eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi OstrołękaDostawy mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-03

Ostrołęka: Dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 228376 - 2008; data zamieszczenia: 03.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Ostrołęce , ul. Romualda Traugutta 19, 07-410 Ostrołęka, woj. mazowieckie, tel. 0-29 760 52 11, fax. 0-29 760 52 12.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/1/220

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: ZADANIE 1 LP. NAZWA SZACUNKOWA ILOŚĆ W KG KOD CPV NORMA PN 1. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 60 15131133-6 PN-A-82007 2. Kiełbasa biała parzona 800 15131133-6 PN-A-82007 3. Kiełbasa kanapkowa 1500 15131133-6 PN-A-82007 4. Kiełbasa mortadela 800 15131133-6 PN-A-82007 5. Kiełbasa parówkowa 800 15131133-6 PN-A-82007 6. Kiełbasa podwawelska 140 15131133-6 PN-A-82007 7. Kiełbasa toruńska 60 15131133-6 PN-A-82007 8. Kiełbasa żywiecka 140 15131133-6 PN-A-82007 9. Kiełbasa śląska 140 15131133-6 PN-A-82007 10. Kiełbasa serdelowa wieprzowa 1500 15131133-6 PN-A-82007 11. Kiełbasa zwyczajna 800 15131133-6 PN-A-82007 12. Kiełbasa luncheon 800 15131133-6 PN-A-82007 13. Kaszanka gryczana 1100 15131134-3 PN-A-82007 14. Kiełbasa targowa 800 15131133-6 PN-A-82007 15. Kiełbasa krakowska 60 15131133-6 PN-A-82007 16. Pachwina wieprzowa wędzona 300 15113000-3 PN-A-82007 17. Parówki cienkie wieprzowe 1500 15131133-6 PN-A-82007 18. Salceson biały 800 15131133-6 PN-A-82007 19. Salceson czarny 800 15131133-6 PN-A-82007 20. Pieczeń wiedeńska 800 15131133-6 PN-A-82012 21. Kiełbasa pasztetowa wieprzowa 800 15131131-2 PN-A-82007 22. Mielonka prasowana 800 15131133-6 PN-A-82007 23. Szynka tyrolska 60 15131133-6 PN-A-82007 24. Kiełbasa drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 25. Parówki drobiowe 60 15131135-0 PN-A-86526 26. Kiełbasa szynkowa drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 27. Szynka drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 28. Szynka śniadaniowa drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 29. Kiełbasa szynkowa mielona 800 15131133-6 PN-A-82007 ZADANIE 2 LP. NAZWA SZACUNKOWA ILOŚĆ W KG KOD CPV NORMA PN 1. Mięso wołowe z łopatki bez kości 100 15111000-9 PN-A-89000 2. Mięso wieprzowe 800 15113000-3 PN-A-82000 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 700 15113000-3 PN-A-89011 4. Karkówka wieprzowa bez kości 100 15113000-3 PN-A-82000 5. Serca wieprzowe 400 15113000-3 PN-A-82000 6. Wątroba wieprzowa 1200 15113000-3 PN-A-82000 7. Ozory wieprzowe 400 15113000-3 PN-A-82000 8. Żołądki drobiowe 250 15114000-0 PN-A-86524:1994 9. Serca drobiowe 250 15114000-0 PN-A-86524 10. Wątroba drobiowa 250 15112300-9 PN-A-86524 11. Udka z kurczaka 100 15112210-1 PN-A-86524 12. Korpusy z kurczaka 180 15112210-1 PN-A-86524 13. Skrzydełka z kurczaka 100 15112210-1 PN-A-86524 14. Kości karkowe wieprzowe 1500 15131400-9 PN-A-82000 15. Smalec 1800 15412100-0 PN-90/A-85802.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.11.30.00 - Wieprzowina .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium:

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - posiadanie odpowiednich uprawnień do wykonywania określonej czynności lub działalności, jeśli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, - znajdowanie się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, - nie podlegonie wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: A. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: a.1) Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę a.2) Formularze cenowe w zakresie wybranych przez wykonawcę zadań od 1 do 2 - wypełnione i podpisane przez wykonawcę a.3) Wzór umowy - podpisany przez Wykonawcę i parafowany na każdej stronie B. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty: B.1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. B.2) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych. B.3)Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych. C. Dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: C.1 Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia, w takim przypadku dla ustanowionego pełnomocnika do oferty należy załączyć pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu lub do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy - Oferta winna zawierać: oświadczenia i dokumenty opisane w pkt. B dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie D. Postanowienia dotyczące składanych dokumentów D.1 Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę / osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem. D.2 Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym przez wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Ostrołęce Traugutta 19 07-410 Ostrołęka.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.10.2008 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Areszt Śledczy w Ostrołęce Traugutta 19 07-410 Ostrołęka.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawa wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ZADANIE 1 LP. NAZWA SZACUNKOWA ILOŚĆ W KG KOD CPV NORMA PN 1. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 60 15131133-6 PN-A-82007 2. Kiełbasa biała parzona 800 15131133-6 PN-A-82007 3. Kiełbasa kanapkowa 1500 15131133-6 PN-A-82007 4. Kiełbasa mortadela 800 15131133-6 PN-A-82007 5. Kiełbasa parówkowa 800 15131133-6 PN-A-82007 6. Kiełbasa podwawelska 140 15131133-6 PN-A-82007 7. Kiełbasa toruńska 60 15131133-6 PN-A-82007 8. Kiełbasa żywiecka 140 15131133-6 PN-A-82007 9. Kiełbasa śląska 140 15131133-6 PN-A-82007 10. Kiełbasa serdelowa wieprzowa 1500 15131133-6 PN-A-82007 11. Kiełbasa zwyczajna 800 15131133-6 PN-A-82007 12. Kiełbasa luncheon 800 15131133-6 PN-A-82007 13. Kaszanka gryczana 1100 15131134-3 PN-A-82007 14. Kiełbasa targowa 800 15131133-6 PN-A-82007 15. Kiełbasa krakowska 60 15131133-6 PN-A-82007 16. Pachwina wieprzowa wędzona 300 15113000-3 PN-A-82007 17. Parówki cienkie wieprzowe 1500 15131133-6 PN-A-82007 18. Salceson biały 800 15131133-6 PN-A-82007 19. Salceson czarny 800 15131133-6 PN-A-82007 20. Pieczeń wiedeńska 800 15131133-6 PN-A-82012 21. Kiełbasa pasztetowa wieprzowa 800 15131131-2 PN-A-82007 22. Mielonka prasowana 800 15131133-6 PN-A-82007 23. Szynka tyrolska 60 15131133-6 PN-A-82007 24. Kiełbasa drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 25. Parówki drobiowe 60 15131135-0 PN-A-86526 26. Kiełbasa szynkowa drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 27. Szynka drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 28. Szynka śniadaniowa drobiowa 60 15131135-0 PN-A-86526 29. Kiełbasa szynkowa mielona 800 15131133-6 PN-A-82007.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33-6, 15.13.11.35-0, 15.13.11.31-2, 15.11.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawa mięs i podrobów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ZADANIE 2 LP. NAZWA SZACUNKOWA ILOŚĆ W KG KOD CPV NORMA PN 1. Mięso wołowe z łopatki bez kości 100 15111000-9 PN-A-89000 2. Mięso wieprzowe 800 15113000-3 PN-A-82000 3. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 700 15113000-3 PN-A-89011 4. Karkówka wieprzowa bez kości 100 15113000-3 PN-A-82000 5. Serca wieprzowe 400 15113000-3 PN-A-82000 6. Wątroba wieprzowa 1200 15113000-3 PN-A-82000 7. Ozory wieprzowe 400 15113000-3 PN-A-82000 8. Żołądki drobiowe 250 15114000-0 PN-A-86524:1994 9. Serca drobiowe 250 15114000-0 PN-A-86524 10. Wątroba drobiowa 250 15112300-9 PN-A-86524 11. Udka z kurczaka 100 15112210-1 PN-A-86524 12. Korpusy z kurczaka 180 15112210-1 PN-A-86524 13. Skrzydełka z kurczaka 100 15112210-1 PN-A-86524 14. Kości karkowe wieprzowe 1500 15131400-9 PN-A-82000 15. Smalec 1800 15412100-0 PN-90/A-85802.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.40.00-0, 15.11.23.00-9, 15.11.22.10-1, 15.13.14.00-9, 15.41.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.