eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa mięsa i wędlin.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-19

Warszawa: Dostawa mięsa i wędlin.
Numer ogłoszenia: 225001 - 2007; data zamieszczenia: 19.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa nr 4198, ul. Żwirki i Wigury 1C, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6821316, fax 022 6821316.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.1blot.sp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa nr 4198.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin określona w dwóch poniższych zadaniach: Zadanie 1 - Dostawa mięsa. 1. Wołowina zrazowa b/k J kg 6400 2. Antrykot wołowy b/k J kg 180 3. Szynka wieprzowa b/k i b/s kg 4300 4. Łopatka wieprzowa b/k i skóry kg 1500 5. Karkówka wieprzowa b/k kg 900 6. Schab środkowy b/k kg 1100 7. Żeberka wieprzowe paski kg 1400 8. Golonka wieprzowa peklowana 350 - 500 g kg 2200 9. Słonina świeża bez skóry kg 1000 10. Smalec paczkowany 200 - 300 g kostki kg 300 11. Wątroba wieprzowa kg 500 12. Kości schabowe i karkowe kg 500 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: - dwa razy w tygodniu tj. wtorek, piątek do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 C, 00 - 909 Warszawa w godz. 5:30 - 7: 00 - dwa razy w tygodniu tj. wtorek, piątek do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 6:00 - 7:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1.Odbiorcy będą przesyłać faxem z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia OPAKOWANIA: Wszystkie objęte zamówieniem produkty (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) zamkniętych pokrywą i oplombowanych pieczęcią producenta w sposób uniemożliwiający ich otwarcie bez uszkodzenia plomby. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta z danymi, każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać 1. nazwę wykonawcy 2. nazwę produktu 3. masę netto produktu 4. datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) 5. warunki przechowywania Zadanie 2 - Dostawa wędlin. 1. Flaki wołowe krojone - półprodukt w op. 1 kg kg 850 2. Żeberka wędzone kg 100 3. Boczek wędzony bez żeber kg 1750 4. Bok faszerowany kg 250 5. Bekon wędzony kg 550 6. Rolada schabowa kg 600 7. Golonka prasowana kg 500 8. Polędwica sopocka kg 250 9. Polędwica sopocka 100 g plastry pacz. Vacum. kg 50 10. Szynka wędzona gotowana (w siatce) kg 700 11. Szynka gotowana 100 g plastrypacz. Vacum kg 80 12. Ogonówka kg 500 13. Baleron wędzony bez osłonki kg 1050 14. Baleron 100 g plastry - paczkowany vacum kg 80 15. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 1050 16. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 100 g plastry - pacz. Vacum kg 100 17. Kiełbasa krakowska sucha kg 630 18. Kiełbasa krakowska parzona kg 750 19. Kiełbasa salami kg 270 20. Kiełbasa żywiecka sucha kg 720 21. Kiełbasa podlaska kg 2700 22. Kiełbasa zwyczajna kg 850 23. Kiełbasa biała surowa kg 400 24. Kiełbasa parówkowa kg 850 25. Parówki wieprzowe odtłuszczone 50 g - 60 g kg 2000 26. Przysmak śniadaniowy w sztucznej osłonie kg 1000 27. Polędwica drobiowa kg 530 28. Filet z piersi indyka wędzony kg 250 29. Szynka zapiekana z indyka kg 700 30. Kaszanka gryczana w jelicie wieprzowym kg 1000 31. Kiszka pasztetowa w jelicie wieprzowym kg 400 32. Pasztet mięsny kg 400 33. Salceson ozorkowy kg 230 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: - dwa razy w tygodniu tj. wtorek, piątek do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 C 00 - 909 Warszawa w godz. 5:30 - 7: 00 - dwa razy w tygodniu tj. wtorek, piątek do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 6:00 - 7:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia OPAKOWANIA: Wszystkie objęte zamówieniem produkty (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) zamkniętych pokrywą i oplombowanych pieczęcią producenta w sposób uniemożliwiający ich otwarcie bez uszkodzenia plomby. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta z danymi, każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać 1. nazwę wykonawcy 2. nazwę produktu 3. masę netto produktu 4. datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) 5. warunki przechowywania

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy: - spełniają warunki określone w art. 22 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy - spełniają warunki zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału w postępowaniu na podstawie oświadczeń lub dokumentów złożonych przez wykonawców w systemie (spełnia- nie spełnia).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. 2.Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust 1 oraz nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006r. Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 i Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82 poz. 560). 3. Aktualną decyzję administracyjną wydaną przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225) oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. nr 17 poz. 127) jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4. Protokół z kontroli sanitarnej właściwego organu urzędowej kontroli w zakresie bezpieczeństwa żywności (o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP)zgodnie z art. 73 ust. 1 pkt 1 litera c ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225), wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1blot.sp.mil.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa 4198, 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1C, budynek 51, pokój nr 15 lub 16..

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2007 godzina 10:00, miejsce: Jednostka Wojskowa 4198, 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1C, budynek 51, pokój nr 214 - Kancelaria..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Wołowina zrazowa b/k J kg 6400 2. Antrykot wołowy b/k J kg 180 3. Szynka wieprzowa b/k i b/s kg 4300 4. Łopatka wieprzowa b/k i skóry kg 1500 5. Karkówka wieprzowa b/k kg 900 6. Schab środkowy b/k kg 1100 7. Żeberka wieprzowe paski kg 1400 8. Golonka wieprzowa peklowana 350 - 500 g kg 2200 9. Słonina świeża bez skóry kg 1000 10. Smalec paczkowany 200 - 300 g kostki kg 300 11. Wątroba wieprzowa kg 500 12. Kości schabowe i karkowe kg 500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.11.00-0, 15.41.21.00-0, 15.11.40.00-0, 01.20.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa wędlin..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Flaki wołowe krojone - półprodukt w op. 1 kg kg 850 2. Żeberka wędzone kg 100 3. Boczek wędzony bez żeber kg 1750 4. Bok faszerowany kg 250 5. Bekon wędzony kg 550 6. Rolada schabowa kg 600 7. Golonka prasowana kg 500 8. Polędwica sopocka kg 250 9. Polędwica sopocka 100 g plastry pacz. Vacum. kg 50 10. Szynka wędzona gotowana (w siatce) kg 700 11. Szynka gotowana 100 g plastrypacz. Vacum kg 80 12. Ogonówka kg 500 13. Baleron wędzony bez osłonki kg 1050 14. Baleron 100 g plastry - paczkowany vacum kg 80 15. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 1050 16. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 100 g plastry - pacz. Vacum kg 100 17. Kiełbasa krakowska sucha kg 630 18. Kiełbasa krakowska parzona kg 750 19. Kiełbasa salami kg 270 20. Kiełbasa żywiecka sucha kg 720 21. Kiełbasa podlaska kg 2700 22. Kiełbasa zwyczajna kg 850 23. Kiełbasa biała surowa kg 400 24. Kiełbasa parówkowa kg 850 25. Parówki wieprzowe odtłuszczone 50 g - 60 g kg 2000 26. Przysmak śniadaniowy w sztucznej osłonie kg 1000 27. Polędwica drobiowa kg 530 28. Filet z piersi indyka wędzony kg 250 29. Szynka zapiekana z indyka kg 700 30. Kaszanka gryczana w jelicie wieprzowym kg 1000 31. Kiszka pasztetowa w jelicie wieprzowym kg 400 32. Pasztet mięsny kg 400 33. Salceson ozorkowy kg 230.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33-6, 15.11.40.00-0, 15.13.12.00-7, 15.13.11.00-6, 15.13.12.20-3, 15.13.12.10-0, 15.13.12.30-6, 15.13.11.20-2, 15.13.11.35-0, 15.13.11.34-3, 15.13.11.31-2, 15.13.13.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.