eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaDOSTAWA DROBIU I PRODUKTÓW DROBIOWYCH



Ogłoszenie z dnia 2025-12-10

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
DOSTAWA DROBIU I PRODUKTÓW DROBIOWYCH

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: 2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 142665904

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Marsa 110

1.5.2.) Miejscowość: Warszawa

1.5.3.) Kod pocztowy: 04-470

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 2rblog.zampub@ron.mil.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

Skarb Państwa - jednostka budżetowa, podsektor rządowy

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

DOSTAWA DROBIU I PRODUKTÓW DROBIOWYCH

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-b5ab277f-f3b3-4e27-83bf-d4f5c6e31d2c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00589302

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2025-12-10

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://platformazakupowa.pl/pn/2rblog

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://platformazakupowa.pl/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: https://platformazakupowa.pl/

3.7.) Adres strony internetowej, pod którym są dostępne narzędzia, urządzenia lub formaty plików, które nie są ogólnie dostępne: https://platformazakupowa.pl/

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Rozdział XX SWZ- ochrona danych osobowych

3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): Rozdział XX SWZ- ochrona danych osobowych

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: D/177/2025 DOSTAWA DROBIU I PRODUKTÓW DROBIOWYCH

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i produktów drobiowych dla zamówienia podstawowego i opcjonalnego w ilościach:
1. Noga z kurczaka 400 kg. w tym: zamówienie podstawowe 200 kg i zamówienie opcjonalne 200 kg
2. Podudzie z kurczaka 100 kg w tym: zamówienie podstawowe 50 kg i zamówienie opcjonalne 50 kg.
3. Filet z piersi kurczaka 300 kg. w tym: zamówienie podstawowe 150 kg i zamówienie opcjonalne 150 kg
4. Skrzydełka z kurczaka 100 kg. w tym: zamówienie podstawowe 50 kg i zamówienie opcjonalne 50 kg
5. Filet z piersi indyka 80 kg. w tym: zamówienie podstawowe 40 kg i zamówienie opcjonalne 40 kg
6. Mięso z udźca indyka 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 i zamówienie opcjonalne 15 kg
7. Filet z piersi kaczki 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
8. Udo z kaczki 30kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
9. Noga z gęsi 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
10. Gęś tuszka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
11. Golonka z indyka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne15 kg
12. Przepiórka tuszka mrożona 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg
13. Kurczak- tuszka 80 kg. w tym zamówienie podstawowe 40 kg i zamówienie opcjonalne 40 kg
14. Wątroba z kurczaka 60 kg. w tym zamówienie podstawowe 30 kg i zamówienie opcjonalne 30 kg
15. Wątróbka z indyka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
16. Żołądki kurczaka 50 kg. w tym zamówienie podstawowe 25 kg i zamówienie opcjonalne 25 kg
17. Kabanosy drobiowe 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg
18. Kiełbasa szynkowa drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.
19. Parówki z fileta z kurczaka 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg
20. Udko drobiowe wędzone 12 kg. w tym zamówienie podstawowe 6 kg i zamówienie opcjonalne 6 kg
21. Filet z piersi kurczaka wędzony 8 kg. w tym zamówienie podstawowe 4 kg i zamówienie opcjonalne 4 kg.
22. Filet z piersi indyka wędzony 8 kg. w tym zamówienie podstawowe 4 kg i zamówienie opcjonalne 4 kg
23. Szynka drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.
24. Szynka z indyka 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.
25. Bekon z indyka 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg
26. Pasztet drobiowy pieczony 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg
27. Krakowska drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15112000-6 - Drób

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Tak

4.2.9) Rodzaj i maksymalna wartość opcji oraz okoliczności skorzystania z opcji:

Prawo opcji oznacza, iż Zamawiający na pewno zakupi ilość podstawową. Opcjonalna wartość Umowy jest wartością maksymalną, a jej niezrealizowanie (w całości lub części) nie może stanowić podstawy dla Wykonawcy dochodzenia jakichkolwiek roszczeń z tego tytułu.
Realizacja dostaw opcjonalnych może nastąpić tylko i wyłącznie za zgodą Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych, w obowiązujących cenach jednostkowych, w terminie realizacji (obowiązywania) Umowy.
Zamawiający może z prawa opcji skorzystać wielokrotnie, do wyczerpania maksymalnej ilości określonej w § 3 ust.2, nie później jednak niż do 23.12.2026 r.

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu i produktów drobiowych dla zamówienia podstawowego i opcjonalnego w ilościach:
1. Noga z kurczaka 400 kg. w tym: zamówienie podstawowe 200 kg i zamówienie opcjonalne 200 kg
2. Podudzie z kurczaka 100 kg w tym: zamówienie podstawowe 50 kg i zamówienie opcjonalne 50 kg.
3. Filet z piersi kurczaka 300 kg. w tym: zamówienie podstawowe 150 kg i zamówienie opcjonalne 150 kg
4. Skrzydełka z kurczaka 100 kg. w tym: zamówienie podstawowe 50 kg i zamówienie opcjonalne 50 kg
5. Filet z piersi indyka 80 kg. w tym: zamówienie podstawowe 40 kg i zamówienie opcjonalne 40 kg
6. Mięso z udźca indyka 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 i zamówienie opcjonalne 15 kg
7. Filet z piersi kaczki 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
8. Udo z kaczki 30kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
9. Noga z gęsi 30 kg. w tym: zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
10. Gęś tuszka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
11. Golonka z indyka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne15 kg
12. Przepiórka tuszka mrożona 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg
13. Kurczak- tuszka 80 kg. w tym zamówienie podstawowe 40 kg i zamówienie opcjonalne 40 kg
14. Wątroba z kurczaka 60 kg. w tym zamówienie podstawowe 30 kg i zamówienie opcjonalne 30 kg
15. Wątróbka z indyka 30 kg. w tym zamówienie podstawowe 15 kg i zamówienie opcjonalne 15 kg
16. Żołądki kurczaka 50 kg. w tym zamówienie podstawowe 25 kg i zamówienie opcjonalne 25 kg
17. Kabanosy drobiowe 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg
18. Kiełbasa szynkowa drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.
19. Parówki z fileta z kurczaka 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg
20. Udko drobiowe wędzone 12 kg. w tym zamówienie podstawowe 6 kg i zamówienie opcjonalne 6 kg
21. Filet z piersi kurczaka wędzony 8 kg. w tym zamówienie podstawowe 4 kg i zamówienie opcjonalne 4 kg.
22. Filet z piersi indyka wędzony 8 kg. w tym zamówienie podstawowe 4 kg i zamówienie opcjonalne 4 kg
23. Szynka drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.
24. Szynka z indyka 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.
25. Bekon z indyka 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg
26. Pasztet drobiowy pieczony 16 kg. w tym zamówienie podstawowe 8 kg i zamówienie opcjonalne 8 kg
27. Krakowska drobiowa 20 kg. w tym zamówienie podstawowe 10 kg i zamówienie opcjonalne 10 kg.

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2026-01-01 do 2026-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert

4.3.1.) Sposób oceny ofert: Cena 100 %

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 1

Art. 109 ust. 1 pkt 4

Art. 109 ust. 1 pkt 7

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

Zamawiający wymaga na potwierdzenie spełnienia tego warunku, aby:
1. Wykonawca został dopuszczony do produkcji lub obrotu artykułami spożywczymi- Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023r. poz.1448 t.j.);
2. Wykonawca posiadał zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi, do wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych–Ustawa z dnia 21 grudnia 2000r. roku o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2023r. poz.1980 t.j.).

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy wykażą brak podstaw do wykluczenia z powodu niespełnienia warunków określonych w art. 108 ust. 1 oraz art. 109 ust. 1 pkt. 1, 4 i 7 ustawy Prawo zamówień publicznych. Zamawiający uzna, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania, zgodnie z art. 108 ust. 1 oraz art. 109 ust. 1 pkt.1, 4 i 7 ustawy Prawo zamówień publicznych, jeżeli z przedstawionych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów wynikać będzie, że nie występują uwarunkowania określone w art. 108 ust. 1 oraz art. 109 ust. 1 pkt 1, 4 i 7 ustawy Prawo zamówień publicznych. W przypadkach gdy Wykonawca wykazuje spełnianie warunków, polega na zasobach innych podmiotów, w stosunku do żadnego z tych podmiotów nie mogą występować uwarunkowania art. 108 ust. 1 pkt 1, 2, 3, 4, 6 oraz art. 109 ust. 1 pkt 1, 4, 7 ustawy Prawo zamówień publicznych.

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: W zakresie uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:

- W przypadku, gdy ofertę składa Wykonawca, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność pochodzenia niezwierzęcego lub zwierzęcego lub żywność zawierającą jednocześnie środki spożywcze pochodzenia niezwierzęcego i produkty pochodzenia zwierzęcego należy załączyć:
a) aktualną decyzję państwowego powiatowego inspektora sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia, o której mowa w art. 61 i 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023r. poz. 1448 t.j. ) – jeżeli ustawa nakłada obowiązek posiadania takich uprawnień.
lub
b) aktualną decyzję państwowego powiatowego inspektora weterynaryjnego o zatwierdzeniu zakładu w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia, o której mowa w art. 20 ustawy z dnia z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2023 r. poz. 872 t.j.) – jeżeli ustawa nakłada obowiązek posiadania takich uprawnień,
lub
c) zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów wydane przez organa urzędowej kontroli na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z . z 2023 r., poz.1448 t.j.) – jeżeli ustawa nakłada obowiązek posiadania takich uprawnień.

- W przypadku, gdy ofertę składa Wykonawca z Unii Europejskiej, spoza obszaru RP, do oferty należy załączyć aktualną decyzję wydaną przez właściwy organ danego kraju o zatwierdzeniu zakładu w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących tę część zamówienia wraz z weterynaryjnym numerem identyfikacyjnym w przypadku dotyczącym żywności (grupy produktów) pochodzenia zwierzęcego.

- Potwierdzenie o zgłoszeniu działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi wydane przez wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę wykonawcy - na podstawie art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2023 r. poz. 1980 tj. ze zm.) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek posiadania takich uprawnień.

W zakresie potwierdzenia braku podstaw wykluczenia Wykonawcy z postępowania:

- odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Prawo zamówień publicznych, sporządzonych nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji;

Zamawiający nie wezwie do złożenia podmiotowych środków dowodowych, jeżeli można je uzyskać za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2005r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne, o ile Wykonawca wskaże w oświadczeniu, o którym mowa w pkt 1.1, dane umożliwiające dostęp do tych środków.

5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:

1. W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy spełniają określone przez Zamawiającego wymagania oraz cechy, Zamawiający wymaga złożenia następujących przedmiotowych środków dowodowych:
Wykonawca prowadzi wewnętrzną kontrolę jakości zdrowotnej żywności
i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji z uwzględnieniem zasad systemu HACCP.
• Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP.
Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2023 r. poz.1448 t.j.).
lub
• Certyfikat wdrożenia BRC lub ISO 220000 lub IFS Food lub FSSC 22 000 wydanego przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju.

Przedmiotowe środki dowodowe Wykonawcy zobowiązani są złożyć wraz z ofertą.

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Tak

5.10.) Przedmiotowe środki dowodowe podlegające uzupełnieniu po złożeniu oferty:

Jeżeli Wykonawca nie złożył przedmiotowych środków dowodowych lub złożone przedmiotowe środki dowodowe są niekompletne, Zamawiający wezwie do ich złożenia lub uzupełnienia art. 107 ust. 2 ustawy Prawo zamówień publicznych.

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Tak

6.4.1) Informacje dotyczące wadium:

1. Zamawiający żąda wniesienia wadium w łącznej wysokości 500,00 złotych (słownie: pięćset złotych 00/100),
2. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert. Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium na cały okres związania ofertą.
3. W wypadku nie wniesienia wadium, wniesienia go w sposób nieprawidłowy, nieutrzymywania wadium nieprzerwanie do upływu terminu związania ofertą lub złożenia wniosku o zwrot wadium w przypadku, o którym stanowi art. 98 ust. 2 pkt 3 Prawo zamówień publicznych, Zamawiający odrzuci ofertę na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 14 Prawo zamówień publicznych.

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Tak

6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:

Rozdział VIII SWZ - informacje dla wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (konsorcjum) i wykonawców polegających na zasobach innych podmiotów.

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Tak

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zamawiający dopuszcza wprowadzenie zmian umowy w sytuacjach określonych w art. 455 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz w załączniku nr 4 do SWZ - wzór umowy.

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2025-12-19 08:00

8.2.) Miejsce składania ofert: https://platformazakupowa.pl/

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-12-19 08:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.