eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Krakówdostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-04-13

POZYCJA 21848

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Kraków: dostawa artykułów spożywczych Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Centrum Onkologii Instytut im. Marii Skłodowskiej - Curie Oddział Kraków, do kontaktów: Halina Żak, ul. Garncarska 11, 31-115 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 4231565, fax 012 4231076, 4231565, e-mail: z5zampub@cyfronet.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.onkologia.krakow.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Podmiot prawa publicznego; Zdrowie. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Centrum Onkologii Instytut im. M. Skłodowskiej-Curie Oddział w Krakowie ul. Garncarska 11. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z zał. nr 1 do SIWZ. 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: 1. Oferowany produkt winien być o maksymalnym terminie przydatności do spożycia nie krótszym niż 2/3 okresu gwarantowanego przez producenta od daty dostawy. 2. Dla części 12 (ziemniaki) i 13 (warzywa)-kserokopia aktualnego badania laboratoryjnego w kierunku zawartości metali ciężkich, azotynów i azotanów. 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.55.00.00 - Klasyfikowane produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.00.00 - Klasyfikowane produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Dostawa artykułów spożywczych wg. zał. nr 1 do SIWZ 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; okres w miesiącach: 12

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: Wadium w wysokości 8210,00 zł.(dla wszystkich 14 części).Wykaz wadium dla poszczególnych części zał. nr 4 do SIWZ. 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy spełniający wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena na podstawie dokumentów potwierdzających spełnienie warunków udziału w postepowaniu na zasadzie spełnia/nie spełnia Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do EDG, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Oświadczenie Wykonawcy wypełnione i własnoręcznie podpisane przez osobyupoważnione do reprezentowania wykonawcy wg druku stanowiącego zał. nr 2.2. do SIWZ. 3. Dowód wniesinia wadium.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.onkologia.krakow.pl. Opłata: 24,4 Waluta PLN. Warunki i sposób płatności: Gotówka lub przelew. 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.04.2007 godzina 12:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 27.04.2007, godzina 12:15, Centrum Onkologii Instytut im. M. Skłodowskiej-Curie Oddział w Krakowie, ul. Garncarska 11, 31-115 Kraków, sekretariat Dyrektora ds. Adm-Technicznych IIp.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 11.04.2007. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Dostawa pieczywa. 1) Krótki opis: Dostawa pieczywa wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa pieczywa wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Dostawa produktów mleczarskich. 1) Krótki opis: Dostawa produktów mleczarskich wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa produktów mleczarskich wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Dostawa mięsa i wędlin. 1) Krótki opis: Dostawa mięsa i wędlin wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa mięsa i wędlin wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Dostawa artykułów spożywczych. 1) Krótki opis: Dostawa artykułów spożywczych wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa artykułów spożywczych wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: Dostawa jaj. 1) Krótki opis: Dostawa jaj. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa jaj szt. 30000. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: Dostawa jabłek. 1) Krótki opis: Dostawa jabłek deserowych i do wypieku. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.21.21. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa jabłek deserowych 4500kg i do wypieku 500kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: Dostawa ryb. 1) Krótki opis: Dostawa ryb wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 05.10.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa ryb wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: Dostawa mrożonek. 1) Krótki opis: Dostawa mrożonek wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa mrożonek wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: Dostawa pieczarek świeżych. 1) Krótki opis: Dostawa pieczarek świeżych. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.12.60. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa pieczarek świeżych 400kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 10 Nazwa: Dostawa wody mineralnej. 1) Krótki opis: Dostawa wody mineralnej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa wody mineralnej w but 0,5l 24000szt. i 1,5l 2200szt. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 11 Nazwa: Dostawa kwaszonek. 1) Krótki opis: Dostawa kwaszonek wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa kwaszonek kapusta beczki 60kg-800kg, ogórki beczki 35kg -650kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 12 Nazwa: Dostawa ziemniaków. 1) Krótki opis: Dostawa ziemniaków wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa ziemniaków Janówka 5000kg, Ibis, Bryza 15000kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 13 Nazwa: Dostawa warzyw. 1) Krótki opis: Dostawa warzyw wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa warzyw wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 14 Nazwa: Dostawa owoców. 1) Krótki opis: Dostawa owoców wg zał. nr 1 do SIWZ. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Dostawa owoców wg zał. nr 1 do SIWZ. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.