eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grądy WonieckoPrzedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-07-02

Grądy Woniecko: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Numer ogłoszenia: 229984 - 2012; data zamieszczenia: 02.07.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Grądy Woniecko 34, 18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie, tel. 0-86 475 26 60, faks 0-86 475 26 64.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części tj.: Część I 1 Kaszanka w ilości 1200 kg, kod CPV 15131134-3 2 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 3 Kiełbasa parówkowa w ilości 650 kg, kod CPV 15131130-5 4 Kiełbasa targowa w ilości 850 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa zwyczajna w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa żywiecka w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 10 Mielonka tyrolska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5 11 Mielonka wieprzowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 12 Szynka konserwowa - blok w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 13 Pieczeń rzymska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5 14 Mortadela w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 15 Ogonówka wędzona w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 16 Boczek wędzony w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 17 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 18 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 350 kg, kod CPV 15131310-1 19 Pasztetowa wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 20 Salceson włoski w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 21 Mięso wieprzowe drobne kl. II w ilości 140 kg, kod CPV 15113000-3 22 Mięso wołowe z łopatki b/k w ilości 60 kg, kod CPV 15111000-9 23 Karkówka bez kości w ilości 80 kg, kod CPV 15113000-3 24 Kości wieprzowe schabowe lub karkowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 25 Wątroba wieprzowa w ilości 500 kg, kod CPV 15114000-0 26 Mięso mielone wieprzowe (świeże) w ilości 900 kg, kod CPV 15119000-5 27 Schab wieprzowy bez kości w ilości 30 kg, kod CPV 15113000-3 28 Żeberka wieprzowe paski w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3 Część II 1 Mielonka drobiowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131135-0 2 Parówki cienkie drobiowe w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 3 Pasztetowa drobiowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131310-1 4 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 500 kg, kod CPV 15131310-1 5 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 6 Polędwica drobiowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 7 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 8 Polędwica miodowa w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0 9 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7 10 Ćwiartki tylne z kurczaka (świeże) w ilości 1100 kg, kod CPV 15112100-7 11 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 60 kg, kod CPV 15112100-7 12 Filet z piersi kurczaka (świeży) w ilości 130 kg, kod CPV 15112100-7 13 Wątroba z kurczaka w ilości 550 kg, kod CPV 15112300-9 14 Żołądki z kurczaka w ilości 500 kg, kod CPV 15114000-0 15 Mięso mielone z drobiu (świeże) w ilości 600 kg, kod CPV 15119000-5 16 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1200 kg, kod CPV 15112100-7.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy z Wykonawców ma obowiązek złożyć następujące dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji, 2. oświadczenie dotyczące zapoznania się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i umową zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji, 3. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy z Wykonawców ma obowiązek złożyć następujące dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji, 2. oświadczenie dotyczące zapoznania się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i umową zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji, 3. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy z Wykonawców ma obowiązek złożyć następujące dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji, 2. oświadczenie dotyczące zapoznania się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i umową zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji, 3. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy z Wykonawców ma obowiązek złożyć następujące dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji, 2. oświadczenie dotyczące zapoznania się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i umową zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji, 3. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy z Wykonawców ma obowiązek złożyć następujące dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji, 2. oświadczenie dotyczące zapoznania się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i umową zgodne w treści ze wzorem stanowiącym załącznik nr 2 do specyfikacji, 3. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Grądach-Woniecko, Grądy-Woniecko 34, 18-312 Rutki Kossaki.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.07.2012 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat Zakład Karny w Grądach-Woniecko, Grądy-Woniecko 34, 18-312 Rutki Kossaki.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Kaszanka w ilości 1200 kg, kod CPV 15131134-3 2 Kiełbasa biała parzona w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 3 Kiełbasa parówkowa w ilości 650 kg, kod CPV 15131130-5 4 Kiełbasa targowa w ilości 850 kg, kod CPV 15131130-5 5 Kiełbasa zwyczajna w ilości 800 kg, kod CPV 15131130-5 6 Kiełbasa kanapkowa w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 7 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 8 Kiełbasa szynkowa w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 9 Kiełbasa żywiecka w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 10 Mielonka tyrolska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5 11 Mielonka wieprzowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131130-5 12 Szynka konserwowa - blok w ilości 100 kg, kod CPV 15131130-5 13 Pieczeń rzymska w ilości 900 kg, kod CPV 15131130-5 14 Mortadela w ilości 1100 kg, kod CPV 15131130-5 15 Ogonówka wędzona w ilości 70 kg, kod CPV 15131130-5 16 Boczek wędzony w ilości 200 kg, kod CPV 15131120-2 17 Parówki cienkie wieprzowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131130-5 18 Pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 350 kg, kod CPV 15131310-1 19 Pasztetowa wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 20 Salceson włoski w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 21 Mięso wieprzowe drobne kl. II w ilości 140 kg, kod CPV 15113000-3 22 Mięso wołowe z łopatki b/k w ilości 60 kg, kod CPV 15111000-9 23 Karkówka bez kości w ilości 80 kg, kod CPV 15113000-3 24 Kości wieprzowe schabowe lub karkowe w ilości 600 kg, kod CPV 15131400-9 25 Wątroba wieprzowa w ilości 500 kg, kod CPV 15114000-0 26 Mięso mielone wieprzowe (świeże) w ilości 900 kg, kod CPV 15119000-5 27 Schab wieprzowy bez kości w ilości 30 kg, kod CPV 15113000-3 28 Żeberka wieprzowe paski w ilości 100 kg, kod CPV 15113000-3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mielonka drobiowa w ilości 1000 kg, kod CPV 15131135-0 2 Parówki cienkie drobiowe w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 3 Pasztetowa drobiowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131310-1 4 Pasztet drobiowy zapiekany w ilości 500 kg, kod CPV 15131310-1 5 Pieczeń drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 6 Polędwica drobiowa w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 7 Polędwica kanadyjska w ilości 150 kg, kod CPV 15131135-0 8 Polędwica miodowa w ilości 100 kg, kod CPV 15131135-0 9 Porcje rosołowe z kurczaka w ilości 300 kg, kod CPV 15112100-7 10 Ćwiartki tylne z kurczaka (świeże) w ilości 1100 kg, kod CPV 15112100-7 11 Udziec z indyka surowy z kością w ilości 60 kg, kod CPV 15112100-7 12 Filet z piersi kurczaka (świeży) w ilości 130 kg, kod CPV 15112100-7 13 Wątroba z kurczaka w ilości 550 kg, kod CPV 15112300-9 14 Żołądki z kurczaka w ilości 500 kg, kod CPV 15114000-0 15 Mięso mielone z drobiu (świeże) w ilości 600 kg, kod CPV 15119000-5 16 Skrzydełka świeże z kurczaka w ilości 1200 kg, kod CPV 15112100-7.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.