eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŁęcznaSUKCESYWNE DOSTAWY ART. SPOŻYWCZYCH DO SIEDZIBY MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO W PODGŁĘBOKIEM



Ogłoszenie z dnia 2025-12-05


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
SUKCESYWNE DOSTAWY ART. SPOŻYWCZYCH DO SIEDZIBY MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO W PODGŁĘBOKIEM

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzi podmiot, któremu powierzono przeprowadzenie postępowania

1.2.) Nazwa zamawiającego: POWIAT ŁĘCZYŃSKI

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 431019425

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Aleja Jana Pawła II 95A

1.5.2.) Miejscowość: Łęczna

1.5.3.) Kod pocztowy: 21-010

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL814 - Lubelski

1.5.7.) Numer telefonu: 82 567 70 74

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@podglebokie-mow.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatleczynski.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/pn/sp_leczna

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

SUKCESYWNE DOSTAWY ART. SPOŻYWCZYCH DO SIEDZIBY MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO W PODGŁĘBOKIEM

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-4de73feb-c905-463d-9d6d-1318e92b0d33

2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00579021

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2025-12-05

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00050186/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 SUKCESYWNE DOSTAWY ART. SPOŻYWCZYCH DO SIEDZIBY MŁODZIEŻOWEGO OŚRODKA WYCHOWAWCZEGO W PODGŁĘBOKIEM

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00498114

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: IRP.272.4.53.2025

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 361449,25 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 1 art. spożywcze

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone w załączniku do formularza ofertowego nr 1.1 – zadanie nr 1 – art. spożywcze.

Określone w formularzu cenowym ilości artykułów spożywczych są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb Zamawiającego na co Wykonawca wyraża zgodę i nie będzie dochodził roszczeń z tytułu zmian ilościowych i rodzajowych w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający zobowiązuje się do realizacji umowy w minimum 70%.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane teleadresowe, w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów zgodnych z wymaganiami w zakresie:
Zadanie nr 1 art. spożywcze: długie terminy ważności produktów, opakowania oznaczone, bez obcych smaków, zapachów i pleśni, bez zanieczyszczeń mechanicznych; dostawy codziennie od poniedziałku do piątku wg zapotrzebowania Zamawiającego, do godz. 10.00;

Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie określone w załączniku 1.1 do formularza ofertowego, w szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych, fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będą środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego. h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz muszą być zgodne z normami określonymi
i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością.

Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

15872200-3 - Przyprawy korzenne

4.5.5.) Wartość części: 93660,46 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 2 mięsa, wędliny

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone w załączniku do formularza ofertowego nr 1.2 – zadanie nr 2 – mięsa, wędliny.
Określone w formularzu cenowym ilości artykułów spożywczych są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb Zamawiającego na co Wykonawca wyraża zgodę i nie będzie dochodził roszczeń z tytułu zmian ilościowych i rodzajowych w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający zobowiązuje się do realizacji umowy w minimum 70%.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane teleadresowe,
w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów zgodnych z wymaganiami w zakresie:
Zadanie nr 2 mięsa i wędliny: mięso – świeże z uboju, wysokiej jakości, nie mrożone,
z etykietą i terminem ważności; wędliny – świeże, wysokiej jakości, nie mrożone,
z etykietą i terminem ważności; dostarczane w temperaturze zgodnej z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi samochodem spełniającym warunki transportu mięsa
i jego przetworów; dostawy przynajmniej 3 razy w tygodniu do godz. 10.00;

Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie określone w załącznikach 1.2 do formularza ofertowego, w szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych, fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będą środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego. h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz muszą być zgodne z normami określonymi i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością. Ponadto:
wyprodukowane oferowane produkty mięsne są zgodnie z przepisami dotyczącymi produkcji produktów pochodzenia zwierzęcego pochodzących z obszarów podlegających ograniczeniom, nakazom lub zakazom lub przepisami o ochronie zdrowia zwierząt oraz zwalczaniu chorób zakaźnych zwierząt;
p) produkty mięsne spełniają wymagania weterynaryjne określone w przepisach o produktach pochodzenia zwierzęcego;
q) mięso wchodzące w skład produktów mięsnych stanowi mięso, o którym mowa w art. 1 ust. 1; Ustawy o szczególnych rozwiązaniach związanych z wystąpieniem afrykańskiego pomoru świń na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej (Dz.U. z 2021 r. poz. 1573)
r) nabyte mięso świń po cenach nie niższych niż ceny, o których mowa w art. 1 ust. 1 pkt 4; cyt. ustawy (Dz. U. z 2021 r. poz. 1573).

Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15119000-5 - Mięsa różne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131130-5 - Wędliny

4.5.5.) Wartość części: 66915,25 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 3 drób

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone w załączniku do formularza ofertowego nr 1.3 – zadanie nr 3 – drób.
Określone w formularzu cenowym ilości artykułów spożywczych są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb Zamawiającego na co Wykonawca wyraża zgodę i nie będzie dochodził roszczeń z tytułu zmian ilościowych i rodzajowych w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający zobowiązuje się do realizacji umowy w minimum 70%.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane teleadresowe,
w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów zgodnych z wymaganiami w zakresie:
Zadanie nr 3 drób: świeży, nie mrożony, dostarczany w temp. zgodnej z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi, środkiem transportu do tego przeznaczonym, dostawy przynajmniej 3 razy w tygodniu do godz. 10.00.

Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie określone w załączniku 1.3 do formularza ofertowego, w szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych, fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będą środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego.
h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz muszą być zgodne z normami określonymi i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością. Ponadto:
wyprodukowane oferowane produkty mięsne są zgodnie z przepisami dotyczącymi produkcji produktów pochodzenia zwierzęcego pochodzących z obszarów podlegających ograniczeniom, nakazom lub zakazom lub przepisami o ochronie zdrowia zwierząt oraz zwalczaniu chorób zakaźnych zwierząt;
p) produkty mięsne spełniają wymagania weterynaryjne określone w przepisach o produktach pochodzenia zwierzęcego;


Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób

4.5.5.) Wartość części: 10661,47 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 4 pieczywo

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone w załączniku do formularza ofertowego nr 1.4 – zadanie nr 4 – pieczywo.

Określone w formularzu cenowym ilości artykułów spożywczych są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb Zamawiającego na co Wykonawca wyraża zgodę i nie będzie dochodził roszczeń z tytułu zmian ilościowych i rodzajowych w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający zobowiązuje się do realizacji umowy w minimum 70%.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane teleadresowe, w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów zgodnych z wymaganiami w zakresie
Zadanie nr 4 pieczywo: dostawy codziennie w godz. 6.00 – 6.30 z wyjątkiem niedziel i świąt.
Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie określone w załączniku 1.4 do formularza ofertowego, w szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych, fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będą środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego.
h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz muszą być zgodne z normami określonymi
i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością. Ponadto:
l) pieczywo i wyroby cukiernicze oraz wyroby garmażeryjne - wyprodukowane będą w dniu dostawy;

Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo

4.5.5.) Wartość części: 38802,25 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 5 art. mleczarskie

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone w załączniku do formularza ofertowego nr 1.5 – zadanie nr 5 – art. mleczarskie.
Określone w formularzu cenowym ilości artykułów spożywczych są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb Zamawiającego na co Wykonawca wyraża zgodę i nie będzie dochodził roszczeń z tytułu zmian ilościowych i rodzajowych w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający zobowiązuje się do realizacji umowy w minimum 70%.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane teleadresowe,
w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów zgodnych z wymaganiami w zakresie
Zadanie nr 5 art. mleczarskie: świeże, długie terminy ważności produktów, dostawy przynajmniej 3 razy w tygodniu do godz. 10.00.
Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie określone w załączniku1.5 do formularza ofertowego, w szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych, fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będą środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego.
h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz muszą być zgodne z normami określonymi
i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością

Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 87376,19 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 6 warzywa i owoce

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone w załączniku do formularza ofertowego nr 1.6 – zadanie nr 6 – warzywa i owoce.

Określone w formularzu cenowym ilości artykułów spożywczych są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb Zamawiającego na co Wykonawca wyraża zgodę i nie będzie dochodził roszczeń z tytułu zmian ilościowych i rodzajowych w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający zobowiązuje się do realizacji umowy w minimum 70%.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane teleadresowe,
w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów zgodnych z wymaganiami w zakresie Zadanie nr 6 warzywa i owoce: świeże, nieuszkodzone, w sezonie krajowe, ziemniaki pakowane w workach do 25 kg, dostawy codziennie poniedziałek-piątek, do godz. 10:00
Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie określone w załączniku 1.6 do formularza ofertowego, w szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych, fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będą środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego.
h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz muszą być zgodne z normami określonymi
i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością. Ponadto:
n) warzywa i owoce świeże cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od szkodników, zanieczyszczeń ziemią, uszkodzeń, oznak wyrastania korzenia w pęd nasienny, brakiem oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gnicia;

Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.5.) Wartość części: 49431,99 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Zadanie nr 7 mrożonki

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone w załączniku do formularza ofertowego nr 1.7 – zadanie nr 7 – mrożonki.

Określone w formularzu cenowym ilości artykułów spożywczych są szacunkowe i mogą ulec zmianie w zależności od faktycznych potrzeb Zamawiającego na co Wykonawca wyraża zgodę i nie będzie dochodził roszczeń z tytułu zmian ilościowych i rodzajowych w trakcie realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający zobowiązuje się do realizacji umowy w minimum 70%.
Wykonawca będzie dostarczał artykuły na swój koszt i we własnych opakowaniach, transportem dopuszczonym przez organy sanitarne do transportu żywności, zabezpieczającym w pełni jej jakość i bezpieczeństwo zdrowotne.
Dostawy realizowane będą sukcesywnie, na podane w ofercie dane teleadresowe,
w asortymencie i ilości określonej przez Zamawiającego po złożeniu zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną do godz. 14:00 na minimum 1 do 3 dni przed wykonaną dostawą. Wykonawca niezwłocznie potwierdzi fakt otrzymania zamówienia telefonicznie lub drogą elektroniczną.
Wykonawca będzie zobowiązany do dostarczenia produktów zgodnych z wymaganiami w zakresie:
Zadanie nr 7 mrożonki: zgodne z temperaturą zamrożenia, wysokiej jakości warzywa i owoce, opakowania hermetyczne z etykietą produktu i terminem ważności; filety rybne mrożone (szaterpack), bez lodu, wysokiej jakości z etykietą i terminem ważności, dostarczane zamrożone w temp. zgodnej z wymogami sanitarno- epidemiologicznymi, nie pochodzenia chińskiego, dostawy przynajmniej dwa razy w tygodniu, do godz. 10:00.
Oferowane przez Wykonawcę produkty muszą być pełnowartościowe, spełniające standardy jakościowe oparte o Polskie Normy przenoszące normy europejskie określone w załączniku 1.7 do formularza ofertowego, w szczególności zobowiązuje się dostarczać produkty, które:
a) spełniają wymagania w zakresie jakości handlowej;
b) są prawidłowo, zgodnie z przepisami, oznakowane;
c) spełniają wymagane warunki dotyczące właściwości organoleptycznych, fizykochemicznych i mikrobiologicznych w zakresie technologii produkcji, wielkości lub masy oraz wymagania wynikające ze sposobu produkcji, opakowania, prezentacji i oznakowania;
d) spełniają wymagania sanitarne, weterynaryjne lub fitosanitarne określone dla danego artykułu.
e) posiadają ważny termin do spożycia właściwy dla danego asortymentu.
f) dostarczane będą środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne.
g) dostarczane będą przez osoby legitymujące się aktualnym zaświadczeniem lekarskim do celów sanitarno-epidemiologicznych, które okazują na każde żądanie zamawiającego.
h) winny spełniać wymagania wymienione w obowiązujących przepisach prawa dotyczącego produkcji i obrotu żywności.
i) są wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z normami systemu HACCP.
j) odpowiadają Polskim Normom oraz muszą być zgodne z normami określonymi
i obowiązującymi na obszarze Unii Europejskiej.
k) opakowane są w materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością. Ponadto:
m) ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy;

Oferowany przez Wykonawcę asortyment winien być I gatunku i posiadać odpowiednie świadectwa i certyfikaty dopuszczające do obrotu na terenie Polski.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15331000-7 - Warzywa przetworzone

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15331170-9 - Warzywa mrożone

4.5.5.) Wartość części: 14601,63 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 91249,78 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 91249,78 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 91249,78 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Almax-Dystrybucja Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7132695379

7.3.3) Ulica: PANIEŃSZCZYZNA

7.3.4) Miejscowość: JASTKÓW

7.3.5) Kod pocztowy: 21-002

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 91249,78 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-01 do 2026-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 65840,06 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 67978,05 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 65840,06 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: KABANOS SP.K. ROBERT KMIECICKI, ZDZISŁAW CZUBA

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7120159787

7.3.3) Ulica: ul. Mełgiewska 20a

7.3.4) Miejscowość: Lublin

7.3.5) Kod pocztowy: 20-234

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 65840,06 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-01 do 2026-12-31

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 11757,90 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 12685,84 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 11757,90 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: KABANOS SP.K. ROBERT KMIECICKI, ZDZISŁAW CZUBA

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7120159787

7.3.3) Ulica: ul. Mełgiewska 20a

7.3.4) Miejscowość: Lublin

7.3.5) Kod pocztowy: 20-234

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 11757,91 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-01 do 2026-12-31

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 30903,82 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 30903,82 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 30903,82 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarnia Wierzbica s.c. M. Giżak, M. Piłat

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9222572977

7.3.3) Ulica: ul. Chełmska12

7.3.4) Miejscowość: Wierzbica Osiedle

7.3.5) Kod pocztowy: 22-150

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 30903,82 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-01 do 2026-12-31

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 83545,90 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 83677,32 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 83545,90 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Solidez Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7133092298

7.3.3) Ulica: ul. Bukowa 2

7.3.4) Miejscowość: Turka

7.3.5) Kod pocztowy: 20-258

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 83545,90 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-01 do 2026-12-31

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 47945,29 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 48201,42 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 47945,29 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Solidez Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7133092298

7.3.3) Ulica: ul. Bukowa 2

7.3.4) Miejscowość: Turka

7.3.5) Kod pocztowy: 20-258

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 47945,29 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-01 do 2026-12-31

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 13056,15 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 13056,15 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 13056,15 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.P.H.U.LODEX MIROSŁAW PISKORSKI

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5390001026

7.3.3) Ulica: ul. Kolejowa 131

7.3.4) Miejscowość: Parczew

7.3.5) Kod pocztowy: 21-200

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-11-26

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 130556,15 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2026-01-01 do 2026-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.