eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¦widnicaOg³oszenie na dostawy artyku³ów ró¿nych dla Areztu ¦ledczego w ¦widnicy

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2007-11-16

¦widnica: Og³oszenie na dostawy artyku³ów ró¿nych dla Areztu ¦ledczego w ¦widnicy
Numer og³oszenia: 223763 - 2007; data zamieszczenia: 16.11.2007
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy, ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, tel. 0-74 854 93 00, fax 0-74 854 93 02.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: wiêziennictwo.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Og³oszenie na dostawy artyku³ów ró¿nych dla Areztu ¦ledczego w ¦widnicy.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1.Barszcz bia³y sypki 15891400-4 400 kg 2.bulion jarzynowy sypki 15891500-5 1000 kg 3.Cukier 15831000-2 12000 kg 4.Czosnek granulowany 15870000-7 80 kg 5.Herbata czarna granulowana 15863200-7 1100 kg 6.Li¶æ laurowy 15870000-7 40 kg 7.Przyprawa do zup magi 15870000-7 2000 kg 8.Majeranek 15870000-7 80 kg 9.Majonez 15871273-8 60 kg 10.Makaron 15851100-9 7700 kg 11.Musztarda 15871250-1 160 kg 12.Ocet 15871110-8 750 l 13.Papryka ostra mielona 15870000-7 80 kg 14.Papryka s³odka mielona 15870000-7 80 kg 15.Pieprz mielony 15872100-2 90 kg 16.Przyprawa do bigosu 15871270-7 8 kg 17.Sos pieczeniowy sypki 15871260-4 650 kg 18.Sos typu napoli sypki 15871260-4 55 kg 19.Sos pieczarkowy sypki 15871260-4 260 kg 20.Sól jodowana 15872400-5 7800 kg 21.Ziele angielskie 15870000-7 20 kg 22.groch konserwowy 15331462-3 420 kg 23.groch 01112220-3 2000 kg 24.Fasola sucha ¶rednia 01112220-3 2700 kg 25.Koncentrat pomidorowy 15331427-6 800 kg 26.Marmolada 15332230-5 2400 kg 27.D¿em truskawkowy 15332290-3 2150 kg 28.Ogórki konserwowe 15331500-2 640 kg 29.Sa³atka szwedzka 15331460-9 3400 kg 30.Sa³atka wielowarzywna 15331460-9 2600 kg 31.Szczaw konserwowy 15332170-6 370 kg 32.Przecier ogórkowy 15331000-7 3320 kg 33.Fasolka konserwowa 15331464-7 185 kg 34.Kukurydza konserwowa 15331470-2 70 kg

    II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spo¿ywcze i napoje Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.00.00.00 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne .

    II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Nie.

    II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesi±cach: 24.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: nie wymagane.

    III.2) WARUNKI UDZIA£U

    • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegaæ siê mog± Wykonawcy, którzy: 1) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; 2) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym, oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia. Ocena spe³niania tych warunków dokonana zostanie w oparciu o: - wype³niony formularz ofertowy - aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert.
    • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: O¶wiadczenia i dokumenty, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy: a) wype³niony druk stanowi±cy za³±cznik nr 1 do niniejszej specyfikacji.( formularz z o¶wiadczeniami ) b) wype³niony druk stanowi±cy za³±cznik nr 2 do niniejszej specyfikacji. ( formularz ofertowy ) c) aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru sadowego, lub za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej wystawione, lub zaktualizowane nie pó¼niej ni¿ 6 miesiêcy przed terminem sk³adania ofert

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

    IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy ul. Trybunalska 16 58-100 ¦widnica.

    IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 10.12.2007 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy.

    IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

    Podziel siê

    Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


    Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

    chcê zamieszczaæ og³oszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.