Ogłoszenie z dnia 2007-10-31
Dębica: DOSTAWA - MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU, KONSERW.
Numer ogłoszenia: 210468 - 2007; data zamieszczenia: 31.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Sandomierska 41, 39-200 Dębica, woj. podkarpackie, tel. 0-14 681-56-56, 681-56-57, fax 0-14 681-56-59.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA - MIĘSA, WĘDLIN, DROBIU, KONSERW..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1 część: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża w ilości 700kg/m-c 2 część:Mięso rosołowe/poprzeczka wołowa świeże w ilości 50kg/m-c 3 część: Mięso drobne II wołowa świeże w ilości 700kg/m-c 4 część: Mięso wołowe bez kości z łopatki świeże w ilości 120kg/m-c 5 część: Wątroba wieprzowa świeża w ilości 200kg/m-c 6 część: Boczek mielony w ilości 350kg/m-c 7 część: Kiełbasa parówkowa w ilości 350kg/m-c 8 część: Kiełbasa zwyczajna w ilości 500kg/m-c 9 część: Kiełbasa mielona - lencz w ilości 350kg/m-c 10 część: Pieczeń wiedeńska w ilości 350kg/m-c 11część: Szynka tyrolska w ilości 350kg/m-c 12 część: Szynka wołowa/mielona w ilości 100kg/m-c 13 część: Szynka zielonogórska w ilości 100kg/m-c 14 część: Filet z indyka (prasowany blok) w ilości 100kg/m- 15 część: Parówki drobiowe w ilości 350kg/m-c 16 część: Szynka drobiowa (prasowana, blok) w ilości 100kg/m-c 17 część: Ćwiartka z kurczaka mrożone w ilości 150kg/m-c 18 część: Udziec z indyka mrożony w ilości 60kg/m-c 19 część: Serca drobiowe mrożone w ilości 200kg/m-c 20 część: Filet z kurczaka mrożony w ilości 40 kg/m-c 21 część: Konserwa mięsna 300g (popularna, turystyczna) w ilości 200kg/m-c 22 część: Konserwa pasztet 200-400g (drobiowy lub wieprzowy) w ilości 200kg/m-c 23 część: Kiełbasa drobiowa 100kg/m-c 24 część: Karkówka wieprzowa bez kości świeża w ilości 200kg
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.22.00 - Kawałki drobiu Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 24.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY ŻĄDA WNIESIENIA WADIUM W WYSOKOŚCI 8 229,00 ZŁ.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w art.22 ust.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.Prawo zamówień publicznych (Dz.U.z 2006 r. Nr 164, poz.1163), tj: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, a)wykonali co najmniej pięć dostaw przedmiotów zamówienia takiego samego rodzaju o łącznej wartości co najmniej 30.000,00 zł. każda, w ciągu ostatnich trzech lat, b)dysponują co najmniej dwoma środkami transportu zapewniającymi zabezpieczenie przed zanieczyszczeniami oraz utrzymanie właściwych temperatur, 3)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, a)dysponują środkami finansowymi lub posiadają zdolność kredytową w wysokości co najmniej 60.000,00 zł. b)posiadają wskaźnik płynności bieżącej liczony jako : WPB=aktywa obrotowe : zobowiązania krótkoterminowe większy lub równy 1 za każdy rok z ostatnich dwóch lat, c)posiadają wskaźnik podwyższonej płynności liczony jako : WPS=aktywa obrotowe-zapasy : zobowiązania krótkoterminowe większy lub równy 0,8 za każdy z ostatnich dwóch lat. Wysokość wskaźników należy wskazać w formie oświadczenia. d)posiada ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności o sumie ubezpieczenia nie mniejszej niż 25 tys. zł w odniesieniu do odpowiedzialności cywilnej deliktowej oraz nie mniejszej niż 25 tys. zł w odniesieniu do odpowiedzialności cywilnej kontraktowej ważne co najmniej do dnia otwarcia ofert oraz złoży oświadczenie o kontynuacji ubezpieczenia. 4)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2.Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Przepisy dotyczące Wykonawcy stosuje się odpowiednio do Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia (warunki udziału w postępowaniu musza spełnić wszyscy Wykonawcy). Jeżeli oferta Wykonawców ubiegających się wspólnie została wybrana, Zamawiający może żądać przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego, umowy regulującej współpracę tych Wykonawców. 3.Ocena spełniania przez Wykonawców warunków udziału w postępowaniu nastąpi na podstawie oświadczeń lub dokumentów, o których mowa w pkt IX. 4.Jeżeli Wykonawca powierzy wykonanie części zamówienia Podwykonawcy, postanowienia niniejszego pkt Specyfikacji stosuje się odpowiednio do Podwykonawcy.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Wykonawcy zobowiązani są do złożenia oświadczenia o spełnianiu warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 i art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień publicznych na druku stanowiącym załącznik nr. 3 do niniejszej specyfikacji oraz potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu następującymi dokumentami: 1)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 2)zezwolenia na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem publicznym (decyzja Powiatowego Lekarza Weterynarii, decyzja Powiatowego Inspektora Sanitarnego ) 3)aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art.24 ust.1 pkt 4-8 ustawy Prawo zamówień publicznych, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 4)aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art.24 ust.1 pkt 9 ustawy Prawo zamówień publicznych, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 5)aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, 6)wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że te dostawy zostały wykonane należycie, 7)wykaz niezbędnych do wykonania zamówienia narzędzi i urządzeń, jakimi dysponuje Wykonawca, 8)sprawozdania finansowego, a jeżeli podlega ono badaniu przez biegłego rewidenta zgodnie z przepisami o rachunkowości również z opinią o badanym sprawozdaniu a w przypadku Wykonawców niezobowiązanych do sporządzania sprawozdania finansowego, innych dokumentów określających obroty oraz zobowiązania i należności - za okres 2005-2006, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - za ten okres, 9)informacji banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, w którym Wykonawca posiada rachunek, potwierdzającej wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową Wykonawcy, wystawionej nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, 10)polisy, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności . 2.Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa wyżej składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio że : 1)nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, 2)nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, 3)nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie 4)zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego kraju pochodzenia albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art.24 ust.1 pkt 4-8 ustawy. 3.Dokumenty, o których mowa w pkt 2.1, 2.3, 2.4 powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Dokument, o którym mowa w pkt 2.2 powinien być wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takich dokumentów, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. 4.Dokumenty muszą być składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. 5.W przypadku Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, do oferty załącza się odrębny komplet dokumentów w odniesieniu do każdego ze Współwykonawców, potwierdzających spełnienie warunków ustawowych. 6.Jeżeli Wykonawca powierzy wykonanie części zamówienia Podwykonawcy, postanowienia niniejszego pkt Specyfikacji stosuje się odpowiednio do Podwykonawcy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ZAKŁAD KARNY UL. SANDOMIERSKA 41 39-200 DĘBICA.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.11.2007 godzina 09:00, miejsce: ZAKŁAD KARNY UL. SANDOMIERSKA 41 39-200 DĘBICA.
IV.3.5) Termin związania ofertą: 14.12.2007.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry świeża w ilości 700kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso rosołowe/poprzeczka wołowa świeże.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso rosołowe/poprzeczka wołowa świeże w ilości 50kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso drobne II wołowa świeże.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso drobne II wołowa świeże w ilości 700kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso wołowe bez kości z łopatki świeże.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso wołowe bez kości z łopatki świeże w ilości 120kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Wątroba wieprzowa świeża.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wątroba wieprzowa świeża w ilości 200kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.31-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Boczek mielony.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek mielony w ilości 350kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Kiełbasa parówkowa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa parówkowa w ilości 350kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Kiełbasa zwyczajna.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa zwyczajna w ilości 500kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Kiełbasa mielona - lencz.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa mielona - lencz w ilości 350kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pieczeń wiedeńska.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczeń wiedeńska w ilości 350kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Szynka tyrolska.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szynka tyrolska w ilości 350kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.16.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Szynka wołowa/mielona.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szynka wołowa/mielona w ilości 100kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Szynka zielonogórska.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szynka zielonogórska w ilości 100kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Filet z indyka (prasowany blok).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z indyka (prasowany blok) w ilości 100kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Parówki drobiowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Parówki drobiowe w ilości 350kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Szynka drobiowa (prasowana, blok).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szynka drobiowa (prasowana, blok) w ilości 100kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Ćwiartka z kurczaka mrożone.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ćwiartka z kurczaka mrożone w ilości 150kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Udziec z indyka mrożony.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Udziec z indyka mrożony w ilości 60kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Serca drobiowe mrożone.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Serca drobiowe mrożone w ilości 200kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Filet z kurczaka mrożony.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z kurczaka mrożony w ilości 40 kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Konserwa mięsna 300g (popularna, turystyczna).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa mięsna 300g (popularna, turystyczna) w ilości 200kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.17.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Konserwa pasztet 200-400g (drobiowy lub wieprzowy).
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa pasztet 200-400g (drobiowy lub wieprzowy) w ilości 200kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Kiełbasa drobiowa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa drobiowa 100kg/m-c.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Karkówka wieprzowa bez kości świeża.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Karkówka wieprzowa bez kości świeża w ilości 200kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z DĘBICY
- Dowóz dzieci niepełnosprawnych do szkół, przedszkoli i specjalistycznych placówek oświatowych na trasie: dom - szkoła - dom wraz z zapewnieniem opieki w okresie styczeń - grudzień 2026 r.
- Zapewnienie schronienia dla osób bezdomnych z terenu gminy Dębica
- Dostawa tablic rejestracyjnych dla potrzeb Wydziału Komunikacji i Transportu Starostwa Powiatowego w Dębicy oraz odbiór i kasacja tablic rejestracyjnych wycofanych z obrotu w 2026 roku
więcej: przetargi w Dębicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa mięsa wieprzowego
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Strzelcach Małych
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





