Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2007-11-26
Rydu³towy: Dostawa nabia³u
Numer og³oszenia: 231543 - 2007; data zamieszczenia: 26.11.2007
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespó³ Opieki Zdrowotnej w Rydu³towach, ul. Plebiscytowa 47, 44-283 Rydu³towy, woj. ¶l±skie.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.zozrydultowy.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa nabia³u.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 6 pozycji
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .
II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesi±cach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: nie wymagane.
III.2) WARUNKI UDZIA£U
- Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: zgodnie ze siwz
- Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: zgodnie ze siwz
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zozrydultowy.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: ZOZ Rydu³towy ul.Plebiscytowa 47 44-283 Rydu³towy.
IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 12.01.2008 godzina 11:00, miejsce: Sekcja zamówieñ publicznych przt ZOZ Rydu³towy.
IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
INNE PRZETARGI Z RYDU£TÓW
- Dostawa 4 szt. wiertnic hydraulicznych typu WDH-1 (lub równowa¿nych) z agregatem hydraulicznym AZH2-68/27 (lub równowa¿nym) dla Polskiej Grupy Górniczej S.A. Oddzia³ KWK ROW Ruch Rydu³towy
- Gospodarowanie odpadami niebezpiecznymi i innymi ni¿ niebezpieczne dla PGG S.A. Oddzia³ KWK ROW (Ruch: Chwa³owice, Jankowice, Marcel, Rydu³towy).
- Remont wentylatorów g³ównych WPK w stacjach wentylatorów g³ównych dla Polskiej Grupy Górniczej S.A.
wiêcej: przetargi w Rydu³towach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Szko³y Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych -7 czê¶ci (P80Gdañsk)
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych w celu realizacji ¿ywienia zbiorowego dla uczestników przedsiêwziêæ szkoleniowych w O¶rodku Szkoleniowo-Konferencyjnym w Lucieniu
- Sukcesywne dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Przedszkola Samorz±dowego im. Misia Uszatka w Nowym Mie¶cie
- Dostawy ¿ywno¶ci na potrzeby jednostek oraz komórek organizacyjnych Miejskiego O¶rodka Pomocy Spo³ecznej we Wroc³awiu - z podzia³em na zadania.
wiêcej: Produkty mleczarskie »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





