eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŚwidwinDostawa artykułów spożywczych - mięso i wędliny



Ogłoszenie z dnia 2009-12-04

Świdwin: Dostawa artykułów spożywczych - mięso i wędliny
Numer ogłoszenia: 231679 - 2009; data zamieszczenia: 04.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Świdwiński , ul. Mieszka I 16, 78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3650301, 3650335, faks 094 3650330.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych - mięso i wędliny.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Ilość Jm. 1 BALERON 122 Kg 2 FILET W ZIOŁACH 11 Kg 3 FILET ZŁOCISTY 10 Kg 4 KARCZEK PO ŻYDOWSKU 6 Kg 5 KARKÓWKA b/k 115 Kg 6 KASZANKA 75 Kg 7 KIEŁBASA BIAŁA 80 Kg 8 KIEŁBASA FRANCUSKA 25 Kg 9 KIEŁBASA GRILOWA 87 Kg 10 KIEŁBASA HOLENDERSKA 107 Kg 11 KIEŁBASA KRAKOWSKA 74 Kg 12 KIEŁBASA PODSUSZANA 85 Kg 13 KIEŁBASA SZYNKOWA 92 Kg 14 KIEŁBASA ŚLĄSKA 67 Kg 15 KIEŁBASA ZWYCZAJNA 57 Kg 16 KIEŁBASA ŻYWIECKA 45 Kg 17 KOŚCI 442 Kg 18 KORPUS DRÓB 243 Kg 19 KURCZAK ŚWIEŻY 324 Kg 20 ŁOPATKA b/k 463 Kg 21 ŁOPATKA PIECZONA 44 Kg 22 METKA ŁOSOSIOWA 85 Kg 23 MIELONKA TYROLSKA 86 Kg 24 OGONÓWKA 136 Kg 25 SERDELKA 327 Kg 26 PASZTET ZAPIEKANY 119 Kg 27 PASZTETOWA 89 Kg 28 PIERŚ Z DROBJU ŚWIEŻA 143 Kg 29 POLĘDWICA PRASOWANA 27 Kg 30 PIERŚ DROBIOWA WĘDZONA 69 Kg 31 POLĘDWICA SOPOCKA 75 Kg 32 PRZYSMAK WOJSKOWEGO 44 Kg 33 SALCESON 63 Kg 34 SCHAB b/k 541 Kg 35 SCHAB Z ZIOŁAMI 31 Kg 36 SŁONINA 106 Kg 37 SMALEC 142 Kg 38 SZYNKA 118 Kg 39 SZYNKA KONSERWOWA 40 Kg 41 SZYNKA b/k 156 Kg 41 UDKA ŚWIEŻE 490 Kg 42 WĄTROBA WP 41 Kg 43 WĘDZONKA CHŁOPSKA 67 Kg 44 ŻEBERKA 157 Kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia;.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, zwanej dalej ustawą, zamawiający żąda następujących dokumentów: - aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, - oświadczenia o spełnianiu warunków z art. 22 ustawy..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Wczasów Dziecięcych ul. Grunwaldzka 33 78-320 Połczyn Zdrój.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Dom Wczasów Dziecięcych ul. Grunwaldzka 33 78-320 Połczyn Zdrój Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.