eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bolechowicedostawy mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-23

Bolechowice: dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 202064 - 2007; data zamieszczenia: 23.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, Więckowice 1, 32-082 Bolechowice, woj. małopolskie, tel. 0-12 2851603, fax 0-12 2852010.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieckowice1.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek pieczony 20 kg 2. Boczek wędzony 70 kg 3. Boczek surowy 30 kg 4. Baleron gotowany 30 kg 5. Flaki wołowe gotowane w osłonie 120 kg 6. Kaszanka 250 kg 7. Kiełbasa zwyczajna 320 kg 8. Kiełbasa wiejska wieprzowa 20 kg 9. Kiełbasa wiejska drobiowa 360 kg 10. Kiełbasa mielonka 100 kg 11. Kiełbasa biała surowa 50 kg 12. Kiełbasa mortadela 60 kg 13. Kiełbasa parówkowa drobiowa 440 kg 14. Kiełbasa parówkowa wieprzowa 20 kg 15. Kiełbasa golonkowa 20 kg 16. Kiełbasa krakowska parzona 250 kg 17. Kiełbasa toruńska 20 kg 18. Kiełbasa żywiecka parzona 200 kg 19. Kiełbasa głogowska 20 kg 20. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 250 kg 21. Kiełbasa zielonogórska 20 kg 22. Kiełbaski frankfurterki 10 kg 23. Kabanos 10 kg 24. Łopatka pieczona 20 kg 25. Mięso wieprzowe gul;aszowe II gat. 700 kg 26. Mięso wołowe roztbef 20 kg 27. Mięso wołowe antrykot 20 kg 28. Mięso wołowe gulaszowe II gat. 680 kg 29. Mięso łopatka wieprz. z kością b/skóry 30 kg 30. Karczek wieprzowy z kością 50 kg 31. Kotlet schabowy z kością 700 kg 32. Pieczeń wołowa I gat. 650 kg 33. Pręga wołowa 20 kg 34. Żeberka wieprzowe - pasy 40 kg 35. Kurczak świeży 800 kg 36. Filet z kurczaka 230 kg 37. Udka z kurczaka 750 kg 38. Ogonówka wędzona gotowana 200 kg 39. Pasztet drobiowy 40 kg 40. Pasztet pieczony 80 kg 41. Pasztetowa wiejska w nat. osłonie 130 kg 42. Polędwica drobiowa 200 kg 43. Polędwica sopocka 10 kg 44. Salceson drobiowy 300 kg 45. Szynka mielona 10 kg 46. Szynka wiejska gotowana 280 kg 47. Wątroba wieprzowa 100 kg 48. Wątróbki drobiowe 80 kg 49. Żołądki drobiowe 20 kg 50. Kości wołowe 500 kg 51. Kości wieprzowe 350 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 00.00.9 . -.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawcy są zarejestrowani w obrocie prawnym do handlu mięsem i wędlinami Posiadają wiedzę , doświadczenie oraz potencjał techniczny , a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podst. art. 24.1 Ustawy prawo zamówień publicznych
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej lub KRS Oświadczenie o spełnieniu warunków i nie wykluczeniu z postępowania Oświadczenie Wykonawcy o znajomości i realizacji przepisów higieniczno sanitarnych w sprawie produkcji i obrotu art. spożywczymi

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wieckowice1.republika.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Więckowice 1 32-082 Bolechowice dział adm-gosp..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.11.2007 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Więckowice 1 32-082 Bolechowice dział administracyjno gospodarczy.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.