eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach



Ogłoszenie z dnia 2007-11-19

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 226146 - 2007; data zamieszczenia: 19.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś", ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole-mis.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Przedszkole Mis.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: TABELA A* WARZYWA I OWOCE Nazwa artykułu Jedn.miary kg marchew 60 pietruszka korzen 50 rzodkiewka 30 sałata 20 por korzen 30 cebula 50 buraki 100 seler korzen 60 jabłko lobo 12kg/op 20 mandarynaka 80 kiwi 5kg cytryny 8 ziemniaki 1000 kapusta czerwona 40 kap.pekińska 30kap.biała 60 pieczarka luz 20 banan luz 100 papryka kons. 15 ogórki kons.35 papryka świeża 5kg szczypior pęczków 10 koper świeży 10 natka pietruszki 15 TABELA B* MIĘSA I PRZETWORY kości od schabu kg160 ogonówka wieprz.wędz 100 boczek wędzony b/k 15 parówka gruba wieprzowa 80%tł 80 szynka wieprz.got.90mięso drobne wieprz 80kg mielonka zapiekana wieprz.40mięso gulasz.wieprz.100 filet drob.z kurczaka 100 żeberka wieprz 30 porcje rosołowe z kurcz.20kg kiełbasa wieprz.gruba 100 kg udka z kurczaka 80 karkówka b/k wieprz.90 kaszanka 60kg kurczak świeży patroszony do2kg 90kg wątróbka wieprz.50kg parówka drob.cienkaa 90kg kotlet schabowy b/k 45kg pasztet drob.60kg smalec luz 30 kg TABELA C* MROŻONKI fasolka szparagowa 80 truskawki mroż.100 mieszanka warzywna w paski 150 brokuły 100 zupa pieczark.100 zupa kalafiorowa 160 zupa jarzynowa 160 kalafior 120 pyzy drożdzowe 300 groszek zielony 90 march. z grosz.100 wiśnie drążone 20 TABELA D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE mąka pszenna 500 200kg ryż długoziar. 100 kawa zbożowa 15 kasza jęczmienna 50kg kasza manna 15 kisiel 300 budyń 300 fasola kons.15 cukier biały 600 syrop wieloowoc.sł. 50 napoje różne smaki 1200 krem do smar. orzech.-czek. 180 miód pszcz.100 dżemy 100 kakao 3op. majonez dekorac.40 musztarda sar.3 płatki kukurydz. 60 groch połó. luz 5kg/op 8szt. fasola sucha 60kg konc.pom.50szt galaretka różń.sm.szt240 prosz.do piecz.30szt drożdze 60szt ketchup 5 ocet sp.20 sól 120 kg liść laur.30 cukier wanili. 60 cukier puder 40 kwasek cytryn.50 rodzynki 5 papryka kons.20 ananas puszka 30 brzoskwinia kons. 30 kukurydza kons. 20 groszek ziel.pusz.20 przecier ogórkowy 50 cynamon 20- ziele ang.30 mąka ziemn.5kg olej rośl. 120l margaryna zw 220 szprot w pomid. 40 paprykarz szczecin. 100 masło extra 86%tł 2100 TABELA E*SŁODYCZE cukierki miesz.2,5kg/op 5szt batony wafl.-czek display 10szt. wafle nadz. w czek.(typu Grześki) 10display wafle kakaowe b/czek. 10display wafle śmiet.3,2 kg/op.3szt lizaki owoc kulka op.8 cukierki nadz. 2op 3,5kg biszkopty 100szt baton mleczny 10display draże 250szt batoniki nadz. 10display sękacz 10display zajączki czek 240szt jajka czek.św.250 TABELA F* PIECZYWOchleb balt. 1600 chleb razowy 300 bułka firmowa3500 bułka maślana 2000 chleb pszenny 600 drożdzówki 600 bułka tarta 50kg babka okrągła śr. 50szt TABELA G* NABIAŁ śmietana 12% sł130szt śmiet.zakwasz.50 twaróg półtł. 500 serek homo.70 ser salami 60kg ser topiony bl.180 jaja kurze 4800 mleko 2% 1200 serdelek topion.150 ser kanapk.150 ser królewski 50 maślanka kart. 50 jogurt natur. 50 jogurt smak.1200 Smiet.kremowa 20 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY sos piecz. 4 majeranek10 delikat do mięs i potraw5 delikat do drob.6 delikat do mięs 4 delikat do ryb 3 przyprawa szefa5 makar. świder.4 makar.nitki 2 makar.rurki 6 makar.koła 4 makar. łazanki 12 makar.turbanki 4 koncen.pomarańcz.5l10szt konc.grapefruit 10 herbata gran.60 papryka słodka 4kg pieprz mielony 3 przyprawa w płynie 6 napój cytr., pomar., z czrnej porzecz, wiśniowy po 20l TABELA I* RYBY filet z pangi 60kg filet z mintaja 60kg płaty śledziowe 4 po 4kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.06.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki określone w art.22 Ustawy 1 cyt. ustawy-Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art.24 ustawy 1,2 cyt.ustawy,- Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymogami SIWZ- Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w Rozdziale XII specyfikacji.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zawarte w SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole-mis.pniewy.org

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: http://www.przedszkole-mis.pniewy.org.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.11.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego , na parterze, biuro Dyrektora.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 29.12.2007.

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: marchew 60 pietruszka 50 rzodkiewka 30 sałata 20 por korz.30 cebula 50 buraki 100 seler 60 jabłko 20 op. mandarynki 80 kiwi 5 cytryny 8 ziemniaki 1000 kapust.czerw. 40 kap.pekińska 40 kalafior 40 pomidor 20 ogórki 20 ogórki kwasz 15op./3kg kap.kwaszona 60 kapus.biała 60 pieczaki 20 banan 100 papryka kons.15 szt ogórki kons.35szt papryka św.10 pęcz. koper 10 pęczków natka pietruszki 15 -wszystko pozostałe w kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z pangi 60 kg filet z mintaja 60 płaty śledziowe4kg/op. 4.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.