15 TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY Kości od schabu kg 160 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 100 Boczek wędzony wieprz. B k kg 15 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 80 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 90 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 80 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 40 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 Filet drobiowy z kurczaka kg 100 Żeberka wieprzowe kg 30 Porcje rosołowe z kurczaka kg 20 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 100 Udka z kurczaka kg 80 Karkówka b k wieprzowa kg 90 Kaszanka kg 60 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 90 Wątróbka wieprzowa kg 50 Parówka drobiowa cienka kg 90 Kotlet schabowy b k kg 45 Pasztet drobiowy kg 60 Smalec luz kg 30 TABELA C* MROŻONKI Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 80 Truskawki mrożone 450 g op. szt. 100 Mieszanka warzywna paski 450g op. szt. 150 Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 60 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt. 100 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 140 Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 120 Kalafior, 450g op. szt. 100 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.200 Groszek zielony, 450g op. szt. 80 Marchew z groszkiem, 450g op. szt.100 Wiśnie drążone 450g op. szt. 10 TABELA D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Mąka pszenna 500 kg 200 Ryż długoziarnisty kg 80 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15 Kasza jęczmienna średnia luz kg 30 Kasza manna 1kg szt. 15 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1lszt. 30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 800 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 150 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 80 Dżemy różne smaki 0,90 l szt. 60 Kakao naturalne 200 g op. szt. 4 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 30Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 3 Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt.8 Fasola sucha luz kg szt. 30 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka różne smaki 0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 36g szt.30 Drożdże piekarskie 100g szt.60 Ketchup łagodny 500g szt. 5 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.20 Sól 1kg szt. 60 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 30 Rodzynki 200g szt. 5 Papryka konserwowa 0,9l szt. 20 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 20 Groszek zielony puszka 400ml szt. 20 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 30 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt. 120 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 100 TABELA E* SŁODYCZE Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt. 3 Biszkopty 120g op. szt. 100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt. 20 Draże różne smaki 100g op. szt. 250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Figurki czekoladowe - mikołaje szt. 270 TABELA F* PIECZYWO Chleb baltonowski krojony 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 400 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Drożdżówki szt. 500 Bułka tarta 1 kg szt. 50 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 50 TABELA G* NABIAŁ Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 400 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 60 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 1800 Mleko 2% folia 0,9l op. szt. 1200 Serdelek topiony kiełbaski 100g szt. 150 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 1200 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 20 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 1700 Margaryna zwykła 250g szt. 220 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY Sos pieczeniowy 3kg op. szt. 2 Majeranek 0,25kg op. szt. 5 Delikat do mięs i innych potraw 600g op. szt. 3 Delikat do drobiu 600g op. szt.3 Delikat do mięs 4,8 kg op.szt.1 Delikat do ryb 600g op.szt.1 Przyprawa szefa kuchni 1kg op. szt. 5 Makaron świderki, 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.27 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 5 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 6 Makaron koła 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 27 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 18 Makaron kokardki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 27 Napoj 1kg mix szt. 100 Sos myśliwski 1,1 kg op. szt. 2 Herbata granulowana 0,9 kg op.szt.60 Papryka słodka syp. 0,5kg szt.2 Pieprz mielony 0,5 kg szt.3 Przyprawa w płynie 1l szt.3 TABELA I* RYBY Ryby mrożone filet z Pangi kg op. 60 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. Kg 60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2,5kg op. szt. 4.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • według zapotrzebowania na określone artykuły spożywcze wymienione powyżej

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zzamówienia moga ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki wynikające z art. 22 ust 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 PZP oraz nie podlegaja wykluczeniu na podstawie art. 24 ust 1-2 ustawy, złożą wymaganre i opisane w SIWZ oświadczenia i dokumenty. Informacja o oświadczeniach i dokumentach jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu. W celu potwierdzenia spełnienia warunków Oferenci zobowiązani są do przedstawienia w ofercie następujących dokumentów i oświadczeń: Wypełniony formularz oferty dla danej tabeli. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust. 1-2 ustawy (załącznik nr 2), aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (oryginał lub kopia poświadczona za zgodność z orginałem przez wykonawcę). W przypadku występowania pełnomocnika należy dołączyć pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lubinnych dokumentów. Dokumenty stanowiące załączniki wymagane przez niniejsze SIWZ muszą zostać wypełnione przez oferenta bez wyjątku ściśle według warunków i postanowień w nich zawartych - bez dokonywania żadnych zmian i uzupełnień. Miejsca wykropkowane przeznaczone do wypełnienia muszą zostać prawidłowo wypełnione.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

nie dotyczy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.predszkole-mis.pniewy.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Miś, ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, biuro Intendenta.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.08.2011 godzina 09:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego , na parterze, biuro Dyrektora.

IV.4.5) Termin związania ofertą: do 17.09.2011.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: TABELA A* WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew luzem kg 60 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 30 Sałata szt. 20 Por korzeń kg 30 Cebula biała kg 40 Buraki czerwone kg 80 Seler korzeń kg 60 Jabłka lobo 12 kg op. op. 20 Mandarynki kg 80 Kiwi luz kg 5 Cytryny kg 8 Ziemniaki jadalne kg 1000 Kapusta czerwona świeża kg 40 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt 40 Pomidory luz kg 20 Ogórki szklarniowe kg 20 Ogórki kwaszone 3 kg op. szt. 15 Kapusta kwaszona kg 60 Kapusta biała główka kg kg 50 Pieczarki świeże luz kg 20 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 15 Ogórki konserwowe 0,9l szt 35 Papryka świeża kg 5 Szczypior pęczek 10 Koper świeży pęczek 10 Natka pietruszki p. pęczek 15.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kości od schabu kg 160 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 100 Boczek wędzony wieprz. B k kg 15 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 80 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 90 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 80 Mielonka zapiekana wieprzowa kg 40 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 Filet drobiowy z kurczaka kg 100 Żeberka wieprzowe kg 30 Porcje rosołowe z kurczaka kg 20 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 100 Udka z kurczaka kg 80 Karkówka b k wieprzowa kg 90 Kaszanka kg 60 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 90 Wątróbka wieprzowa kg 50 Parówka drobiowa cienka kg 90 Kotlet schabowy b k kg 45 Pasztet drobiowy kg 60 Smalec luz kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: TABELA C* MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 80 Truskawki mrożone 450 g op. szt. 100 Mieszanka warzywna paski 450g op. szt. 150 Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 60 Zupa pieczarkowa, 450g op. szt. 100 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 140 Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 120 Kalafior, 450g op. szt. 100 Pyzy drożdżowe op.9szt szt.200 Groszek zielony, 450g op. szt. 80 Marchew z groszkiem, 450g op. szt.100 Wiśnie drążone 450g op. szt. 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: TABELA D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna 500 kg 200 Ryż długoziarnisty kg 80 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15 Kasza jęczmienna średnia luz kg 30 Kasza manna 1kg szt. 15 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt.300 Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 500 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1lszt. 30 Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 800 Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 150 Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 80 Dżemy różne smaki 0,90 l szt. 60 Kakao naturalne 200 g op. szt. 4 Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 30Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 3 Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg op. szt.8 Fasola sucha luz kg szt. 30 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka różne smaki 0,75g szt. 240 Proszek do pieczenia 36g szt.30 Drożdże piekarskie 100g szt.60 Ketchup łagodny 500g szt. 5 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt.20 Sól 1kg szt. 60 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 30 Rodzynki 200g szt. 5 Papryka konserwowa 0,9l szt. 20 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt.30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 20 Groszek zielony puszka 400ml szt. 20 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 30 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt. 120 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: TABELA E* SŁODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt. 3 Biszkopty 120g op. szt. 100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt. 20 Draże różne smaki 100g op. szt. 250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Figurki czekoladowe - mikołaje szt. 270.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: TABELA F* PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb baltonowski krojony 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 400 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Drożdżówki szt. 500 Bułka tarta 1 kg szt. 50 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: TABELA G* NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 400 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 60 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 1800 Mleko 2% folia 0,9l op. szt. 1200 Serdelek topiony kiełbaski 100g szt. 150 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 1200 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt. 20 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 1700 Margaryna zwykła 250g szt. 220.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sos pieczeniowy 3kg op. szt. 2 Majeranek 0,25kg op. szt. 5 Delikat do mięs i innych potraw 600g op. szt. 3 Delikat do drobiu 600g op. szt.3 Delikat do mięs 4,8 kg op.szt.1 Delikat do ryb 600g op.szt.1 Przyprawa szefa kuchni 1kg op. szt. 5 Makaron świderki, 100% pszenicy Durum 3kg op. szt.27 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 5 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 6 Makaron koła 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 27 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 18 Makaron kokardki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 27 Napoj 1kg mix szt. 100 Sos myśliwski 1,1 kg op. szt. 2 Herbata granulowana 0,9 kg op.szt.60 Papryka słodka syp. 0,5kg szt.2 Pieprz mielony 0,5 kg szt.3 Przyprawa w płynie 1l szt.3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: TABELA I* RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby mrożone filet z Pangi kg op. 60 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. Kg 60 Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 2,5kg op. szt. 4.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.09.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.