Ogłoszenie z dnia 2023-12-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00543527/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-12-11
- 2023/BZP 00575046/01 - Wynik z dnia 2023-12-28
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
„Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni przy Zespole Szkół im. dr Heleny Spoczyńskiej w Lipinach w 2024 r.”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. DR HELENY SPOCZYŃSKIEJ W LIPINACH
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000333380
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Lipiny 40, 26-425 Odrzywół
1.4.2.) Miejscowość: Lipiny
1.4.3.) Kod pocztowy: 26-425
1.4.4.) Województwo: mazowieckie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL912 - Warszawski wschodni
1.4.7.) Numer telefonu: 486716019
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zselipiny@o2.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.szkolalipiny.pl/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00543990
2.2.) Data ogłoszenia: 2023-12-11
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00543527
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą:
Część NR 5 ARTYKUŁY RÓZNE SPOŻYWCZE
- przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji
MAKARONY Sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny .zapach i kolor.
Po zmianie:
Część NR 5WARZYWA KORZENNE KAPUSTNE I KISZONE
Warzywa korzenne powinny być zdrowe, całe, oczyszczone, wolne od szkodników, dobrze wykształcone, mieć atrakcyjny wygląd.
Warzywa kapustne powinny mieć świeży wygląd, nie zwiędnięte i ładny kolor.
Warzywa kiszone powinny być po otwarciu produktów świeże i mieć dobry smak, zapach i konsystencja mają odzwierciedlać produkt.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą:
Różne produkty spożywcze
Po zmianie:
Warzywa korzeniowe i bulwiaste
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.7. Dodatkowy kod CPV (Część zamówienia nr 5) Przed zmianą:
Po zmianie:
Warzywa kapustne,Warzywa tymczasowo zakonserwowane
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 6) Przed zmianą:
Część NR 6 i 7 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP
Po zmianie:
Część NR 6 ARTYKUŁY RÓZNE SPOŻYWCZE
- przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji
MAKARONY Sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny .zapach i kolor.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 6) Przed zmianą:
Produkty głęboko mrożone
Po zmianie:
Różne produkty spożywcze
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 7) Przed zmianą:
Część NR 6 i 7 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP
Po zmianie:
Część NR 7 i 8 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 7) Przed zmianą:
Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
Po zmianie:
Produkty głęboko mrożone
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 8) Przed zmianą:
Część NR 8 JAJA
Wszystkie produkty muszą być dostarczane w najlepszym gatunku, zgodnie z obowiązującymi normami, muszą być wolne od zapachów obcych, zanieczyszczeń, nie powinny być uszkodzone. Wszystkie artykuły tej grupy winny być świeże.
Po zmianie:
Część NR 7 i 8 PRODUKTY i PRZEWORY MROŻONE, RYBY 1 PRZETWORY RYBNE Warzywa i owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 8) Przed zmianą:
Jaja
Po zmianie:
Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 9) Przed zmianą:
Część NR 9 WARZYWA KORZENNE KAPUSTNE I KISZONE
Warzywa korzenne powinny być zdrowe, całe, oczyszczone, wolne od szkodników, dobrze wykształcone, mieć atrakcyjny wygląd.
Warzywa kapustne powinny mieć świeży wygląd, nie zwiędnięte i ładny kolor.
Warzywa kiszone powinny być po otwarciu produktów świeże i mieć dobry smak, zapach i konsystencja mają odzwierciedlać produkt.
Po zmianie:
Część NR 9 JAJA
Wszystkie produkty muszą być dostarczane w najlepszym gatunku, zgodnie z obowiązującymi normami, muszą być wolne od zapachów obcych, zanieczyszczeń, nie powinny być uszkodzone. Wszystkie artykuły tej grupy winny być świeże.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.6. Główny kod CPV (Część zamówienia nr 9) Przed zmianą:
Warzywa korzeniowe
Po zmianie:
Jaja
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Produkty spożywcze z przeznaczeniem na zaopatrzenie bufetu szpitalnego (lody, warzywa, podroby, suche, i inne)
- Dostawa artykułów żywnościowych do Centrum Kształcenia i Wychowania OHP w Gołdapi - 6 części.
- "Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Przedszkola Publicznego w Zespole Placówek Oświatowych w Słupi
- Dostawy artykułów mleczarskich do COSSW w Kulach OZ Sulejów
- Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu i wędlin dla wybranych jednostek na rok 2025 - II części
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej dla Dorosłych "Prząśnik" w Brenniku w TRZECIEJ tercji roku 2025
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.