Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2013-06-03
Sucha Beskidzka: Dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 211494 - 2013; data zamieszczenia: 03.06.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Opieki Zdrowotnej , ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka, woj. małopolskie, tel. (033) 872 31 11, faks (033) 872 31 11.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zozsuchabeskidzka.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spozywczych: Pakiet nr 1- artykuły ogólnospożywcze Pakiet nr 2- słodycze Pakiet nr 3- napoje Pakiet nr 4- żywność dla dzieci i niemowląt Pakiet nr 5- jajka Pakiet nr 6- drób Pakiet nr 7- pieczarki Pakiet nr 8- mięso i wędliny Pakiet nr 9- pieczywo.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.12.00.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące: a) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania,
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące: a) posiadania wiedzy i doświadczenia,
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące: a) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące: a) dysponowania odpowiednimi osobami zdolnymi do wykonania zamówienia,
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust.1 ustawy Pzp, że spełnia warunki dotyczące: a) sytuacji ekonomicznej i finansowej
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1.Zezwolenie organu nadzoru sanitarnego na transport żywności określonym środkiem transportu Do potwierdzenia odpowiednim dokumentem 2.Dostawca powinien mieć lub mieć podjęte działania wdrożenia systemu HACCP Do potwierdzenia oświadczeniem
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Zmiana postanowień niniejszej umowy może być dokonana przez strony w formie pisemnej w drodze aneksu do niniejszej umowy, pod rygorem nieważności. 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy, są dopuszczalne wyłącznie w przypadku, gdy: a) nastąpiło obniżenie ceny jednostkowej asortymentu, b) nastąpila zmiana sposobu konfekcjonowania c) wprowadzony zostanie do sprzedaży przez wykonawcę produkt zmodyfikowany/ udoskonalony d) wystąpił przejściowy brak produktu z przyczyn leżacych po stronie producenta przy jednoczesnym dostarczeniu produktu zamiennego o parametrach nie gorszych od produktu objętego umową. e) zmiany stawki podatku VAT - związanej z przedmiotem umowy - w tym przypadku zmianie ulegnie kwota podatku VAT i cena brutto, cena netto pozostanie niezmienna, f) w przypadku zmiany stawki podatku VAT w ramach niniejszej umowy zmiana stawki następuje z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę, g) zmiana cen producenta do 5% ceny jednostkowej - w tym przypadku wymagana jest pisemna informacja Dostawcy, z odpowiednim wyprzedzeniem, nie później niż 3 dni przed proponowana zmianą oraz zgoda Zamawiającego, h) zmiana cen producenta powyżej 10% ceny jednostkowej - w tym przypadku wymagana jest pisemna informacja Dostawcy, z odpowiednim wyprzedzeniem, nie później niż 3 dni przed proponowana zmianą, udokumentowanie jej zmiany przez producenta w postaci zaświadczenia oraz zgoda Zamawiającego.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zozsuchabeskidzka.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dział Zamówień Publicznych Zespołu Opieki Zdrowotnej ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka , Blok B, IV piętro..
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.06.2013 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Zespołu Opieki Zdrowotnej w Suchej Beskidzkiej ul. Szpitalna 22, 34-200 Sucha Beskidzka, Blok C, I piętro.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spozywczych: Aromaty do ciast 10 ml szt 30 Barszcz biały a 66g szt 700 Barszcz czerwony a 49g szt 100 Bazylia a 8g szt 30 Budyń bez cukru 64g szt 600 Budyń z cukrem a 60g szt 600 Bulion drobiowy a 10 szt 180g op 500 Cukier a 1kg kg 4900 Cukier puder a 0,5kg kg 300 Cukier waniliowy a 30g szt 1100 Cynamon a 20g szt 250 Cytrynka do herbaty a 10g szt 30 Galaretka a 75g szt 500 Gałka muszkatałowa 15g szt 50 Kakao 80g np.. Decomoreno szt 250 Kakao 150g np.. Decomoreno szt 30 Kasza gryczana a 1kg kg 30 Kasza jęczmienna a 1kg kg 1200 Kasza kukurydziana a 1 kg kg 50 Kasza manna a 1kg kg 3700 Kawa zbożowa 0,5 kg kg 1100 Herbata granulowana 100 g np.. Indyjska granulowana kg 160 Kisiel bez cukru a 38g szt 200 Kisiel z cukrem a 77g szt 300 Kleik ryżowy a 180g kg 60 Kminek a 20g szt 200 Kokos a 100g szt 130 Konserwa szynka polska a 110g szt 80 Konserwa turystyczna a 130g szt 80 Konserwa tyrolska a 130g szt 80 Konserwy rybne a 125 (olej) szt 200 Konserwy rybne a 125g (pomidor) szt 200 Kwasek cytrynowy a 50g szt 350 Liście laurowe a 5g szt 220 Maga 0,96l szt 1300 Majeranek a 20g szt 150 Makaron a 0,5kg (gruby) kg 1500 Makaron a 0,5kg (łazanka) kg 500 Makaron a 0,5kg (nitki) kg 400 Makaron spagetti a 0,5 kg kg 30 Makaron zacierka 0,25kg kg 150 Makaron bezglutenowy a 0,5 kg kg 5 Mąka a 1kg kg 5600 Mąka kukurydziana a 0,3kg kg 30 Mąka ziemniaczana a 0,5kg kg 100 Mąka ziemniaczana a 1kg kg 650 Morela suszona 150g szt 30 Ocet 0,45l szt 600 Olej 0,9l szt 1200 Olej 3l szt 650 Olej 5l szt 50 Oregano 10g szt 50 Papryka mielona a 20g szt 300 Pasztet drobiowy a 130g szt 300 Pasztet drobiowy a 160g szt 3200 Pasztet drobiowy a 50g szt 100 Pasztet drobiowy a 90g szt 100 Pieczywo chrupkie a 210g np.. Wasa szt 20 Pieprz mielony a 20g szt 1400 Płatki kukurydziane a 250g kg 30 Płatki migdałowe 50g szt 30 Płatki owsiane a 500g kg 800 Posypka kakaowe 80g szt 10 Proszek do pieczenia a 30g szt 400 Przyprawa do kurczaka 30g szt 400 Przyprawa do ryb 20g szt 40 Przyprawa do grila 20g szt 20 Przyprawa do karkówki 20g szt 30 Przyprawa do ziemianków 25g szt 20 Przyprawa do piernika a 25g szt 60 Przyprwa goździki a 10g szt 100 Przyprwa a 1000g np.. Kucharek kg 30 Przyprwa a 200g np.. Kucharek kg 300 Rodzynki a 100g kg 60 Ryż a 1kg kg 2300 Sezam kg 30 Soda a 80g szt 80 Sól a 1kg kg 1800 Suchary a 290g szt 120 Suchary a 290g/ bez cukru szt 120 Śliwka kalifornijska 100 szt 150 Śmietanka do kawy a 10g w płynie szt Śmietanka w proszku 50g np. Śnieżka szt 100 Tarte ciasto a 250g kg 100 Wafle ryżowe a 130g szt 30 Ziele angielskie a 15g szt 230 Żelatyna a 50g szt 750 Goździki 10g szt 150 Śmietana spray a 250ml szt 20 Zioła prowanalskie 10g szt 100 Ananas a 560g szt 220 Brzoskwinie a 850g szt 250 Chrzan tarty 180g szt 60 Dżem a 25g szt 16000 Dżem a 260g szt 350 Dżem a 280g szt 350 Dżem a 980g szt 150 Groszek konserwowy a 400g szt 500 Ketchup a 1000g szt 100 Ketchup a 500g szt 300 Kompot wiśnia a 0,9l szt 1200 Kururydza konserwowa a 400g szt 180 Majonez a 250g jogurtowy szt Majonez a 250g np. Kielecki szt 200 Majonez a 400g np.Winiary szt 100 Majonez a 500g np. Kielecki szt 500 Majonez a 700g np. Winiary szt 30 Miód naturalny a 25g szt 3500 Miód naturalny a 400g szt 10 Miód sztuczny a 370g szt 100 Musztarda a 175g szt 900 Ogórki konserwowe 0,9l szt 120 Papryka konserwowa a 0,66l szt 30 Papryka konserwowa a 0,85l szt 280 Papryka konserwowa a 370g szt 30 Pasta pomidorowa 850g np.. Bażant szt 600 Pasta pomidorowa 4,5 kg np.. Bażant szt 30 Pasta pomidorowa 400g np. . Bażant szt 200 Pasta pomidorowa a 200g szt 100 Pieczarki marynowane 290g szt 20 Powidła 300g szt 320 Przetwory Oliwki z papryką 240g szt 20 Przetwory Oliwki zielone 240g szt 30 Przetwory Oliwki zielone 100g szt 20 Sos do spagetti 500g szt 20 Szpraga konserwowa 370g szt 30 Pikle a 200g szt 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych: Aromaty do ciast 10 ml szt 30 Barszcz biały a 66g szt 700 Barszcz czerwony a 49g szt 100 Bazylia a 8g szt 30 Budyń bez cukru 64g szt 600 Budyń z cukrem a 60g szt 600 Bulion drobiowy a 10 szt 180g op 500 Cukier a 1kg kg 4900 Cukier puder a 0,5kg kg 300 Cukier waniliowy a 30g szt 1100 Cynamon a 20g szt 250 Cytrynka do herbaty a 10g szt 30 Galaretka a 75g szt 500 Gałka muszkatałowa 15g szt 50 Kakao 80g np.. Decomoreno szt 250 Kakao 150g np.. Decomoreno szt 30 Kasza gryczana a 1kg kg 30 Kasza jęczmienna a 1kg kg 1200 Kasza kukurydziana a 1 kg kg 50 Kasza manna a 1kg kg 3700 Kawa zbożowa 0,5 kg kg 1100 Herbata granulowana 100 g np.. Indyjska granulowana kg 160 Kisiel bez cukru a 38g szt 200 Kisiel z cukrem a 77g szt 300 Kleik ryżowy a 180g kg 60 Kminek a 20g szt 200 Kokos a 100g szt 130 Konserwa szynka polska a 110g szt 80 Konserwa turystyczna a 130g szt 80 Konserwa tyrolska a 130g szt 80 Konserwy rybne a 125 (olej) szt 200 Konserwy rybne a 125g (pomidor) szt 200 Kwasek cytrynowy a 50g szt 350 Liście laurowe a 5g szt 220 Maga 0,96l szt 1300 Majeranek a 20g szt 150 Makaron a 0,5kg (gruby) kg 1500 Makaron a 0,5kg (łazanka) kg 500 Makaron a 0,5kg (nitki) kg 400 Makaron spagetti a 0,5 kg kg 30 Makaron zacierka 0,25kg kg 150 Makaron bezglutenowy a 0,5 kg kg 5 Mąka a 1kg kg 5600 Mąka kukurydziana a 0,3kg kg 30 Mąka ziemniaczana a 0,5kg kg 100 Mąka ziemniaczana a 1kg kg 650 Morela suszona 150g szt 30 Ocet 0,45l szt 600 Olej 0,9l szt 1200 Olej 3l szt 650 Olej 5l szt 50 Oregano 10g szt 50 Papryka mielona a 20g szt 300 Pasztet drobiowy a 130g szt 300 Pasztet drobiowy a 160g szt 3200 Pasztet drobiowy a 50g szt 100 Pasztet drobiowy a 90g szt 100 Pieczywo chrupkie a 210g np.. Wasa szt 20 Pieprz mielony a 20g szt 1400 Płatki kukurydziane a 250g kg 30 Płatki migdałowe 50g szt 30 Płatki owsiane a 500g kg 800 Posypka kakaowe 80g szt 10 Proszek do pieczenia a 30g szt 400 Przyprawa do kurczaka 30g szt 400 Przyprawa do ryb 20g szt 40 Przyprawa do grila 20g szt 20 Przyprawa do karkówki 20g szt 30 Przyprawa do ziemianków 25g szt 20 Przyprawa do piernika a 25g szt 60 Przyprwa goździki a 10g szt 100 Przyprwa a 1000g np.. Kucharek kg 30 Przyprwa a 200g np.. Kucharek kg 300 Rodzynki a 100g kg 60 Ryż a 1kg kg 2300 Sezam kg 30 Soda a 80g szt 80 Sól a 1kg kg 1800 Suchary a 290g szt 120 Suchary a 290g/ bez cukru szt 120 Śliwka kalifornijska 100 szt 150 Śmietanka do kawy a 10g w płynie szt Śmietanka w proszku 50g np. Śnieżka szt 100 Tarte ciasto a 250g kg 100 Wafle ryżowe a 130g szt 30 Ziele angielskie a 15g szt 230 Żelatyna a 50g szt 750 Goździki 10g szt 150 Śmietana spray a 250ml szt 20 Zioła prowanalskie 10g szt 100 Ananas a 560g szt 220 Brzoskwinie a 850g szt 250 Chrzan tarty 180g szt 60 Dżem a 25g szt 16000 Dżem a 260g szt 350 Dżem a 280g szt 350 Dżem a 980g szt 150 Groszek konserwowy a 400g szt 500 Ketchup a 1000g szt 100 Ketchup a 500g szt 300 Kompot wiśnia a 0,9l szt 1200 Kururydza konserwowa a 400g szt 180 Majonez a 250g jogurtowy szt Majonez a 250g np. Kielecki szt 200 Majonez a 400g np.Winiary szt 100 Majonez a 500g np. Kielecki szt 500 Majonez a 700g np. Winiary szt 30 Miód naturalny a 25g szt 3500 Miód naturalny a 400g szt 10 Miód sztuczny a 370g szt 100 Musztarda a 175g szt 900 Ogórki konserwowe 0,9l szt 120 Papryka konserwowa a 0,66l szt 30 Papryka konserwowa a 0,85l szt 280 Papryka konserwowa a 370g szt 30 Pasta pomidorowa 850g np.. Bażant szt 600 Pasta pomidorowa 4,5 kg np.. Bażant szt 30 Pasta pomidorowa 400g np. . Bażant szt 200 Pasta pomidorowa a 200g szt 100 Pieczarki marynowane 290g szt 20 Powidła 300g szt 320 Przetwory Oliwki z papryką 240g szt 20 Przetwory Oliwki zielone 240g szt 30 Przetwory Oliwki zielone 100g szt 20 Sos do spagetti 500g szt 20 Szpraga konserwowa 370g szt 30 Pikle a 200g szt 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych: Napój 1,5l np.. Go-Go Cola szt 100 Napój 1,5l np.. Go-Go Lemon szt 100 Napój 0,5l np.. Go-Go Orange szt 100 Napój zielony banan 1l szt 100 Napój 1,5l np.. Go-Go Orange szt 100 Sok a 0,33l np.. Kubuś szt 450 Sok a 0,75l np.. Kubuś szt 250 Napój 0,2l np. cymes szt 800 Napój 250ml np.. Frugo szt 500 Napój 0,5l np.. Hop szt 300 Napój 1,5l np. Hop szt 150 Napój jabłkowo-brzoskwiniowy 0,2l szt 200 Napój jabłkowy 0,2l szt 150 Napój pomarańczowo-brzoskwiniowy 0,2l szt 150 Napój pomarańczowy 0,2l szt 120 Napój winogronowy 0,2l szt 120 Napój 500ml np.. Nestle Pech różne smaki szt 400 Napój 0,5l l np.. Lipton różne smaki szt 350 Nektar czarna porzeczka 0,3l szt 200 Napój 05,l np.. Pepsi Cola szt 650 Napój 0,33l np.. Pepsi Cola szt 200 Napój 1l np.. Pepsi Cola 1l szt 500 Sok 0,33l np.. Pysio szt 100 Sok 0,75l np.. Pysio 0,75l szt 100 Sok do wody 0,5l, różne smaki szt 250 Sok pomidorowy 1l np.. Tymbark szt 100 Sok czarna porzeczka a 1l szt 250 Sok czarna porzeczka a0,2l szt 100 Sok gejpfrutowy a 1l szt 150 Sok jabłkowy 0,2l szt 120 Sok jabłkowy a 1l szt 200 Sok multiwita a 1l szt 50 Sok pomarańczowy 0,2l szt 50 Sok pomarańczowy a 1l szt 100 Sok wieloowocowy a 1l szt 100 Sok jabłko-pomarańcza 033l np. Tymbark szt 50 Sok brzoskwiniowo-pomarańczowy 0,33l np.. Tymbark szt 50 Sok czarna porzeczka 0,33l np.. Tymbark szt 50 Sok jabłko-brzoskwinia 0,33l np.. Tymbark szt 50 Sok jabłko-mięta 0,33l np.. Tymbark szt 50 Sok jabłko-wiśnia 0,33l np.. Tymbark szt 50 Napój 0,5l np.. Tymbark Pet szt 200 Woda 1,5l np.. Veroni, Nałęczowianka, Jurajska, Cisowianka smakowe szt 250 Woda 1,5l np.. Veroni, Nałęczowianka, Jurajska, Cisowianka szt 300 Woda 0,5l np.. Nałęczowinka , Veroni, Jurajska smakowa szt 300 Woda mineralna a 0,33l gazowana szt 50 Woda mineralna a 0,33l niegazowana szt 50 Woda mineralna a 0,5l np.. Muszynianka szt 50 Woda mineralna a 1,5l niegazowana np.. Muszynianka szt 50 Woda mineralna a 1,5l gazowana np..Cisowianka szt 70 Woda mineralna a 1,5l niegazowana np. Cisowianka, Nałęczowianka szt 300 Woda mineralna a 1,5l niegazowana np..( Mama i Ja) dopuszczona do stosowania przez Instytut Matki i Dziecka szt 700 Woda mineralna 0,5 l np.. Arctic, Nałęczowianka, szt 500 Woda mineralna 1,5 l np.. Arctic, Nałęczowianka szt 300 Woda mineralna 0,5l np.. Niegazowana np.. Cisowianka szt 200 Woda mineralna 0,5l np.. gazowana np.. Cisowianka szt 200 Woda 0,5l np.. Żywiec Zdrój szt 100 Napój np.. Tymbark aseptic 0,5 l szt 350 Oranżada różne smaki 1,5 l szt 50 Sok np.. Cymes 0,2 l szt 200 Woda 1,5l smakowe szt 100 Syrop malinowy a 420 ml szt 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-0, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Mieszanka mleczna z ryżem od 4 m-ca a 350g np.. Bebiko 2R szt 60 Mleko od 4 m-ca a 350g np.. Bebiko 2 szt 60 Mleko a 350 g od urodzenia np..Bebiko HA 1 szt 20 Mleko a 350 g od 4 m-ca np..Bebiko HA 2 szt 20 Mleko następne od urodzenia a 350g np..Bebiko I szt 70 Mleko a 400g od urodzenia np..Bebilon HA 1 szt 10 Mleko a 400g od 4 m-ca np.Bebilon HA 2 szt 20 Mleko od urodzenia 400g np..Bebilon I szt 50 Mleko od 4 m-ca a 400g np..Bebilon II szt 50 Mleko modyfikowane dla niemowląt a 350g np.. Gerber1, Gerber2 szt 15 Deser po 4 m-cu a 125g -130g np..Złociste jabłko szt 70 Deser jabłko ze słodką marchewką po 4 m-cu a 125g-130g szt 100 Deser jabłka z delikatnym bananem po 4 m-cu a 125g-130g szt 70 Deser jabłka i słoneczna brzoskwinia po 4 m-cu a 125g-130g szt 70 Deser jabłka i łagodna morela z winogronami a 125g -130gpo 6 m-cu szt 70 Deser sałatka z owoców lata po 6 m-cu a 125g-130g szt 70 Deser jabłko , winogrona z różanym puree 125g-130g szt 50 Deser jabłko i łagodna dynia po 4 m-cu a 125g-130g szt 10 Deser marchew, jabłko od 5 m-ca a 130g-140g szt 60 Kaszka mleczno-ryżowa od 5 m-ca a 200g -230g np.. Nestle szt 80 Kaszka mleczno-ryzowa z brzoskwiniami a 250g od 10 m-ca szt 25 Kaszka mleczno-ryzowa z morelami a 230g-250g od 10 m-ca szt 25 Kaszka mleczno-ryżowa od 5 m-ca a 200g-230g szt 100 Kaszka ryżowa z marchewką 250 g po 4 m-cu np.. Nestle szt 30 Kaszka ryzowa z bananem a 180g np.. Bobowita szt 100 Kaszka ryzowa z jabłkami od 5 m-ca a 200g np.. nestle szt 30 Kaszka ryżowa z malinami od 5 m-ca a 180-200g szt 25 Kleik kukurydziany po 4-m-ca 170-200g np.. Nestle szt 15 Kaszka ryżowo- kukurydziana a 170 g szt 20 Kleik ryżowy a 170 g np..Nestle szt 100 Kaszka ryżowa z jabłkami a 170-180g szt 40 Kaszka mleczno ryżowa banan 170-230g szt 100 Kaszka ryżowa z bananami 170-180g szt 100 Kleik kukurydziany od 5 m-ca a 170-190g np.. Nestle szt 30 Marchewka delikatna a 125g szt 50 Mleko od urodzenia a 350g np.. NAN I szt 120 Mleko powyżej 6-m-ca życia a 350 g Nan II szt 120 Mleko powyżej 6-m-ca życia a 350g np.. Nan IIR szt 100 Mleko od urodzenia a 400g np..NAN HA 1 szt 20 Mleko a 400g pd 4 m-np.. NAN HA 2 szt 15 Mleko od 6 m-ca a 350g np..Nan II szt 100 Mleko następne z dodatkiem ryżu a 350g od 6 m-ca np..NAN 2R szt 80 Mleko początkowe i następne od 0-5 m-ca a 350g np..Nan I szt 130 Sok jabłko, morela,marchew od 7 m-ca a 175 ml szt 100 Sok morelowo-jabłkowy a 175 ml od 7 m-ca szt 80 Sok marchew jabłko a 175ml od 4 m-ca szt 90 Sok marchew, jabłko, dynia i winogrona od 5 miesiąca a 175 ml od 5 m-ca szt 95 Sok pachnące latem owoce (jagodowy) a 175 ml od 5 m-ca szt 20 Sok winogrona, dzika róża i słodka malina 175 ml szt 25 Sok winogrona i aromatyczna dzika róża a 175 ml szt 30 Sok Jabłkowo-marchewkowy od 4-m-ca 250ml szt 80 Sok z winogron, dzikiej róży i malin a 175 ml od 5 m-ca szt 30 Warzywa w łagodnej potrawce z królikiem po 5 m-cu a 125g szt 80 Warzywa z aromatycznym indykiem po 5 m-cu a 125g szt 80 Zupa jarzynowa z kurczakiem od 6 m-ca a 140g np.. Bobowita szt 90 Zupka jarzynowa ze świeżych warzyw po 4 m-cu a 125g szt 80 Zupka jarzynowa z kurczakiem po 5 m-cu a 125g szt 90 Zupka jarzynowa z delikatnym królikiem po 5 m-cu a 125g szt 90 Aromatyczny rosołek z kurczakiem, z ryżem po 6 m-cu a 190g szt 90 Zupka pomidorowa z łagodnym kurczakiem i ryżem po 6 m-cu a 190g szt 30 Zupa marchew z ryżem od 5 m-ca a 140g szt 90 Zupa delikatna marchewka 125 g po 4 miesiącu szt 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Jajka klasa I a około 55g szt 85000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Kurczaki kg 6200 Ćwiartka z kurczaka kg 4200 Filet z indyka kg 20 Filet z kurczaka kg 1500 Kury mięsne świeże kg 3000 Kury rosołowe swieże kg 1400 Kury rosołowe mrożone kg 500 Kury mięsne mrożone kg 500 Podudzie z kurczaka kg 70 Skrzydełka z kurczaka kg 100 Udziec z indyka kg 20 Udziec z kurczaka kg 100 Wątróbka drobiowa kg 420 Żołądki z kurczaka kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-0, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Pieczarki świeże kg 1200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Baleron drobiowy kg 20 Baleron wieprzowy kg 20 Boczek wędzony kg 100 Filet z indyka kg 100 Kabanos wieprzowy kg 10 Kaszanka kg 140 Kiełbasa zwyczajna kg 230 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 90 Kiełbasa wiejska kg 50 Kiełbasa żywiecka kg 50 Mielonka drobiowa kg 450 Mielonka wieprzowa kg 400 Ogonówka kg 10 Parówka drobiowa kg 3000 Parówka cielęca kg 50 Parówka wieprzowa kg 50 Pasztet pieczony kg 40 Pasztetowa kg 550 Salceson drobiowy kg 200 Salceson wieprzowy kg 380 Serdelki drobiowe kg 50 Szynka drobiowa parzona kg 1850 Szynka drobiowa prasowana np.. Dionizego kg 300 Szynka gotowana wieprzowa kg 25 Szynka wiejska kg 20 Boczek surowy kg 20 Cielęcina z kością kg 20 Flaki wołowe mrożone (czyszczone i gotowane) kg 120 Golonka wieprzowa kg 50 Karczek wieprzowy b/k kg 280 Karczek wieprzowy z/k kg 50 Kotlet schabowy b/k kg 800 Kotlet schabowy z kością kg 100 Pieczeń wieprzowa b/k kg 200 Pieczeń wołowa I b/k kg 150 Pieczeń wołowa II b/k kg 200 Słonina kg 550 Smalec kg 300 Wątroba wieprzowa kg 100 Wieprzowina I kg 2500 Wieprzowina pieczeń b/k kg 150 Wołowina antrykot kg 150 Wołowina gulaszowe kg 500 Wołowina rozbrat kg 150 Wołowina z kością Kl I kg 500 Żeberka wieprzowe kg 50 Łopatka wieprzowa b/k kg 650 Łopatka wieprzowa z/k kg 80.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Bułka tarta kg 1200,00 Bułki 100 g szt 60000,00 Bułki 50g szt 25000,00 Bułki kajzerki 50g szt 3800,00 Bułka grahamka 100g szt 1000,00 Chałka 500g szt 30,00 Chleb a 1 kg szt 20000,00 Chleb bez soli 500g szt 1200,00 Chleb bezglutenowy 500g szt 100,00 Chleb graham 500g szt 6200,00 Drożdże kg 65,00 Drożdżówki (różne smaki) szt 1200,00 Pączki różne smaki) szt 1400,00 Rogale (paluchy) 80g szt 900,00 Sezam kg 25,00 Strucla z makiem 500g szt 60,00 Bagietka 500g szt 50,00 Weki 500g szt 4000,00.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.32.00.00-0, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-0, 03.22.12.60-0, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI SUCHA BESKIDZKA
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej dla zadania: "Przebudowa mostu nr 244/260 w leśnictwie Roztoki"
- Organizacja i przeprowadzenie kursów zawodowych dla uczniów Zespołu Szkół im. Walerego Goetla w Suchej Beskidzkiej - z podziałem na trzy części
- Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
- Dostawę artykułów spożywczych - jajka, mrożonki, artykuły dla
- Dostawa pieczywa
- Zakup pojazdu spełniającego wymogi ustawy o elektromobilności i paliwach alternatywnych na potrzeby prowadzenia kontroli
więcej: przetargi SUCHA BESKIDZKA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy soków i napojów - cz. I oraz słodyczy -cz. II do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zacisze" z podziałem na 9 części od 1.07.2025 do 31.12.2025 r.
- Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Koronowie
- dostawa mięsa i wędlin
- Dostawa mleka i produktów mleczarskich na II półrocze 2025 r. z podziałem na części: Część I - Dostawa mleka i produktów mleczarskich, Część II- Dostawa past serowych i tłuszczy.
- "ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW".
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.