To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-06-22
Rybnik: Sukcesywny zakup wraz z dostawa żywności dla Miejskiego Domu pomocy Społecznej w Rybniku
Numer ogłoszenia: 216146 - 2012; data zamieszczenia: 22.06.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 172466 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Dom Pomocy Społecznej, ul. Żużlowa 25, 44-200 Rybnik, woj. śląskie, tel. 0-32 4236075 w. 110, faks 0-32 4236075 w. 130.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywny zakup wraz z dostawa żywności dla Miejskiego Domu pomocy Społecznej w Rybniku.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zadanie nr 1. Zakup wraz z dostawą mięsa i wyrobów mięsnych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; CPV 15100000-9. Tabela nr 1. Lp Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość zamówienia w dostawie rocznej 1. Baleron ( zawartość mięsa wieprzowego min 80% ) kg 30 2. Boczek świeży b/k kg 200 3. Boczek wędzony b/k kg 350 4. Filet wędzony z indyka (mięso z indyka nierozdrobnione 95%, woda, przyprawy) kg 120 5. Frankfuterki (zawartość mięsa wieprzowego min 85%) kg 100 6. Frankfuterki wędzone (zawartość mięsa wieprzowego min 85%) kg 20 7. Kaszanka-krupniok kg 220 8. Kiełbasa biała parzona(zawartość mięsa wieprzowego min 75%) kg 40 9. Kiełbasa kminkowa (zawartość mięsa wieprzowego min 80% ) kg 140 10. Kiełbasa pieprzowa (zawartość mięsa wieprzowego min 85% ) kg 80 11. Kiełbasa krakowska (zawartość mięsa wieprzowego min 95% ) kg 50 12. Kiełbasa tostowa (zawartość mięsa wieprzowego min 70% ) kg 120 13. Kiełbasa żywiecka (zawartość mięsa wieprzowego min 95% ) kg 140 14. Kości wędzone kg 40 15. Mielonka drobiowa (zawartość mięsa drobiowego min 80% ) kg 180 16. Mielonka turystyczna (zawartość mięsa wieprzowego min 80% ) kg 220 17. Metka łososiowa (zawartość mięsa wieprzowego min 50% ) kg 90 18. Mortadela ( zawartość mięsa wieprzowego min 70%) kg 300 19. Parówkowa (zawartość mięsa wieprzowego min 75% ) kg 600 20. Parówki śląskie-cienkie w folii (zawartość mięsa wieprzowego min 75% ) kg 220 21. Pasztet drobiowy (zawartość składników drobiowych min 51% ) kg 80 22. Pasztetowa (zawartość składników wieprzowych min 51% ) kg 60 23. Polędwica drobiowa (zawartość mięsa drobiowego min 75% ) kg 180 24. Polędwica sopocka (zawartość mięsa wieprzowego min 80% ) kg 60 25. Pieczeń rzymska (zawartość mięsa wieprzowego min 82% ) kg 130 26. Salceson z indyka (zawartość mięsa z indyka min. 55% ) kg 60 27. Salceson ozorkowy (zawartość podrobów wieprzowych 51% ) kg 60 28. Szynka cygańska (zawartość mięsa wieprzowego min 80% ) kg 90 29. Szynka pieczona (zawartość mięsa wieprzowego min 85% ) kg 90 30. Szynka prasowana (zawartość mięsa wieprzowego min 82% ) kg 100 31. Szynka dębicka (zawartość mięsa wieprzowego min 82% ) kg 80 32. Szynka tradycyjna wędzona (zawartość mięsa wieprzowego min 85%) kg 80 33. Kiełbasa śląska drobiowa ( zawartość mięsa drobiowego min 80% ) kg 650 34. Kiełbasa śląska (zawartość mięsa wieprzowego min 80%) kg 300 35. Wędzonka wiejska (zawartość mięsa wieprzowego min 80% ) kg 80 36. Wieprzowe gulaszowe kg 450 37. Wieprzowe golonka kg 180 38. Wieprzowy karczek b/k kg 250 39. Wieprzowa łopatka b/k kg 350 40. Wieprzowe ozory kg 190 41. Wieprzowa słonina kg 100 42. Wieprzowy schab b/k kg 250 43. Wieprzowa szynka b/k kg 310 44. Wieprzowa wątroba kg 30 45. Wieprzowe żeberka mięsne płaty kg 200 46. Wołowe rosołowe kg 80 Zadanie nr 2. Zakup wraz z dostawą jaj dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku; CPV 03142500-3. Tabela nr 2. Lp. Wyszczególnienie towaru Jedn. miary Ilość zamówienia w dostawie rocznej 1 Jaja, kl. L szt. 17500.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 03.14.25.00 - Jaja .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Sukcesywny zakup wraz z dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.06.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHU TINA Danuta Bejm, ul. Żeromskiego 2, Herby, kraj/woj. Polska.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 97626,40 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 88324,95
Oferta z najniższą ceną: 88324,95 / Oferta z najwyższą ceną: 104651,40
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RYBNIKA
- Wymiana instalacji rurociągowych stacji uzdatniania wody znajdującej się na terenie Ciepłowni Marcel w Radlinie
- Remont dachu Siłowni Ciepłowni Marcel w Radlinie
- Comiesięczny wydruk 134 plakatów o rozmiarach 120 cm x 180 cm oraz ich wywieszenie w 67 dwustronnych gablotach informacyjnych usytuowanych na terenie Rybnika, obejmujący dwa projekty graficzne
- Wykonanie projektów zamiennych budowlano-technicznych: zadanie nr 1 pt.: ,,Ukształtowanie terenu obiektu ,,Północ" poprzez włączenie terenu osadnika mułowego nr V - Etap IV na terenie położonym w Rybniku" oraz zadanie nr 2 pt.: ,,Budowa obiektów rekreacyjno-sportowych na terenach zdegradowanych przemysłowo i terenach byłego szybu VI KWK Jankowice poprzez podniesienie do rzędnej 330 m n.p.m. - Etap III".
- Usługa sprzętowa związana z usuwaniem śniegu i błota pośniegowego
- Przygotowanie dokumentacji aplikacyjnej - nabór FESL.08.05-IZ.01-224/25 Oś Priorytetowa VIII Fundusze Europejskie na infrastrukturę dla mieszkańca Działanie 08.05 E-zdrowie
więcej: przetargi w Rybniku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ SPECJALNEGO OŚRODKA SZKOLNO - WYCHOWAWCZEGO nr 11 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2026 roku na potrzeby Przedszkola nr 5 w Gdańsku "Róża Wiatrów"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Ottona Lipkowskiego w Krupskim Młynie w 2026 r.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Nr 2 z Oddziałami Integracyjnymi w Pułtusku w podziale na 9 części
- Dostawa żywności w roku 2026 na potrzeby Przedszkola Miejskiego nr 12
- SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH: PRODUKTÓW NABIAŁOWYCH, TŁUSZCZY ROŚLINNYCH I JAJEK DO ZAKŁADU KARNEGO W JAŚLE
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





