eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¦widnicaOg³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne art. ró¿nych dla Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2009-11-10

¦widnica: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne art. ró¿nych dla Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy
Numer og³oszenia: 203427 - 2009; data zamieszczenia: 10.11.2009
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: wiêziennictwo.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne art. ró¿nych dla Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Barszcz bia³y sypki kod CPV 15891400-4 130 kg Bulion jarzynowy kod CPV 15891500-5 130 kg Cukier kod CPV 15831000-2 3300 kg Czosnek kod CPV 15870000-7 18 kg Herbata czarna granulowana kod CPV 15863200-7 530 kg Kawa zbo¿owa kod CPV 15860000-4 300 kg Li¶æ laurowy kod CPV 15870000-7 10 kg Przyprawa do zup magii kod CPV 15870000-7 860 l Majeranek kod CPV 15870000-7 25 kg Majonez kod CPV 15871273-8 100 kg Makaron kod CPV 15851100-9 3300 kg Musztarda kod CPV 15871250-1 140 kg Ocet kod CPV 15871110-8 200 l Papryka ostra mielona kod CPV 15870000-7 25 kg Papryka s³odka mielona kod CPV 15870000-7 25 kg Pieprz mielony kod CPV 15872100-2 43 kg Przyprawa do bigosu kod CPV 15871270-7 10 kg Sos pieczeniowy sypki kod CPV 15871260-4 170 kg Sos typu napo li sypki kod CPV 15871260-4 70 kg Sos pieczarkowy sypki kod CPV 15871260-4 60 kg Sól jodowana kod CPV 15872400-5 2700 kg Ziele angielskie kod CPV 15870000-7 5 kg Koncentrat pomidorowy kod CPV 15331427-6 560 kg Groch kod CPV 01112220-3 580 kg Groch konserwowy kod CPV 15331462-3 230 kg Fasola ¶rednia sucha kod CPV 01112220-3 1200 kg Marmolada kod CPV 15332230-5 650 kg D¿em owocowy kod CPV 15332296-8 960 kg D¿em w opakowaniach po 25g. kod CPV 15332290-3 50 kg Miód w opakowaniach po 25g. kod CPV 15831600-8 50 kg Ogórki konserwowe kod CPV 15331500-2 1400 kg Sa³atka szwedzka kod CPV 15331460-9 1700 kg Sa³atka wielowarzywna kod CPV 15331460-9 1950 kg Szczaw konserwowy kod CPV 15332170-6 170 kg Fasolka konserwowa czerwona kod CPV 15331464-7 50 kg Fasolka konserwowa bia³a kod CPV 15331464-7 50 kg Fasolka konserwowa szparagowa kod CPV 15331464-7 70 kg Kukurydza konserwowa kod CPV 15331470-2 130 kg Suchary kod CPV15821150-5 260 kg Ry¿ kod CPV 15614100-6 1500 kg Kasza jêczmienna kod CPV 15613100-9 1500 kg Kasza manna kod CPV 15613100-9 200 kg P³atki owsiane kod CPV 15613380-5 360 kg M±ka ziemniaczana kod CPV15620000-0 300 kg M±ka pszenna kod CPV 15612100-2 1300 kg Woda mineralna kod CPV 41100000-0 2200,5 l.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczêcie: 01.01.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegaæ siê mog± Wykonawcy, którzy: 1) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; 2) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawi± pisemne zobowi±zanie innych podmiotów do udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia. Ocena spe³niania tych warunków dokonana zostanie w oparciu o: - wype³niony formularz ofertowy wraz z o¶wiadczeniami, - aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert..
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: O¶wiadczenia ¿e: a) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; b) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym, oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawi± pisemne zobowi±zanie innych podmiotów o udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; c) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; d) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia; e) aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru sadowego, lub za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej wystawione, lub zaktualizowane nie pó¼niej ni¿ 6 miesiêcy przed terminem sk³adania ofert. f) Podpisany wykaz czê¶ci zamówienia, które Wykonawca powierzy do realizacji podwykonawcom, brak za³±czonego formularza oznacza brak podwykonawców (za³±cznik nr 3 do SIWZ). Zamawiaj±cy nie bêdzie zawiera³ osobnej umowy z podwykonawc±, a odpowiedzialno¶æ za dzia³ania podwykonawcy ponosi Wykonawca zamówienia..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy 58-100 ¦widnica, ul. Trybunalska 16.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 24.11.2009 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy 58-100 ¦widnica, ul. Trybunalska 16.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.