eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZabrzeDostawa mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-07-03

Zabrze: Dostawa mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 232468 - 2012; data zamieszczenia: 03.07.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sądowa 1, 41-800 Zabrze, woj. śląskie, tel. 032 2713966, faks 032 2711411.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. - Nazwa artykułu - Ilość (kg) Część I - Mięso 1. Mięso mielone wieprzowo-wołowe - 1400; 2. Mięso wołowe gulaszowe - 1600; 3. Mięso wieprzowe gulaszowe - 1600; 4. Mięso wołowe pieczeniowe II - 10; 5. Karczek wp. b/k - 200; 6. Kurczaki świeże - 800; 7. Podudzia z kurczaka - 500; 8. Serca wp. - 100; 9. Wątroba wp. - 1100; 10. Żeberka paski - 400; 11. Nóżki wieprzowe - 500; Część II -Wędliny 12. Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) - 800; 13. Boczek wędzony - 200; 14. Kiełbasa biała parzona ( waga 100g) - 400; 15. Kiełbasa parówkowa - 100; 16. Kiełbasa kminkowa - 200; 17. Kiełbasa krakowska pieczona - 300; 18. Kiełbasa kanapkowa - 700; 19. Kiełbasa toruńska - 400; 20. Kiełbasa wiejska - 500; 21. Kiełbasa zwyczajna - 1500; 22. Metka cebulowa - 400; 23. Mielonka (Luncheon - Meat) - 800; 24. Parówki śląskie (cienkie) - 700; 25. Podgardle wędzone - 600; 26. Szynka mielona - 400; 27. Szynka tyrolska - 600; 28. Kiełbasa swojska - 100; 29. Kiełbasa cebulowa - 300; 30. Kiełbasa czosnkowa - 600; 31. Kiełbasa golonkowa - 100; 32. Mielonka w galarecie - 600; 33. Kiełbasa orawska - 500; 34. Kiełbasa winierki - 600; 35. Pieczeń rzymska - 700; Część III Wędliny podrobowe 36. Kaszanka - 400; 37. Pasztetowa wiejska - 300; 38. Salceson wiejski - 300; 39. Salceson ozorkowy - 500; 40. Smalec - 1000; Część IV - Wędliny drobiowe 41. Szynka drobiowa - 200; 42. Polędwica drobiowa - 200; 43. Kabanos drobiowy - 500; 44. Kiełbasa biała drobiowa - 300; 45. Kiełbasa senatorska drobiowa - 100; 46. Kiełbasa oławska - 500; 47. Kiełbasa śląska drobiowa - 600; 48. Parówki drobiowe - 1700; 49. Pieczeń drobiowa- 800; 50. Mortadela drobiowa - 1500; 51. Mielonka drobiowa - 600; 52. Pasztetowa drobiowa ( waga 100g) - 1000; 53. Kotlet mielony drobiowy mrożony - 100; 54. Szynka z indyka baton - 700; 55. Przysmak drobiowy - 600; 56. Szynkówka drobiowa - 600; 57. Parówki firmowe - 400; 58. Salceson drobiowy - 900; Część V - Konserwy mięsne 59. Smalec z mięsem 100 - 130 g, trwałość minimum 180 dni - 300; 60. Pasztet drobiowy 100 - 130 g, trwałość minimum 180 dni - 200; 61. Konserwa turystyczna 300 g, trwałość minimum 180 dni - 300; 62. Konserwa tyrolska 300 g, trwałość minimum 180 dni - 300;.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.10.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Zabrzu ul. Sądowa 1 41-800 Zabrze.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.07.2012 godzina 08:00, miejsce: Sekretariat Areszt Śledczy w Zabrzu ul. Sądowa 1 41-800 Zabrze.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Mięso (w kg) 1. Mięso mielone wieprzowo-wołowe - 1400; 2. Mięso wołowe gulaszowe - 1600; 3. Mięso wieprzowe gulaszowe - 1600; 4. Mięso wołowe pieczeniowe II - 10; 5. Karczek wp. b/k - 200; 6. Kurczaki świeże - 800; 7. Podudzia z kurczaka - 500; 8. Serca wp. - 100; 9. Wątroba wp. - 1100; 10. Żeberka paski - 400; 11. Nóżki wieprzowe - 500;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II -Wędliny (w kg) 12. Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) - 800; 13. Boczek wędzony - 200; 14. Kiełbasa biała parzona ( waga 100g) - 400; 15. Kiełbasa parówkowa - 100; 16. Kiełbasa kminkowa - 200; 17. Kiełbasa krakowska pieczona - 300; 18. Kiełbasa kanapkowa - 700; 19. Kiełbasa toruńska - 400; 20. Kiełbasa wiejska - 500; 21. Kiełbasa zwyczajna - 1500; 22. Metka cebulowa - 400; 23. Mielonka (Luncheon - Meat) - 800; 24. Parówki śląskie (cienkie) - 700; 25. Podgardle wędzone - 600; 26. Szynka mielona - 400; 27. Szynka tyrolska - 600; 28. Kiełbasa swojska - 100; 29. Kiełbasa cebulowa - 300; 30. Kiełbasa czosnkowa - 600; 31. Kiełbasa golonkowa - 100; 32. Mielonka w galarecie - 600; 33. Kiełbasa orawska - 500; 34. Kiełbasa winierki - 600; 35. Pieczeń rzymska - 700;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Wędliny podrobowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III Wędliny podrobowe (w kg) 36. Kaszanka - 400; 37. Pasztetowa wiejska - 300; 38. Salceson wiejski - 300; 39. Salceson ozorkowy - 500; 40. Smalec - 1000;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34-3, 15.13.13.10-1, 15.41.21.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wedliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IV - Wędliny drobiowe (w kg) 41. Szynka drobiowa - 200; 42. Polędwica drobiowa - 200; 43. Kabanos drobiowy - 500; 44. Kiełbasa biała drobiowa - 300; 45. Kiełbasa senatorska drobiowa - 100; 46. Kiełbasa oławska - 500; 47. Kiełbasa śląska drobiowa - 600; 48. Parówki drobiowe - 1700; 49. Pieczeń drobiowa- 800; 50. Mortadela drobiowa - 1500; 51. Mielonka drobiowa - 600; 52. Pasztetowa drobiowa ( waga 100g) - 1000; 53. Kotlet mielony drobiowy mrożony - 100; 54. Szynka z indyka baton - 700; 55. Przysmak drobiowy - 600; 56. Szynkówka drobiowa - 600; 57. Parówki firmowe - 400; 58. Salceson drobiowy - 900;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część V - Konserwy mięsne (w kg) 59. Smalec z mięsem 100 - 130 g, trwałość minimum 180 dni - 300; 60. Pasztet drobiowy 100 - 130 g, trwałość minimum 180 dni - 200; 61. Konserwa turystyczna 300 g, trwałość minimum 180 dni - 300; 62. Konserwa tyrolska 300 g, trwałość minimum 180 dni - 300;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.