eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-10-25

Kraków: DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
Numer ogłoszenia: 224061 - 2013; data zamieszczenia: 25.10.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ , ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 63 08 099, faks 12 63 08 099.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.5wszk.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Łopatka wieprzowa b k świeża 15113000-3 800 kg 2. Szynka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 450 kg 3. Schab wieprzowy z kością świeży 15113000-9 6 000 kg 4. Schab wieprzowy b k świeży 15113000-9 1 950 kg 5. Antrykot wołowy b k świeży 15111000-9 3 000 kg 6 Wołowina zrazowa kl. I świeża 15111000-9 2 500 kg 7. Karkówka wieprzowa b/k kl. I świeża 15113000-9 150 kg 8. Flaki krojone blanszowane mrożone (pakowane w torby foliowe o wadze 1 kg) 15114000-0 720 kg 9. Wątroba wieprzowa świeża 15114000-0 230 kg 10 Kości wołowe 15130000-8 3 200 kg 11. Słonina surowa świeża 15130000-8 340 kg RAZEM dotyczy: pakietu nr I mięsa czerwone - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj.18 miesięcy witryny chłodniczej z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona witryna chłodnicza powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy kolor biały szkło wysokość 134 cm szerokość 54 cm głębokość 60 cm pojemność całkowita brutto : 240 L 5 sztuk półek drucianych uszczelka antybakteryjna możliwość przełożenia drzwi zmiana kierunku otwierania drzwi regulowane nóżki Pakiet nr 2 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Smalec wieprzowy (pakowany w pergamin - kostka o wadze 250 g) 1513000-8 130 kg 2. Szynka wieprzowa gotowana ogonówka 15131400-2 5 400 kg 3. Wędzonka wieprzowa ogonówka 15131130-5 110 kg 4. Boczek wędzony parzony b/k 15131220-3 280 kg 5. Baleron wieprzowy wędzony 15131130-5 850 kg 6. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 15131130-5 100 kg 7. Kiełbasa krakowska parzona 15131130-5 300 kg 8. Kiełbasa krakowska podsuszana 15131130-5 100 kg 9. Kiełbasa kminkowa 15131130-5 100 kg 10. Kiełbasa żywiecka podsuszana 15131130-5 100 kg 11. Kiełbasa śląska 1 baton = 100g 15131130-5 700 kg 12. Kiełbasa toruńska 15131130-5 170 kg 13. Polędwica wieprzowa wędzona 15131130-5 130 kg 14. Mielonka w galarecie prasowana typu: smaczek sądecki lub równoważna 15131120-2 640 kg 15. Szynka golonkowa (blok) 15131120-2 440 kg 16. Mortadela 15131120-2 620 kg 17. Pasztetowa wieprzowa typy: wiejska lub równoważna 15131310-1 360 kg 18. Salceson typu: wiejski lub równoważny 15131120-2 280 kg 19 Kaszanka krwista z kaszy jęczmiennej w jelicie naturalnym 15131134-3 180 kg 20. Kiełbasa biała parzona 1 baton = 80g 15131134-5 26 kg razem Pakiet nr 3 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Filet kl. A z indyka świeży 15112100-7 500 kg 2. Filet kl. A z kurczaka świeży 15112100-7 6 300 kg 3. Kurczak świeży 15112100-7 3 400 kg 4. Noga (udko) kl. A z kurczaka świeża 15112100-7 60 kg dotyczy: pakietu nr III DRÓB - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj. 18 miesięcy ZAMRAŻARKI SZUFLADOWEJ z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona zamrażarka szufladowa powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy szybkie rozmrażanie regulowany termostat czas utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania 15godzin zdolność zamrażania 4 kg 24h pojemność 85 L oświetlenie kolor biały Wymiary : 830x 550x 580 mm Wyposażona w 4 szuflady przeźroczyste z tworzywa sztucznego (dolna szuflada typu BIG BOX) Pakiet nr 4 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Polędwica z kurczaka typu: tostowa lub równoważna 15131135-0 900 kg 2. Szynka z indyka prasowana 15131135-0 700 kg 3. Kiełbasa drobiowa podsuszana 15131135-0 200 kg 4. Parówki drobiowe typu: firmowe lub równoważne 1 baton= 60g 15131135-0 500 kg.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 18.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiada uprawnienia do wykonywania określonej i przewidzianej zamówieniem działalności lub czynności. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku - wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171, poz. 1225 z późn. zmianami); - wdrożony system HACCP; - zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych, zgodnie z art. 12 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych ( Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 ze zm.).

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określił szczegółowo sposobu dokonywania oceny spełnienia warunku udziału w postępowaniu.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Wypełniony FORMULARZ OFERTOWY - według ZAŁĄCZNIKA NR 2 do SIWZ. 2. Wypełniony we wskazanych miejscach - FORMULARZ CENOWY - OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA - według ZAŁĄCZNIKA NR 1 do SIWZ. 3. Pełnomocnictwo umocowujące przynajmniej w zakresie podpisania oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, dołączone do oferty, o ile nie wynika z innych dokumentów, załączonych przez Wykonawcę. 4. Oświadczenie Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy, ściśle według formularza stanowiącego ZAŁĄCZNIK NR 3 do SIWZ, a także ZAŁĄCZNIK NR 3A i co za tym idzie pisemne celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia (o ile dotyczy). 5. Oświadczenie Wykonawcy dotyczące niepodlegania wykluczeniu ściśle według formularza stanowiącego ZAŁĄCZNIKIEM NR 4 do SIWZ. 6. Aktualny odpis z właściwego rejestru w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt. 2 ustawy wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo w przypadku osób fizycznych oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt. 2 ustawy. 7. Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie (Dz. U. 171, poz. 1225 z późn. zmianami); 8. Potwierdzenie o zgłoszeniu działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi wydane przez Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy zgodnie z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych ( Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 ze zm.) 9. Potwierdzenia wdrożonego systemu HACCP w jednej z następujących form: a) zaświadczenie o wdrożonym i stosowanym systemie HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo b) zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP - podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 Nr 171 poz. 1225.). 10. Wykonawca mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 6 składa odpowiedni dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - dokument wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 11. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 10, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie Wykonawcy złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym, albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - w zakresie dat wystawienia dokumentów, przepisy punktu 10 stosuje się odpowiednio.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Kupujący przewiduje możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty na podstawie której dokonano wyboru Sprzedający, jeżeli konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy lub zmiany te są korzystne dla Kupującego, a także dotyczą: 1) zmiany świadczenia Sprzedającego na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości przedmiotu zamówienia, 2) wydłużenia terminu wykonania umowy z powodu okoliczności niezależnych od Sprzedającego, 3) zmiany danych Sprzedającego ( np. zmiana siedziby, adresu, nazwy), 4) wydłużenia czasu trwania umowy w sytuacji niewykorzystania przez Kupującego przedmiotu umowy, przy zachowaniu jej wartości ( nie dłużej niż o 3 miesiące), 5) obniżenia cen,

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.5wszk.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Kliniczny z Polikliniką - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej 30 - 901 Kraków, ul. Wrocławska 1-3.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.11.2013 godzina 11:00, miejsce: Kancelaria Szpitala, (budynek komendy), ul. Wrocławska 1-3, 30 - 901 Kraków.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Łopatka wieprzowa b k świeża 15113000-3 800 kg 2. Szynka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 450 kg 3. Schab wieprzowy z kością świeży 15113000-9 6 000 kg 4. Schab wieprzowy b k świeży 15113000-9 1 950 kg 5. Antrykot wołowy b k świeży 15111000-9 3 000 kg 6 Wołowina zrazowa kl. I świeża 15111000-9 2 500 kg 7. Karkówka wieprzowa b/k kl. I świeża 15113000-9 150 kg 8. Flaki krojone blanszowane mrożone (pakowane w torby foliowe o wadze 1 kg) 15114000-0 720 kg 9. Wątroba wieprzowa świeża 15114000-0 230 kg 10 Kości wołowe 15130000-8 3 200 kg 11. Słonina surowa świeża 15130000-8 340 kg RAZEM dotyczy: pakietu nr I mięsa czerwone - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj.18 miesięcy witryny chłodniczej z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona witryna chłodnicza powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy kolor biały szkło wysokość 134 cm szerokość 54 cm głębokość 60 cm pojemność całkowita brutto : 240 L 5 sztuk półek drucianych uszczelka antybakteryjna możliwość przełożenia drzwi zmiana kierunku otwierania drzwi regulowane nóżki.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 2 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Smalec wieprzowy (pakowany w pergamin - kostka o wadze 250 g) 1513000-8 130 kg 2. Szynka wieprzowa gotowana ogonówka 15131400-2 5 400 kg 3. Wędzonka wieprzowa ogonówka 15131130-5 110 kg 4. Boczek wędzony parzony b/k 15131220-3 280 kg 5. Baleron wieprzowy wędzony 15131130-5 850 kg 6. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 15131130-5 100 kg 7. Kiełbasa krakowska parzona 15131130-5 300 kg 8. Kiełbasa krakowska podsuszana 15131130-5 100 kg 9. Kiełbasa kminkowa 15131130-5 100 kg 10. Kiełbasa żywiecka podsuszana 15131130-5 100 kg 11. Kiełbasa śląska 1 baton = 100g 15131130-5 700 kg 12. Kiełbasa toruńska 15131130-5 170 kg 13. Polędwica wieprzowa wędzona 15131130-5 130 kg 14. Mielonka w galarecie prasowana typu: smaczek sądecki lub równoważna 15131120-2 640 kg 15. Szynka golonkowa (blok) 15131120-2 440 kg 16. Mortadela 15131120-2 620 kg 17. Pasztetowa wieprzowa typy: wiejska lub równoważna 15131310-1 360 kg 18. Salceson typu: wiejski lub równoważny 15131120-2 280 kg 19 Kaszanka krwista z kaszy jęczmiennej w jelicie naturalnym 15131134-3 180 kg 20. Kiełbasa biała parzona 1 baton = 80g 15131134-5 26 kg razem.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 3 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Filet kl. A z indyka świeży 15112100-7 500 kg 2. Filet kl. A z kurczaka świeży 15112100-7 6 300 kg 3. Kurczak świeży 15112100-7 3 400 kg 4. Noga (udko) kl. A z kurczaka świeża 15112100-7 60 kg dotyczy: pakietu nr III DRÓB - jako warunek graniczny; Użyczenie na okres trwania umowy tj. 18 miesięcy ZAMRAŻARKI SZUFLADOWEJ z możliwością odkupienia na preferencyjnych warunkach , w ramach użyczenia również nieodpłatne zaplecze serwisowanie i naprawcze w razie awarii. Użyczona zamrażarka szufladowa powinna spełniać następujące wymogi : produkt fabrycznie nowy szybkie rozmrażanie regulowany termostat czas utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania 15godzin zdolność zamrażania 4 kg 24h pojemność 85 L oświetlenie kolor biały Wymiary : 830x 550x 580 mm Wyposażona w 4 szuflady przeźroczyste z tworzywa sztucznego (dolna szuflada typu BIG BOX).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 4 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto wartość brutto 1. Polędwica z kurczaka typu: tostowa lub równoważna 15131135-0 900 kg 2. Szynka z indyka prasowana 15131135-0 700 kg 3. Kiełbasa drobiowa podsuszana 15131135-0 200 kg 4. Parówki drobiowe typu: firmowe lub równoważne 1 baton= 60g 15131135-0 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.