eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SztumPrzetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-12-01

Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych.
Numer ogłoszenia: 227381 - 2009; data zamieszczenia: 01.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa do zup w płynie w ilości 1500 litrów; Kwasek cytrynowy w ilości 80 kg; Sos pieczarkowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pomidorowy w proszku w ilości 700 kg; Sos sałatkowy w proszku w ilości 80 kg; Bulion grzybowy w ilości 100 kg; Bulion rosół w ilości 1750 kg; Bulion wołowy w ilości 500 kg; Bulion jarzynowy w ilości 300 kg; Zupa grzybowa w proszku w ilości 350 kg; Zupa grochowa w proszku w ilości 300 kg; Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 300 kg; Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 500 kg; Żurek w proszku w ilości 300 kg; Barszcz biały w proszku w ilości 300 kg; Barszcz czerwony w proszku w ilości 150 kg; Przyprawa typu Jarzynka w ilości 2100 kg; Koperek suszony w ilości 100 kg; Susz z marchwi w ilości 200 kg; Włoszczyzna suszona w ilości 300 kg; Pietruszka nać suszona w ilości 100 kg; Czosnek w proszku w ilości 150 kg; Majeranek w ilości 80 kg; Kurkuma w ilości 10 kg; Cynamon w ilości 10 kg; Pieprz czarny mielony w ilości 120 kg; Liść laurowy w ilości 50 kg; Papryka mielona ostra w ilości 80 kg; Ziele angielskie w ilości 50 kg; Zioła prowansalskie w ilości 5 kg; Przyprawa do ryb w ilości 120 kg; Przyprawa myśliwska w ilości 50 kg; Fix do mięsa w ilości 100 kg; Kisiel w proszku w ilości 1500 kg; Proszek jajeczny w ilości 450 kg; Soja krajanka w ilości 200 kg; Kotlet sojowy a la schab w ilości 50 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60 - Sosy 15.89.15.00 - Buliony 15.89.30.00 - Produkty suszone 15.89.14.00 - Zupy 15.87.21.00 - Pieprz 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.89.24.00 - Zagęszczacze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24, spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późn.zm.) oraz spełniają wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych; 2.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2009 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie ul. Nowowiejskiego 14.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.