eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Przemyśl › Dostawy ziemiopłodów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-05-29

Przemyśl: Dostawy ziemiopłodów
Numer ogłoszenia: 208660 - 2013; data zamieszczenia: 29.05.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Miejski w Przemyślu , ul. Juliusza Słowackiego 85, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 16 6771500, 6771511, 6771513, faks 16 6784971.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.114szpital.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy ziemiopłodów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy ziemiopłodów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Pakiet Nr 1. MARCHEW MŁODA, Pakiet Nr 2. BURAKI ĆWIKŁOWE MŁODE, Pakiet Nr 3. PIETRUSZKA KORZEŃ, Pakiet Nr 4. SELER KORZEŃ, Pakiet Nr 5. CEBULA BIAŁA, Pakiet Nr 6. BROKUŁY ŚWIEŻE, Pakiet Nr 7. KALAFIOR ŚWIEŻY, Pakiet Nr 8. OGÓREK ŚWIEŻY, Pakiet Nr 9. POMIDOR, Pakiet Nr 10. SAŁATA ZIELONA, Pakiet Nr 11. ZIELONA CEBULKA, Pakiet Nr 12. CZOSNEK ŚWIEŻY, Pakiet Nr 13. PIECZARKA ŚWIEŻA, Pakiet Nr 14. RZODKIEWKA, Pakiet Nr 15. KAPUSTA BIAŁA MŁODA, Pakiet Nr 16. KAPUSTA PEKIŃSKA, Pakiet Nr 17. FASOLA JAŚ DUŻY ŚWIEŻY, Pakiet Nr 18. KOPEREK ZIELONY, Pakiet Nr 19. KALAREPA, Pakiet Nr 20. JABŁKA KOMPOTOWE, Pakiet Nr 21. PORY, Pakiet Nr 22. FASOLKA SZPARAGOWA ŚWIEŻA, Pakiet Nr 23. KAPUSTA CZERWONA, Pakiet Nr 24. KAPUSTA WŁOSKA, Pakiet Nr 25. ZIEMNIAKI MŁODE, Pakiet Nr 26. ZIELONA PIETRUSZKA. Zestawienie ilości ziemiopłodów dla poszczególnych Pakietów przedstawia Załącznik Nr 3 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia, stanowiący jednocześnie Formularz cenowy. Każda z pozycji asortymentowej Załącznika Nr 3 zostanie oceniona oddzielnie - jako ocena za poszczególny Pakiet. Dostawy przedmiotu zamówienia dokonywane będą partiami, w zależności od potrzeb Zamawiającego, w terminie wykonania zamówienia. Zamawiający zastrzega, iż w wyniku zmniejszenia zapotrzebowania, wielkość przedmiotu zamówienia może ulec zmianie. Zmiana nie może przekroczyć 20 procent całości zamówienia.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1, 03.22.10.00-6, 03.22.12.60-6, 15.33.11.30-7, 03.22.23.21-9, 03.22.11.13-1, 03.22.11.12-4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 26.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.09.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium do przedmiotowego postępowania

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna warunek dotyczący posiadania wiedzy i doświadczenia za spełniony, jeżeli Wykonawca przedłoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1;

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna warunek dotyczący dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym za spełniony, jeżeli Wykonawca przedłoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1;

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna warunek dotyczący dysponowania osobami zdolnymi do wykonania zamówienia za spełniony, jeżeli Wykonawca przedłoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1;

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna warunek dotyczący sytuacji ekonomicznej i finansowej za spełniony, jeżeli Wykonawca przedłoży oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1;

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

W przypadku złożenia oferty przez Wykonawcę, który będzie polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących Wykonawcę z innymi podmiotami stosunków, w celu udowodnienia zamawiającemu, iż Wykonawca będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, wraz z ofertą należy złożyć pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu przedmiotowego zamówienia. (jeśli dotyczy) Ponadto, jeżeli Wykonawca, wykazując spełnianie warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. polega na zasobach innych podmiotów, na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy Pzp., a podmioty te będą brały udział w realizacji części zamówienia, oferta musi zawierać w odniesieniu do tych podmiotów następujące oświadczenia i dokumenty: Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Pzp. z wykorzystaniem wzoru - Załącznik Nr 2.2 SIWZ. Wykonawca, który polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków zobowiązany jest w takiej sytuacji udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając mu w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Istotne warunki zmian umowy, polegające na waloryzacji cen w okresie realizacji umowy, zostały szczegółowo pisane w § 8 Projektu umowy - załącznik nr 4 do SIWZ

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.114szpital.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Miejski w Przemyślu, ul. Słowackiego 85, 37-700 Przemyśl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.06.2013 godzina 10:30, miejsce: siedzibie zamawiającego Szpital Miejski w Przemyślu, ul. Słowackiego 85, 37-700 Przemyśl, budynek nr 1 piętro II, Kancelaria Szpitala.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Marchew młoda.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy marchwi młodej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 3000,00-4000,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.11.12-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Buraki ćwikłowe młode.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy buraków ćwikłowych młodych. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 1500,00-2500,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pietruszka korzeń.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy pietruszki korzenia. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 2500,00-3500,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Seler korzeń.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy korzenia selera. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 1000,00-2000,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Cebula biała.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy cebuli białej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 300,00-900,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.11.13-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Brokuły świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy świeżych brokuł. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 150,00-750,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Kalafior świeży.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy świeżego kalafiora. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 150,00-750,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Ogórek świeży.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy ogórka świeżego. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 400,00-1200,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pomidor.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy pomidorów. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 1000,00-2000,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Sałata zielona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy sałaty zielonej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 800,00-1600,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zielona cebulka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy zielonej cebulki. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 300,00-900,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Czosnek świeży.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy czosnku świeżego. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 100,00-500,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Pieczarka świeża.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy świeżych pieczarek. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 300,00-900,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Rzodkiewka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy rzodkiewki. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 100,00-500,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Kapusta biała młoda.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy kapusty białej młodej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 600,00-1200,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Kapusta pekińska.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy kapusty pekińskiej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 100,00-500,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Fasola Jaś duży świeży.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy fasoli Jaś duży świeżej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 100,00-500,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Koperek zielony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy zielonego koperku. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 800,00-1600,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Kalarepa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy kalarepy. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 10,00-100,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Jabłka kompotowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy jabłek kompotowych. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 2500,00-3500,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Pory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy por. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 10,00-100,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Fasolka szparagowa świeża.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy świeżej fasolki szparagowej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 100,00-200,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Kapusta czerwona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy kapusty czerwonej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 50,00-200,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Kapusta włoska.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy kapusty włoskiej. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 100,00-1000,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Ziemniaki młode.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy młodych ziemniaków. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 8000,00-9000,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Zielona pietruszka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy zielonej pietruszki. Szacunkowa wartość przedmiotu zamówienia w PLN (bez VAT): 1000,00-2000,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.00-6, 15.33.11.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.