To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2010-07-22
Ko³obrzeg: sukcesywne dostawy miêsa wo³owego, wieprzowego i jego przetwory
Numer og³oszenia: 220084 - 2010; data zamieszczenia: 22.07.2010
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 187424 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Opieki Zdrowotnej Sanatorium MSWiA w Ko³obrzegu, ul. Portowa 22, 78-100 Ko³obrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3544620, faks 094 3544621.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: sukcesywne dostawy miêsa wo³owego, wieprzowego i jego przetwory.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: sukcesywne dostawy miêsa wo³owego, wieprzowego i jego przetwory przez okres jednego roku licz±c od dnia podpisania umowy, transportwem Wykonawcy na jego koszt i ryzyko.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.11.11.00 - Wo³owina 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
 
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.07.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe 
i kontaktowe firmy 
PRZETWÓRSTWO MIÊSNE JCH SP. Z O.O. W UPAD£O¦CI LIKWIDACYJNEJ
jakie przetargi wygra³a firma 
PRZETWÓRSTWO MIÊSNE JCH SP. Z O.O. W UPAD£O¦CI LIKWIDACYJNEJ
- Przetwórstwo Miêsne JCH Spó³ka z o. o., Witkowice 1, 78-100 Ko³obrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.
 
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 186000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 121746,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 121746,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 164518,20
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KO£OBRZEGU
- DefiCity - Bezpieczne miasto Ko³obrzeg - Defibrylatory AED w miejscach publicznych.
 - Przebudowa stadionu pi³karskiego w Ko³obrzegu
 - Dostawa mobilnej stacji uzdatniania wody dla Gminy Ko³obrzeg
 - Termomodernizacja budynku Szko³y Podstawowej nr 4 w Ko³obrzegu
 - Dostawa agregatów pr±dotwórczych z "Programu ochrony ludno¶ci i obrony cywilnej".
 - Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych do ¯³obka "Krasnal" w Ko³obrzegu.
 
wiêcej: przetargi w Ko³obrzegu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do kuchni dzia³aj±cej przy Miejskim O¶rodku Pomocy Spo³ecznej w Ole¶nicy w roku 2026
 - Dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Domu Pomocy Spo³ecznej w Bystrzycy K³odzkiej na rok 2026 CPV 15000000-8 ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne
 - Dostawy miêso i wêdliny wieprzowych dla Zak³adu Karnego w Przytu³ach Starych
 - Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Przedszkola Nr 1 w Mszczonowie w roku szkolnym 2026.
 - Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki Przedszkola nr 4 "Bolka i Lolka" w Nowym Tomy¶lu
 - Sukcesywne dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Szko³y Podstawowej nr 2 w Chorzowie, ul. Sportowa 4 - II/2025
 
wiêcej: Wo³owina »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





