eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rudnik nad SanemDostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-01-30

Rudnik nad Sanem: Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem
Numer ogłoszenia: 20409 - 2008; data zamieszczenia: 30.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Publiczne Gimnazjum im. Orląt, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7, 37-420 Rudnik nad Sanem, woj. podkarpackie, tel. 015 8762603, fax 015 8766193.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pgrudnik.edu.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Publicznym Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem, w tym: mięso, wędliny, warzywa i owoce, nabiał i tłuszcze, pieczywo oraz artykuły spożywcze.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.41.11.00 - Olej roślinny Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.11.00 - Olej roślinny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy p.z.p. Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana według reguły spełnia albo nie spełnia na podstawie złożonych przez Wykonawcę dokumentów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu Wykonawcy muszą złożyć: 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy p.z.p oraz, że nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy p.z.p; 2. aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pgrudnik.edu.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Publiczne Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7 37-420 Rudnik nad Sanem.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.02.2008 godzina 10:00, miejsce: Publiczne Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7, 37 - 420 Rudnik nad Sanem, pokoju nr 1c (Sekretariat).

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Artykuł Ilość 1. Filet drobiowy 600 kg 2. Udka drobiowe 150 kg 3. Kości drobiowe 200 kg 4. Żeberka 20 kg 5. Parówki wieprzowe 120 kg 6. Mięso szynkowe 400 kg 7. Karczek bez kości 750 kg 8. Kiełbasa wiejska 120 kg 9. Kiełbasa zwyczajna 120 kg 10. Martadela 60 kg 11. Kości schabowe 300 kg 12. Filety rybne z Pangi białej 320 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.90.00-5, 15.13.11.30-5, 15.13.15.00-0, 15.13.14.00-9, 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Artykuł Ilość 1. Ziemniaki 7000 kg 2 Czosnek 9 kg 3. Por 80 szt. 4. Rzodkiewka 40 pęczków 5. Pietruszka natka 500 pęczków 6. Seler 150 kg 7. Burak ćwikłowy 450 kg 8. Marchew 750 kg 9. Cebula 300 kg 10. Fasola Jaś duża 114 kg 11. Groch biały 60 kg 12. Papryka czerwona 5 kg 13. Pieczarki 20 kg 14. Ogórek świeży 240 kg 15. Kapusta biała 500 kg 16. Kapusta czerwona 30 kg 17. Kapusta włoska 60 szt. 18. Kapusta pekińska 150 szt. 19. Kalafior 20 szt. 20. Banan 700 kg 21. Cytryna 20 kg 22. Pomarańcza 100 kg 23. Mandarynka 200 kg 24. Truskawka świeża 6 kg 25. Jabłko 1200 kg 26. Gruszka 250 kg 27. Brzoskwinia 100 kg 28. Nektarynka 80 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.31.00.00-4, 15.33.11.00-8, 15.33.11.30-7, 11.12.14.10-8, 01.13.12.10-9, 01.13.12.20-2, 01.13.12.40-8, 01.13.13.13-1, 01.13.13.20-3, 01.13.13.32-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa nabiału i tłuszczy oraz jajek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Artykuł Ilość 1 Śmietana 18 %, 1 l 400 szt. 2 Mleko 2 %, karton 1 l 150 szt. 3 Masło, min. 82% tł., 200 g 450 szt. 4 Ser twarogowy, półtłusty, paczki do 1,5 kg 150 kg 5 Ser żółty, gouda pełnotłusty, bloczki 1 - 1,5 kg 6 kg 6 Jogurt, różne smaki, kubek do 125 g 1 800 szt. 7 Jajka spożywcze, klasa A, kategoria L (duże) 5 000 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.41.11.00-3, 01.24.20.00-5, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.20.00-9, 15.54.40.00-3, 15.55.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Artykuł Ilość 1. Chleb mieszany pakowany, krojony 0,9-1 kg 1000 szt. 2 Bułka zwykła, świeża ok.100 g 200 szt. 3. Andrut 10 kg 4. Rogaliki francuskie 420 szt. 5. Drożdżówki 840 szt. 6. Pączki 1260 szt. 7. Ciasto maślane/jogurtowe 40 kg 8. Bułeczki drożdżowe z owocami lub serem 60 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.20.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa artykułów spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Artykuł Ilość 1 Sól spożywcza jodowana, op. 1 kg 120 szt. 2 Pyzy ziemniaczane zwykłe, op. netto 900 g 220 szt. 3 Pyzy ziemniaczane z mięsem, op. netto 900 g 220 szt. 4 Kisiel, różne smaki, op. 1 kg 45 szt. 5 Mąka ziemniaczana, op. 0,5 kg 8 szt. 6 Mieszanka kompotowa, op. 2,5 kg, zestaw z truskawką 60 szt. 7 Włoszczyzna, op. 2,5 kg 20 szt. 8 Truskawka mrożona, op. 2,5 kg 4 szt. 9 Kalafior mrożony, op. 2,5 kg 8 szt. 10 Chrzan tarty, słoik 270 g 20 szt. 11 Sałatka z czerwonej kapusty, słoik 0,90 kg 40 szt. 12 Kapusta kiszona, wiadro 10 kg 40 szt. 13 Kapusta kiszona, wiadro 5 kg 14 szt. 14 Koncentrat pomidorowy, słoik waga ok.1 kg 40 szt. 15 Koncentrat pomidorowy, słoik waga ok. 200 g 150 szt. 16 Ogórki kiszone, wiadro 6 kg 20 szt. 17 Ogórki kiszone, wiadro 3 kg 15 szt. 18 Dżemy, słoik waga 250 - 300 g, różne smaki 30 szt. 19 Olej słonecznikowy, op. 5 l 50 szt. 20 Olej słonecznikowy, op. 3 l 25 szt. 21 Mąka pszenna, op. 1 kg 200 szt. 22 Kasza jęczmienna gruba, op. 0,5 kg 30 szt. 23 Kasza gryczana, op. 0,5 kg 120 szt. 24 Ryż biały długoziarnisty, op. 1kg 150 szt. 25 Cukier puder, op. 0,5 kg 5 szt. 26 Cukier waniliowy, op. 16 g 40 szt. 27 Cukier kryształ, op. 1 kg 900 szt. 28 Miód pszczeli wielokwiatowy, słoik 400 g 6 szt. 29 Makaron świderki, op. 500 g 200 szt. 30 Makaron łazankowy, op. 500 g 150 szt. 31 Makaron nitka, op. 500 g 150 szt. 32 Makaron spagetti, op. 5 kg 18 szt. 33 Makaron babuni, op. 400 g 60 szt. 34 Herbata ekspresowa, 1 op - 100 saszetek 200 szt 35 Sos sałatkowy, op. 1 kg 2 szt. 36 Sos cygański, op. 900 g 2 szt. 37 Sos drobiowy, op. 900 g 2 szt. 38 Sos pieczarkowy, op. 1 kg 2 szt. 39 Sos pieczeniowy, op. 1 kg 10 szt. 40 Sos musztardowy, op. 3 l 3 szt. 41 Sos boloński, op. 1 kg 6 szt. 42 Bulion wołowy, op. 2,20 kg 2 szt. 43 Bulion drobiowy, op. 2,20 kg 2 szt. 44 Przyprawa do zup w płynie, op. 1000 g 20 szt. 45 Ziele angielskie, op. 15 g 100 szt. 46 Liście laurowe, op. 6-7 g 60 szt. 47 Pieprz mielony, op. 20 g 200 szt. 48 Majeranek, op. 20 g 20 szt. 49 Kminek mielony, op. 20 g 15 szt. 50 Przyprawa do mięsa wieprzowego, op. 30 g 40 szt. 51 Majonez, słoik 700 ml 30 szt. 52 Zupa ogonowa, op. 1 kg 10 szt. 53 Zupa pieczarkowa, op. 1 kg 10 szt. 54 Barszcz biały, op. 1 kg 10 szt. 55 Koncentrat buraczany, op. 300 g 12 szt. 56 Koncentrat barszczu białego, op. 0,5 l 30 szt. 57 Naleśniki, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 50 kg 58 Pierogi ruskie, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 300 kg 59 Kluski kopytka, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 150 kg 60 Krokiety, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 30 kg 61 Soki, op. 0,2 l, różne smaki 840 szt. 62 Syrop owocowy do herbaty, butelka o poj. ok. 0,45-0,5 l, różne smaki 150 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.32.18.00-2, 15.33.11.70-9, 15.33.14.27-6, 15.33.22.90-3, 15.87.24.00-5, 15.60.00.00-4, 15.83.00.00-5, 15.84.22.20-0, 15.85.11.10-2, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-4, 15.87.12.00-6, 15.87.12.73-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.