eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Legnickie Poledostawa artykułów ogólno spożywczych, mięsa i wędlin



Ogłoszenie z dnia 2008-01-30

Legnickie Pole: dostawa artykułów ogólno spożywczych, mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 20273 - 2008; data zamieszczenia: 30.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, ul. Benedyktynów 4, 59-241 Legnickie Pole, woj. dolnośląskie, tel. 076 858-23-87 w. 140.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http:www.dpslp.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: pomoc społeczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów ogólno spożywczych, mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy-dostawy artykułów ogólnospożywczych a) dostawa artykułów ogólnospożywczych w ilościach i asortymencie zgodnym z załącznikiem nr2/1 b) dostawa 3 razy w miesiącu na podstawie zamówienia zgłoszonego telefonicznie lub faxem c) realizacja przesłanego przez Zamawiającego zamówienia winna być potwierdzona przez Dostawcę pisemnie i przesłana faxem do Zamawiającego d) przedmiot zamówienia będzie pochodził z bieżącej produkcji i będzie spełniał wymagania: 1) ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25.08.2008.r. (Dz.U.Nr17,poz.127 z 2006.r. 2) ustawy o materiałach i wyrobach przeznaczonych do kontaktu z żywnością z dnia 6.09.2001.r.(Dz.U.nr 128,poz.1408 z póż.zmianami) 3)rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26.04.2004.r.w sprawie wymagań higieniczno sanitarnych w zakładach produkujących lub wprowadzających do obrotu środki spożywcze(Dz.U.nr 104,poz.1096 z 2004.r.) 4)rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2003.r.w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności,substancji pomagających w przetwarzaniu dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności(Dz.U.Nr 21,poz.179 z dnia 2003.r. 5)produkt znakowany będzie zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym. Każde opakowanie jednostkowe i transportowe(zbiorcze) musi zawierać etykietę,zawierającą co najmniej następujące dane: -nazwę produktu i rodzaj, -nazwę i adres dystrybutora, -termin przydatności do spożycia -warunki przechowywania, -nazwę i adres producenta -klasę jakościową -datę produkcji 6) dostarczany towar winien odpowiadać Polskiej Normie, - Dostawca winien posiadać atest laboratoryjny na dostarczane produkty, 7) Dostawca zobowiązuje się do bezpłatnego dowozu towaru do magazynu odbiorcy 8) Dostawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. 9) W przypadku dostarczenia towaru z wadami , odbiorca może odmówić jego przyjęcia i żądać wymiany na towar wolny od wad, w takim przypadku Dostawca nie może żądać dodatkowych opłat 10) W szczególnych przypadkach Dostawca przyjmie doraźne zamówienie. 2 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy mięsa zgodnie z załącznikiem nr 6/2 a) dostawa w ilościach i asortymencie zgodnym z załącznikiem nr 6/2 b) dostawy 3 razy w tygodniu ( poniedziałek, środa i piątek do godziny 7:30 ) 3. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy dostawy wędlin zgodnie z załącznikiem nr 6/3. a) dostawa w ilościach i asortymencie zgodnym z załącznikiem nr 6/3 b) dostawy 3 razy w tygodniu ( poniedziałek, środa, i piątek do godz. 7:30 ) 4. Informacja na temat możliwości powierzenia przez dostawcę wykonania części lub całości zamówienia podwykonawcom. Dostawca w przedłożonej ofercie , wskaże podwykonawców którym zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze gdzie indziej niesklasyfikowane, nawet suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 8.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: 1. Zamawiający wymaga wniesienia wadium . 2. Ustala się wadium dla całości przedmiotu zamówienia w wysokości: 3 388,00 zł słownie: trzy tysiące trzysta osiemdziesiąt osiem złotych 2.1 Ustala się wadium dla zadania 1 : w wysokości: 1 851,00 zł słownie: jeden tysiąc osiemset pięćdziesiąt jeden złotych 2.2. Ustala się wadium dla zadania 2 : w wysokości: 822,00 zł słownie: osiemset dwadzieścia dwa złotych 2.3. Ustala się wadium dla zadania 3: w wysokości 715,00 zl słownie: siedemset piętnaście zlotych 3. Wykonawca wnosi wadium: 3.1) w pieniądzu,przelewem na rachunek zamawiającego : BGK O/Wrocław , Filia w Legnicy nr 90 1130 1033 0018 7880 7522 5137 lub w jednej z poniżej podanych form: 3.2) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym, że zobowiązanie kasy jest zobowiązaniem pieniężnym, 3.3) w gwarancjach bankowych, 3.4) w gwarancjach ubezpieczeniowych 3.5) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. Nr 109, poz. 1158, z p. zm.) sposób przekazania: w kasie zamawiającego pok. nr 17 przed upływem terminu składania ofert. Przy czym za termin wniesienia wadium w formie przelewu pieniężnego przyjmuje się termin uznania na rachunku zamawiającego..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się dostawcy potwierdzający spełnienie warunków 1.1 Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 1.2 Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 1.3 Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 1.4 Nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2. Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się dostawców, którzy: 2.1 nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4. 2.2 podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych. 2.3 wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych dostawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji. 2.4 złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania. 2.5 nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3 Prawa zamówień publicznych. 2.6 nie wnieśli wadium, w tym również na przedłużony okres związania ofertą, lub nie zgodzili się na przedłużenie okresu związania ofertą. 3. Zamawiający odrzuca ofertę jeżeli: 3.1 jest niezgodną z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 3.2 jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji 3.3 zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia, 3.4 została złożona przez dostawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub niezaproszonego do składania ofert 3.5 zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88 Prawa zamówień publicznych lub błędy w obliczeniu ceny 3.6 wykonawca w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny 3.7 jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów, 4. Ofertę dostawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą 5. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez dostawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/niespełna. 6. Ocena ofert w zakresie poszczególnych zadań będzie niezależna od siebie. Odrzucenie oferty Dostawcy w zakresie jednego zadania nie powoduje automatycznie odrzucenia jego oferty w zakresie innego zadania.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że dostawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty: .1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych. 3) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że Dostawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub oświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 4) Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego albo równoważne zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego kraju pochodzenia osoby w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 5) Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9, wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 6) Oświadczenie Dostawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych. 7) Koncesja, zezwolenie lub licencja, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym niniejszym zamówieniem publicznym. 2.W celu potwierdzenia spełnienia warunku posiadania przez dostawcę niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia należy złożyć następujące dokumenty: 1.Wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom lub usługom stanowiącym przedmiot zamówienia z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców wraz z dokumentami potwierdzającymi, że dostawy lub usługi te zostały wykonane należycie. 3. W celu potwierdzenia spełnienia warunku znajdowania się przez dostawcę w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia należy złożyć następujące dokumenty: 1.Polisa, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że dostawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności. 4. Dostawca zamieszkały poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: 1) Zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. B.1), B.3), składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a)nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. b)nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. c) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - ystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2) Zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt. B.4) B.5) składa zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego kraju pochodzenia albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy Prawo zamówień publicznych - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Dostawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów wskazanych w niniejszym pkt. E zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - wystawionych nie wcześniej niż w terminach określonych w niniejszym pkt. E.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpslp.republika.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej ul.Benedyktynów 4 59-241 Legnickie Pole.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.03.2008 godzina 12:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul.Benedyktynów 4 59-241 Legnickie Pole pokój nr 11.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawa aratykułów ogólnospozywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów ogólnospożywczych Lp CPV Nazwa artykułu j.m. Ilość 1. 15612100-2 Mąka pszenna typ 500, Opakowanie 1 kg kg 2500 2.15313000-5 Mączka ziemniaczana, Opakowanie 0,5 - 1 kg kg 100 3.15614100-6 Ryż biały długoziarnisty, kl.IOpakowanie 1 kg kg 2420 4.15613100-9 Kasza manna,Opakowanie 0,4 - 1 kg kg 920 5.15613100-9 Kasza jęczmienna, wiejska, gruba kl.I, Opakowanie 0,5 - 1kg kg 1083 6.j.w. Kasza gryczana cała Opakowanie 0,5 - 1 kg kg 500 7.j.w. Kasza kukurydziana Opakowanie 0,4 - 1 kg kg 250 8.15831200-4 Cukier kryształ,Opakowanie1 kg kg 8330 9.j.w. Cukier puder,Opakowanie 0,5 - 1 kg kg 42 10.15872400-5 Sól spożywcza jodowana, Opakowanie 1 kg kg 3000 11.15613380-5 Płatki owsiane górskie Opakowanie do 0,5 kg kg 830 12.15610000-7 Płatki jęczmienne Opakowanie 0,4 - 1 kg kg 250 13.15613311-1Płatki kukurydziane wzbogacone wit. (w skł. Kukurydza 95%) Opakowanie 0,25 - 1 kg kg 375 14.11122000-7 Fasola sucha drobna Opakowanie 0,4 - 1 kg kg 160 15.j.w. Fasola sucha Jaś Opakowanie 0,4 - 1 kg kg 290 16.j.w. Groch suchy łuskany połówki kl. I, Opakowanie 0,4 - 1 kg kg 290 17.15331400-1Groszek konserwowy , kl .I Opakowanie 0,3kg - 0,6 kg kg 464 18.j.w. Kukurydza konserwowa, kl .I Opakowanie 0,3 kg - 0,6 kg kg 500 19.j.w. Fasolka szparagowa konserwowa kl. I Opakowanie 0,3kg - 0,6 kg kg 764 20.j.w. Fasola czerwona konserwowa kl. I Opakowanie 0,3 - 0,6 kg kg 100 21.j.w. Ogórki konserwowe , kl. IOpakowanie 0,5 - 1 kg kg 675 22.j.w. Papryka konserwowa ćwiartki , kl I Opakowanie 0,5 - 1 kg kg. 1197 23.j.w. Szczaw konserwowy kl. IOpakowanie 0,3kg - 0,6 kg kg 99 24.j.w. Chrzan tarty konserwowy 200g, kl.I Opakowanie 0,1kg - 0,5kg kg 100 25.j.w. Krem chrzanowy kl. IOpakowanie 0,1kg - 0,5 kg kg 29 26.15331427-6 Koncentrat pomidorowy 30% (ze świeżych pomid.) kl. I Opakowanie 0,5 - 1kg kg 522 27.15331427-6 Koncentrat pomidorowy 30% 200g, kl.I Opakowanie 0,2 - 0,5 kg kg 32 28.15871230-5 Ketchup łagodny pikantny (w składzie pomid.49,3%) Opakowanie 0,25 - 0,5 kg kg 205 29.15871250-1 Musztarda sarepska (w skł.gorczyca biała i czarna, kw.cytr.,natural.aromaty przypraw,ocet,sól,cukier) Opakowanie 0,15 - 0,2kg kg 200 30.15131310-1 Pasztet drobiowy kl.IOpakowanie 0,12 - 0,20 kg kg 1 333 31.15131000-5 Konserwa mięsna turyst. 300g Opakowanie 0,3 - 0,5 kg kg 198 32.15871120-1 Ocet spirytusowy 10% Opakowanie 0,5 l kg 190 33. Kawa zbożowa rozpuszvczalna Opakowanie 0,15 - 0,5 kg kg 87 34.15421000-5 Olej rzepakowy, rafinowany, Opakowanie 1 l szt 1160 35.j.w. Olej rzepakowy, rafinowany, Opakowanie 0,5l Szt. 208 36.15831600-8 Miód pszczeli nektarowy, naturalny, Opakowanie 0,25 - 0,38kg kg 380 37.15321800-2 Syrop wiśniowy,Opakowanie 0,5 - 1 l l 250 38.j.w. Syrop z czarnej porzeczki Opakowanie 0,5 - 1 l l 790 39.15332200-6 Powidła śliwkowe, węgierkowe, Opakowanie 0,25 - 0,50 kg kg 203 40.15332230-5 Marmolada twarda wieloowocowa 300g Opakowanie 0,3 - 0,6 kg kg 225 41.15332293-4 Dżem z czarnej porzeczki wysokosłodzony (40g owoców 100g prod.) , kl. I Opakowanie 0,25 - 0,35 kg kg 262,5 42.j.w. Dżem z czarnej porzeczki niskosłodzony (40g owoców w 100g) kl. I Opakowanie 0,25 - 0,35kg kg 262,5 43.15332296-5 Dżem truskawkowy wysokosłodzony (40g owoców w 100g prod.) kl I Opakowanie 0,25 - 035kg kg 437,5 44.15332419-4 Rodzynki sułtanki Opakowanie 0,1 - 0,5kg kg 12,50 45.15841000-5 Kakao naturalne niskotłuszczowe 9-11%, Opakowanie 0,1 - 0,5kg kg 50 46.15863200-7 Herbata czarna granulowana CTC Opakowanie 0,1 - 0,5kg kg 300 47.j.w. Herbata czarna liściasta Cejlon Opakowanie 0,1 - 0,5kg kg 25 48.15863000-6 Herbata naturalna, susz naturalny: dzika róża+hibiskus Opakowanie 0,1 - 0,5kg kg 20 49.15893200-6 Budyń śmietankowy b c Opakowanie 40 g- 65g kg 135,20 50.j.w. Kisiel owocowy b c (żurawina, wiśnia, malina)60g Opakowanie 40g - 65g kg 99,6 51.j.w. Galaretka owocowa (wiśnia, truskawka, brzoskwinia) Opakowanie 75g - 100g kg 166 52.15891400-4 Barszcz biały Opakowanie 65g - 250g kg 53,62 53.j.w. Zupa ogonowa Opakowanie 65g - 250g kg 81,25 54.j.w. Żurek 65g Opakowanie 65g - 250g kg 91,65 55.j.w. Zupa pieczarkowa Opakowanie 65g - 250g kg 53,95 56.j.w. Zupa grzybowa (bez makaronu) Opakowanie 65g - 250g kg 53,95 57.15871000-4 Przyprawa w płynie( w skł.: sól, subst. Wzmacniaj. Smak, ekstrakt drożdżowy, aromat) 1l Opakowanie 0,5 - 1 l l 830 58.j.w. Wegeta Opakowanie 0,200 - 1 kg kg 190 59.15872100-2 Pieprz naturalny mielony Opakowanie 20g - 50g kg 21 60.15872000-1 Kminek Opakowanie 10g - 50g kg 8 61.j.w. Liść laurowy Opakowanie 10g- 50g kg 5,0 62.15872000-1 Ziele angielskie Opakowanie 20g - 50g kg 3,2 63.j.w. Papryka mielona ostra Opakowanie 20g - 50g kg 3,2 64.j.w. Papryka mielona słodka 20g Opakowanie 20 g- 50 g kg 3,2 65.j.w. Majeranek Opakowanie 10g - 50 g kg 3,3 66.j.w. Chilii 20g kg 3,20 67.j.w. Pieprz ziołowy mielony 20g kg 5,00 68.j.w. Koper suszony 10g kg 7,50 69.j.w. Cynamon mielony 20g kg 3,20 70.15830000-5 Cukier waniliowy 16g kg 6,56 71.15890000-3 Kwasek cytrynowy 20g kg 10,00 72.15890000-3 Suchary b/c 200g - 300g kg 17,40 73.15811500-1 Pieczywo ryżowe Nat.100g - 200 g kg 12,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawa mięsa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Schab bez kości kg 800 2. Schab z kością kg 150 3. Karkówka bez kości kg 1200 . 4. Karkówka z kością kg 260 5. Łopatka bez kości kg 320 6. Szynka bez kości kg 600 7. Żeberka wp. - paski kg 900 . 8. Płat słoniny bez skóry kg 150 9. Mięso wp. drobne- gulaszowe kl. I kg 100 10. Wątroba wieprzowa kg 500 11. Mięso bez kości z udźca wołowego kg 400.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: dostawa wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Smalec kostka / baton kg 70 2. Boczek wędzony b/żeb. kg 330 3. Ogonówka wędzona kg 250 4. Szynka wędzona got. kg 260 5. Baleron wędzony got. kg 120 6. Kiełbasa szynkowa kg 250 7. Polędwica sopocka pieczona kg 250 8. Kiełbasa golonkowa kg 250 9. Kiełbasa żywiecka kg 250 10. Kiełbasa śląska kg 280 11. Boczek faszerowany kg 200 12. Kiełbasa wiejska kg 130 13. Kiełbasa toruńska kg 200 14. Kiełbasa zwyczajna kg 200 15. Kiełbasa parówkowa kg 360 16. Parówki cielęce kg 360 17. Mielonka kg 260 18. Mortadela kg 360 19. Kiełbasa biała parzona kg 130 20. Krupnioki kg 260 21. Kaszanka jęczmienna kg 280 22. Salceson włoski kg 280 23. Pieczeń rzymska kg 200 24. Pieczeń chlebowa kg 200 25. Pasztetowa kg 280 26. Pasztet zapiekany kg 250.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.