Ogłoszenie z dnia 2025-11-18
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00388340/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-08-24
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
„Doposażenie pracowni CKZiU” w ramach projektu pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO IM. ZDZISŁAWA PASZKIEWICZA W ŁĘCZYCY
1.3.) Oddział zamawiającego: CKZ
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 100566603
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Ozorkowskie Przedmieście 2
1.5.2.) Miejscowość: Łęczyca
1.5.3.) Kod pocztowy: 99-100
1.5.4.) Województwo: łódzkie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL715 - Skierniewicki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: ckzleczyca.projekt@onet.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: ckpl.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-653e8c66-bf7f-4685-b6b5-ad0b7b0e6f271.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
„Doposażenie pracowni CKZiU” w ramach projektu pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności”2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-653e8c66-bf7f-4685-b6b5-ad0b7b0e6f27
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00540394
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-11-18
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00388319/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 „Doposażenie pracowni CKZiU” w ramach projektu pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności”
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
Projekt pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności” współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Województwa Łódzkiego 2021-2027, Nr umowy: FELD.08.08-IZ.00-0026/24-002.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00388340
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: CKZŁ.271.26/24.6.2025
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 429272,50 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
3.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa nowego, niepowystawowego doposażenia pracowni gastronomicznych CKZiU w Łęczycy w ramach projektu pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności”.3.2. Zamówienie realizowane jest w ramach Projektu pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Województwa Łódzkiego 2021-2027, Nr umowy: FELD.08.08-IZ.00-0026/24-00
3.3. W ramach przedmiotu zamówienia przewiduje się dostawę, rozmieszczenie, instalację – montaż, szkolenie i uruchomienie profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego, w tym:
3.3.1 Część Nr 1: podgrzewacze indukcyjne z osprzętem, pogdrzewacze, termosy, stojaki na filiżanki, etażer i stojaki bufetowe, dyspensery do napojów, stoły szklane, płyty szklane, warniki, kociołki, tostery, tace pojemniki termoizolacyjne, plecaki termoizolacyjne, thermomix chłodziarki, w tym barowa podblatowa, stoły cateringowe, wózki transportowe, obrusy, roboty, stolnice, zastawa stołowa – talerze, sosjerki, filiżanki itp., garnki, kuchenki indukcyjne, grill, urządzenia do hot-dogów, patelnie, pakowarka próżniowa, sztućce, garnki, formy do ciasta, dzbanki, patery, kosze na owoce itp., w ilościach i o charakterystyce określonej w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia – załącznik Nr 8. – 8.1. do SWZ.
Zamawiający wymaga przeprowadzenia szkolenia z obsługi dostarczonych urządzeń w wymiarze 4 h, (1 godzina = 45 minut), dla personelu Zamawiającego. Zamawiający udostępni pracownię gastronomiczną w celu przeprowadzenia szkolenia. Surowce i materiały niezbędne do przeprowadzenia szkolenia – uruchomienia urządzeń zapewnia Wykonawca.
3.3.2 Część Nr 2: praski do czosnku, bezpieczne otwieracze do puszek, tarki, maszynki do krojenia ziemniaków, okulary ochronne na oczy do krojenia cebuli, tłoczki, szczypce, szpatułki, rózgi, sita, cedzaki, wagi, termometry, wałki do ciasta, rękawice ochronne, serwetniki, stojaki, wózek transportowy, worki do szprycowania, naświetlacze do jaj, miksery ręczne, moździerze, młynki do przypraw itp., w ilościach i o charakterystyce określonej w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia – załącznik Nr 8. – 8.2. do SWZ.
3.4. Dostarczony sprzęt, urządzenia muszą spełniać następujące warunki:
a) posiadać deklaracje CE,
b) posiadać dołączone niezbędne instrukcje i materiały dotyczące użytkowania, w języku polskim, - o ile są wymagane
c) posiadać okres gwarancji nie krótszy niż 24 miesiące, z zastrzeżeniem innego określonego dla poszczególnych produktów w załączniku Nr 8 do SWZ dla danej części zamówienia – szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, z zastrzeżeniem Zamawiającego,
d) oferowane urządzenia w dniu składania ofert nie mogą być przeznaczone przez producenta do wycofania z produkcji lub sprzedaży.
3.5. Wszystkie dostarczone urządzenia muszą być fabrycznie nowe, pochodzić z legalnego źródła, być objęte pakietem usług gwarancyjnych zawartych w cenie urządzenia i świadczonych przez sieć serwisową producenta. Dostarczone wyposażenie/sprzęt musi być nowe i niepowystawowe, bez obciążeń prawami osób trzecich. Wykonawca składając przedmiotowe środki dowodowe zobowiązany jest - dla wszystkich oferowanych urządzeń, sprzętu, wyposażenia, podać informacje o nazwie producenta, nazwie modelu / numeru katalogowego producenta – wymaga się złożenia karty katalogowej oraz poglądowej fotografii – wg. wskazań w pkt. 7.5. podpkt. 7.5.1.1.
3.6. Zamawiający zastrzega, obowiązek osobistego wykonania przez Wykonawcę prac związanych
z rozmieszczeniem, montażem, instalacją przedmiotu zamówienia zgodnie z art. 121 pkt 2) ustawy pzp oraz sprawdzenie poprawności działania w obecności pracowników wyznaczonych przez Zamawiającego. Ponadto Wykonawca zobowiązany jest w szczególności dla części Nr 1 zamówienia do przeszkolenia personelu Zamawiającego (około 10 osób + / - 3 osoby) z obsługi dostarczonego sprzętu – szkolenie min. 4 godzin lekcyjnych (1 godzina lekcyjna - 45 minut), w siedzibie Zamawiającego.
3.7. Kod CPV:
Część Nr 1: 39.31.40.00-6 – Przemysłowy sprzęt kuchenny, 39.31.20.00-2 – urządzenia do przygotowania żywności, 39141000-2 – Meble i wyposażenie kuchni, 39220000-0 - Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe, 39221110-1 - Naczynia, 51.11.00.00-6 - usługi instalowania sprzętu elektrycznego.
Część Nr 2: 39700000-9: Sprzęt gospodarstwa domowego, 39.31.40.00-6 – Przemysłowy sprzęt kuchenny,
5.1. Wykonawca zobowiązany jest wykonać zamówienie w terminie: do 45 dni od dnia podpisania umowy o zamówienie publiczne. Wykonawca może skrócić termin wykonania zamówienia maksymalnie o 15 dni.
Skrócenie terminu wykonania zamówienia stanowi jedno z kryterium oceny oferty. Skrócenie terminu wykonania zamówienia określa Wykonawca w dniach - w formularzu ofertowym – załącznik nr 1 do SWZ, wpisując o ile dni skraca termin realizacji zamówienia w stosunku do terminu maksymalnego.
5.2. Zamawiający wymaga udzielenia minimum 24 miesięcznego okresu gwarancji na przedmiot zamówienia, z zastrzeżeniem innego terminu wskazanego w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 39314000-6 - Przemysłowy sprzęt kuchenny
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
39312000-2 - Urządzenia do przygotowania żywności
39141000-2 - Meble i wyposażenie kuchni
39220000-0 - Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe
39221110-1 - Naczynia
51110000-6 - Usługi instalowania sprzętu elektrycznego
4.5.5.) Wartość części: 409686,50 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
3.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa nowego, niepowystawowego doposażenia pracowni gastronomicznych CKZiU w Łęczycy w ramach projektu pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności”.3.2. Zamówienie realizowane jest w ramach Projektu pn.: „Nasza wiedza - Twoje umiejętności” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Województwa Łódzkiego 2021-2027, Nr umowy: FELD.08.08-IZ.00-0026/24-00
3.3. W ramach przedmiotu zamówienia przewiduje się dostawę, rozmieszczenie, instalację – montaż, szkolenie i uruchomienie profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego, w tym:
3.3.1 Część Nr 1: podgrzewacze indukcyjne z osprzętem, pogdrzewacze, termosy, stojaki na filiżanki, etażer i stojaki bufetowe, dyspensery do napojów, stoły szklane, płyty szklane, warniki, kociołki, tostery, tace pojemniki termoizolacyjne, plecaki termoizolacyjne, thermomix chłodziarki, w tym barowa podblatowa, stoły cateringowe, wózki transportowe, obrusy, roboty, stolnice, zastawa stołowa – talerze, sosjerki, filiżanki itp., garnki, kuchenki indukcyjne, grill, urządzenia do hot-dogów, patelnie, pakowarka próżniowa, sztućce, garnki, formy do ciasta, dzbanki, patery, kosze na owoce itp., w ilościach i o charakterystyce określonej w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia – załącznik Nr 8. – 8.1. do SWZ.
Zamawiający wymaga przeprowadzenia szkolenia z obsługi dostarczonych urządzeń w wymiarze 4 h, (1 godzina = 45 minut), dla personelu Zamawiającego. Zamawiający udostępni pracownię gastronomiczną w celu przeprowadzenia szkolenia. Surowce i materiały niezbędne do przeprowadzenia szkolenia – uruchomienia urządzeń zapewnia Wykonawca.
3.3.2 Część Nr 2: praski do czosnku, bezpieczne otwieracze do puszek, tarki, maszynki do krojenia ziemniaków, okulary ochronne na oczy do krojenia cebuli, tłoczki, szczypce, szpatułki, rózgi, sita, cedzaki, wagi, termometry, wałki do ciasta, rękawice ochronne, serwetniki, stojaki, wózek transportowy, worki do szprycowania, naświetlacze do jaj, miksery ręczne, moździerze, młynki do przypraw itp., w ilościach i o charakterystyce określonej w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia – załącznik Nr 8. – 8.2. do SWZ.
3.4. Dostarczony sprzęt, urządzenia muszą spełniać następujące warunki:
a) posiadać deklaracje CE,
b) posiadać dołączone niezbędne instrukcje i materiały dotyczące użytkowania, w języku polskim, - o ile są wymagane
c) posiadać okres gwarancji nie krótszy niż 24 miesiące, z zastrzeżeniem innego określonego dla poszczególnych produktów w załączniku Nr 8 do SWZ dla danej części zamówienia – szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, z zastrzeżeniem Zamawiającego,
d) oferowane urządzenia w dniu składania ofert nie mogą być przeznaczone przez producenta do wycofania z produkcji lub sprzedaży.
3.5. Wszystkie dostarczone urządzenia muszą być fabrycznie nowe, pochodzić z legalnego źródła, być objęte pakietem usług gwarancyjnych zawartych w cenie urządzenia i świadczonych przez sieć serwisową producenta. Dostarczone wyposażenie/sprzęt musi być nowe i niepowystawowe, bez obciążeń prawami osób trzecich. Wykonawca składając przedmiotowe środki dowodowe zobowiązany jest - dla wszystkich oferowanych urządzeń, sprzętu, wyposażenia, podać informacje o nazwie producenta, nazwie modelu / numeru katalogowego producenta – wymaga się złożenia karty katalogowej oraz poglądowej fotografii – wg. wskazań w pkt. 7.5. podpkt. 7.5.1.1.
3.6. Zamawiający zastrzega, obowiązek osobistego wykonania przez Wykonawcę prac związanych
z rozmieszczeniem, montażem, instalacją przedmiotu zamówienia zgodnie z art. 121 pkt 2) ustawy pzp oraz sprawdzenie poprawności działania w obecności pracowników wyznaczonych przez Zamawiającego. Ponadto Wykonawca zobowiązany jest w szczególności dla części Nr 1 zamówienia do przeszkolenia personelu Zamawiającego (około 10 osób + / - 3 osoby) z obsługi dostarczonego sprzętu – szkolenie min. 4 godzin lekcyjnych (1 godzina lekcyjna - 45 minut), w siedzibie Zamawiającego.
3.7. Kod CPV:
Część Nr 1: 39.31.40.00-6 – Przemysłowy sprzęt kuchenny, 39.31.20.00-2 – urządzenia do przygotowania żywności, 39141000-2 – Meble i wyposażenie kuchni, 39220000-0 - Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe, 39221110-1 - Naczynia, 51.11.00.00-6 - usługi instalowania sprzętu elektrycznego.
Część Nr 2: 39700000-9: Sprzęt gospodarstwa domowego, 39.31.40.00-6 – Przemysłowy sprzęt kuchenny,
5.1. Wykonawca zobowiązany jest wykonać zamówienie w terminie: do 45 dni od dnia podpisania umowy o zamówienie publiczne. Wykonawca może skrócić termin wykonania zamówienia maksymalnie o 15 dni.
Skrócenie terminu wykonania zamówienia stanowi jedno z kryterium oceny oferty. Skrócenie terminu wykonania zamówienia określa Wykonawca w dniach - w formularzu ofertowym – załącznik nr 1 do SWZ, wpisując o ile dni skraca termin realizacji zamówienia w stosunku do terminu maksymalnego.
5.2. Zamawiający wymaga udzielenia minimum 24 miesięcznego okresu gwarancji na przedmiot zamówienia, z zastrzeżeniem innego terminu wskazanego w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 39700000-9 - Sprzęt gospodarstwa domowego
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
39314000-6 - Przemysłowy sprzęt kuchenny
4.5.5.) Wartość części: 19586,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 508632,77 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 508632,77 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 508632,77 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Invest Horeca Bistro Mariusz Gajdos, ul. Zawiszy Czarnego 24, 33-300 Nowy Sącz, Województwo: małopolskie, NIP: 7342947479, REGON: 121080689
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7342947479
7.3.3) Ulica: ul. Zawiszy Czarnego 24
7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz
7.3.5) Kod pocztowy: 33-300
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
jakie przetargi wygrała firma
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-09-30
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 508632,77 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 17457,07 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 17457,07 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 17457,07 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Invest Horeca Bistro Mariusz Gajdos, ul. Zawiszy Czarnego 24, 33-300 Nowy Sącz, Województwo: małopolskie, NIP: 7342947479, REGON: 121080689
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7342947479
7.3.3) Ulica: ul. Zawiszy Czarnego 24
7.3.4) Miejscowość: Nowy Sącz
7.3.5) Kod pocztowy: 33-300
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
jakie przetargi wygrała firma
INVEST HORECA BISTRO Mariusz Gajdos
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-09-30
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 17457,07 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 30 dni
INNE PRZETARGI Z ŁĘCZYCY
- "DOSTAWA ODCZYNNIKÓW DO BADAŃ BIOCHEMICZNYCH NA POTRZEBY ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W ŁĘCZYCY"
- "Dostawy mięsa, wędlin i konserw do Zakładu Karnego w Garbalinie"
- Sprzątanie pomieszczeń zakładowych w budynkach PGKiM w Łęczycy Sp. z o.o. w okresie od 01.01.2026 do 31.12.2026r."
- Dostawa wapna palonego dla oczyszczalni ścieków w Łęczycy
- Dostawa polielektrolitu dla oczyszczalni ścieków w Łęczycy
- Dostawa koagulanta żelazowego dla oczyszczalni ścieków w Łęczycy
więcej: przetargi w Łęczycy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa sprzętu gastronomicznego do budynku bursy należącego do Szkoły Policji w Pile
- Dostawa akcesoriów i sprzętu AGD w ramach zadania: " Utworzenie 20 nowych miejsc opieki nad dziećmi do lat 3 w nowej instytucji żłobka - ZSP w Libuszy"
- Sukcesywna dostawa środków czystości oraz akcesoriów do utrzymania czystości
- "SUKCESYWNE DOSTAWY CHEMII GOSPODARCZEJ, ŚRODKÓW CZYSTOŚCI, PRODUKTÓW DO PIELĘGNACJI CIAŁA ORAZ AKCESORIÓW DO SPRZĄTANIA DO JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH POWIATU KOSZALIŃSKIEGO NA ROK 2026"
- Dostawa wyposażenia klubu dziecięcego "Klub Malucha" w m. Prace Małe w ramach Programu rozwoju instytucji opieki nad dziećmi w wieku do lat 3 Aktywny Maluch 2022-2029
- PRZEBUDOWA I ZMIANA SPOSOBU UŻYTKOWANIA CZĘŚCI BUDYNKU PRZY UL. TOWAROWEJ 61 W JAWORZNIE
więcej: Meble i wyposażenie kuchni »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





