eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Końskie › Zakup wraz z dostawą mięsa oraz wędlin



Ogłoszenie z dnia 2023-11-09


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Zakup wraz z dostawą mięsa oraz wędlin

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Zespół Opieki Zdrowotnej w Końskich

1.3.) Oddział zamawiającego: Zespół Opieki Zdrowotnej w Końskich

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 260076450

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Gimnazjalna 41B

1.5.2.) Miejscowość: Końskie

1.5.3.) Kod pocztowy: 26-200

1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL721 - Kielecki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: rsidor@zoz.konskie.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://zoz-konskie.bip.org.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-3c4838b2-5c4c-11ee-a60c-9ec5599dddc1

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Zakup wraz z dostawą mięsa oraz wędlin

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-3c4838b2-5c4c-11ee-a60c-9ec5599dddc1

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00485473

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-11-09

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00263493/05/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.10 Zakup wraz z dostawą mięsa oraz wędlin

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00413578

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZP 252 RS/44/2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1) Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą mięsa wieprzowego oraz wołowego.
2) Zakres dostawy i wymagane parametry przedmiotu zamówienia określono w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia – załącznik 1a (formularz asortymentowo – cenowy) , który stanowi załącznik do niniejszej SWZ.
3) Dostawy drobiu/ mięsa/ wędliny muszą odbywać się do 21 godzin, licząc od godziny złożenia zamówienia. Zamawiający jest zobowiązany złożyć zmówienie do godz. 12:00. Zamawiający przyjmuje, że termin realizacji zamówienia liczy się od godz. 12:00.
4) Częstotliwość dostaw: 3 razy w tygodniu do godz. 9:00.
5) Dostawa, rozładunek i wniesienie przedmiotu zamówienia realizowane będą na koszt Wykonawcy wkalkulowany w cenę produktów objętych umową o udzielenie zamówienia publicznego.
6) Drób/mięso- świeże, bez obcych zapachów, ścięgien i o odpowiedniej zawartości tłuszczu w zależności od gatunku mięsa. Każda partia drobiu/mięsa ma być hermetycznie opakowana, oznaczona widoczną nazwą producenta, nazwą produktu, datą przydatności do spożycia nie krótszą niż 5-7 dni oraz tabelą wartości odżywczych zgodną z dyrektywą unijną 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. obowiązującą bezwzględnie od dnia 13 grudnia 2016 roku.
7) Wykonawca powinien uwzględnić ubytek towaru na opakowania (np. sznurki, folie, siatki) oraz wycieki z mięsa (krew, osocze, ubytek wody).
8) Przy każdej dostawie mięsa, drobiu i wędlin musi znajdować się handlowy dokument identyfikacyjny spełniający wymagania weterynaryjne produktów pochodzenia zwierzęcego.
9) 50% każdej dostawy pakowane hermetycznie.
10) Wymagane jest bezwzględne stosowanie się do Rozporządzenia (WE) 853/2004 z dnia 29 kwietnia 2004 roku ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz.U.UE.L.2004.139.55 z dnia 2004.04.30), które stosowane są przez producentów mięsa, drobiu, wyrobów mięsnych, wędlin, nabiału, itp. Przepisy te wymagają, aby transport prowadzony był według poniższych kryteriów: mięso świeże (czerwone) – poniżej +7°C, mięso drobiowe (białe) – poniżej +4°C, mięso podrobów – poniżej +3°C, produkty z mięsa mielonego – poniżej +2°C.
11) W wyniku stwierdzenia wadliwego towaru ma być on wymieniony w ciągu 3 godzin.
12) Warunki dostawy musza być zgodne z obowiązującymi zasadami HACCP. Wykonawca musi posiadać wpis do rejestru Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego oraz jeśli u dostawcy jest wykonywany ubój, dostawca musi być pod kontrolą weterynarii.
13) Samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzje Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków higienicznego przewozu produktów.
14) Wykonawca jest zobowiązany posiadać przy sobie aktualną książeczkę zdrowia, oraz odpowiedni strój ochronny.
15) Wykonawca oświadcza, że warunki dostawy będą realizowane zgodnie z obowiązującymi wymaganiami HACCP. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Trzykrotne niedopełnienie warunków dostawy (potwierdzone pisemnie) powoduje możliwość zerwania umowy.
16) Wykonawca na wezwanie Zamawiającego przedłoży karty charakterystyki danego produktu (nazwa produktu, opis, przeznaczenie konsumenckie, charakterystyka produktu, forma produktu, cechy sensoryczne, składniki, opakowanie, cechy mikrobiologiczne, warunki przechowywania, okres trwałości) do każdej zaoferowanej pozycji w formularzu cenowym
17) Zamawiający zastrzega sobie możliwość niezrealizowania przedmiotu zamówienia o wartości do 50% łącznego wynagrodzenia brutto. Z tytułu niezrealizowania części zamówienia Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia finansowe oraz prawne.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15113000-3 - Wieprzowina

15111000-9 - Mięso wołowe

4.5.5.) Wartość części: 38657,9 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1) Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą drobiu.
2) Zakres dostawy i wymagane parametry przedmiotu zamówienia określono w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia – załącznik 1a (formularz asortymentowo – cenowy) , który stanowi załącznik do niniejszej SWZ.
3) Dostawy drobiu/ mięsa/ wędliny muszą odbywać się do 21 godzin, licząc od godziny złożenia zamówienia. Zamawiający jest zobowiązany złożyć zmówienie do godz. 12:00. Zamawiający przyjmuje, że termin realizacji zamówienia liczy się od godz. 12:00.
4) Częstotliwość dostaw: 3 razy w tygodniu do godz. 9:00.
5) Dostawa, rozładunek i wniesienie przedmiotu zamówienia realizowane będą na koszt Wykonawcy wkalkulowany w cenę produktów objętych umową o udzielenie zamówienia publicznego.
6) Drób/mięso- świeże, bez obcych zapachów, ścięgien i o odpowiedniej zawartości tłuszczu w zależności od gatunku mięsa. Każda partia drobiu/mięsa ma być hermetycznie opakowana, oznaczona widoczną nazwą producenta, nazwą produktu, datą przydatności do spożycia nie krótszą niż 5-7 dni oraz tabelą wartości odżywczych zgodną z dyrektywą unijną 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. obowiązującą bezwzględnie od dnia 13 grudnia 2016 roku.
7) Wykonawca powinien uwzględnić ubytek towaru na opakowania (np. sznurki, folie, siatki) oraz wycieki z mięsa (krew, osocze, ubytek wody).
8) Przy każdej dostawie mięsa, drobiu i wędlin musi znajdować się handlowy dokument identyfikacyjny spełniający wymagania weterynaryjne produktów pochodzenia zwierzęcego.
9) 50% każdej dostawy pakowane hermetycznie.
10) Wymagane jest bezwzględne stosowanie się do Rozporządzenia (WE) 853/2004 z dnia 29 kwietnia 2004 roku ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz.U.UE.L.2004.139.55 z dnia 2004.04.30), które stosowane są przez producentów mięsa, drobiu, wyrobów mięsnych, wędlin, nabiału, itp. Przepisy te wymagają, aby transport prowadzony był według poniższych kryteriów: mięso świeże (czerwone) – poniżej +7°C, mięso drobiowe (białe) – poniżej +4°C, mięso podrobów – poniżej +3°C, produkty z mięsa mielonego – poniżej +2°C.
11) W wyniku stwierdzenia wadliwego towaru ma być on wymieniony w ciągu 3 godzin.
12) Warunki dostawy musza być zgodne z obowiązującymi zasadami HACCP. Wykonawca musi posiadać wpis do rejestru Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego oraz jeśli u dostawcy jest wykonywany ubój, dostawca musi być pod kontrolą weterynarii.
13) Samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzje Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków higienicznego przewozu produktów.
14) Wykonawca jest zobowiązany posiadać przy sobie aktualną książeczkę zdrowia, oraz odpowiedni strój ochronny.
15) Wykonawca oświadcza, że warunki dostawy będą realizowane zgodnie z obowiązującymi wymaganiami HACCP. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Trzykrotne niedopełnienie warunków dostawy (potwierdzone pisemnie) powoduje możliwość zerwania umowy.
16) Wykonawca na wezwanie Zamawiającego przedłoży karty charakterystyki danego produktu (nazwa produktu, opis, przeznaczenie konsumenckie, charakterystyka produktu, forma produktu, cechy sensoryczne, składniki, opakowanie, cechy mikrobiologiczne, warunki przechowywania, okres trwałości) do każdej zaoferowanej pozycji w formularzu cenowym
17) Zamawiający zastrzega sobie możliwość niezrealizowania przedmiotu zamówienia o wartości do 50% łącznego wynagrodzenia brutto. Z tytułu niezrealizowania części zamówienia Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia finansowe oraz prawne.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15110000-2 - Mięso

4.5.5.) Wartość części: 12786,6 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1) Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą wędlin.
2) Zakres dostawy i wymagane parametry przedmiotu zamówienia określono w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia – załącznik 1a (formularz asortymentowo – cenowy) , który stanowi załącznik do niniejszej SWZ.
3) Dostawy drobiu/ mięsa/ wędliny muszą odbywać się do 21 godzin, licząc od godziny złożenia zamówienia. Zamawiający jest zobowiązany złożyć zmówienie do godz. 12:00. Zamawiający przyjmuje, że termin realizacji zamówienia liczy się od godz. 12:00.
4) Częstotliwość dostaw: 3 razy w tygodniu do godz. 9:00.
5) Dostawa, rozładunek i wniesienie przedmiotu zamówienia realizowane będą na koszt Wykonawcy wkalkulowany w cenę produktów objętych umową o udzielenie zamówienia publicznego.
6) Drób/mięso- świeże, bez obcych zapachów, ścięgien i o odpowiedniej zawartości tłuszczu w zależności od gatunku mięsa. Każda partia drobiu/mięsa ma być hermetycznie opakowana, oznaczona widoczną nazwą producenta, nazwą produktu, datą przydatności do spożycia nie krótszą niż 5-7 dni oraz tabelą wartości odżywczych zgodną z dyrektywą unijną 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. obowiązującą bezwzględnie od dnia 13 grudnia 2016 roku.
7) Wykonawca powinien uwzględnić ubytek towaru na opakowania (np. sznurki, folie, siatki) oraz wycieki z mięsa (krew, osocze, ubytek wody).
8) Przy każdej dostawie mięsa, drobiu i wędlin musi znajdować się handlowy dokument identyfikacyjny spełniający wymagania weterynaryjne produktów pochodzenia zwierzęcego.
9) 50% każdej dostawy pakowane hermetycznie.
10) Wymagane jest bezwzględne stosowanie się do Rozporządzenia (WE) 853/2004 z dnia 29 kwietnia 2004 roku ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz.U.UE.L.2004.139.55 z dnia 2004.04.30), które stosowane są przez producentów mięsa, drobiu, wyrobów mięsnych, wędlin, nabiału, itp. Przepisy te wymagają, aby transport prowadzony był według poniższych kryteriów: mięso świeże (czerwone) – poniżej +7°C, mięso drobiowe (białe) – poniżej +4°C, mięso podrobów – poniżej +3°C, produkty z mięsa mielonego – poniżej +2°C.
11) W wyniku stwierdzenia wadliwego towaru ma być on wymieniony w ciągu 3 godzin.
12) Warunki dostawy musza być zgodne z obowiązującymi zasadami HACCP. Wykonawca musi posiadać wpis do rejestru Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego oraz jeśli u dostawcy jest wykonywany ubój, dostawca musi być pod kontrolą weterynarii.
13) Samochód, którym będzie dostarczana żywność musi posiadać decyzje Państwowego Inspektoratu Sanitarnego stwierdzającą spełnienie warunków higienicznego przewozu produktów.
14) Wykonawca jest zobowiązany posiadać przy sobie aktualną książeczkę zdrowia, oraz odpowiedni strój ochronny.
15) Wykonawca oświadcza, że warunki dostawy będą realizowane zgodnie z obowiązującymi wymaganiami HACCP. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zażądania stosownego dokumentu w momencie dostawy produktów. Trzykrotne niedopełnienie warunków dostawy (potwierdzone pisemnie) powoduje możliwość zerwania umowy.
16) Wykonawca na wezwanie Zamawiającego przedłoży karty charakterystyki danego produktu (nazwa produktu, opis, przeznaczenie konsumenckie, charakterystyka produktu, forma produktu, cechy sensoryczne, składniki, opakowanie, cechy mikrobiologiczne, warunki przechowywania, okres trwałości) do każdej zaoferowanej pozycji w formularzu cenowym
17) Zamawiający zastrzega sobie możliwość niezrealizowania przedmiotu zamówienia o wartości do 50% łącznego wynagrodzenia brutto. Z tytułu niezrealizowania części zamówienia Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia finansowe oraz prawne.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131130-5 - Wędliny

4.5.5.) Wartość części: 77245,2 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 32810,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40124,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 32810,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 7681838528

7.3.3) Ulica: 6

7.3.4) Miejscowość: Dąbrowa

7.3.5) Kod pocztowy: 26-332

7.3.6.) Województwo: łódzkie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-10-25

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 32810,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 2 miesiące

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 10844,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 13049,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 10844,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: GOBARTO SPÓŁKA AKCYJNA

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 411141076

7.3.3) Ulica: ul. Wspólna 70

7.3.4) Miejscowość: Warszawa

7.3.5) Kod pocztowy: 00-687

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-10-25

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 10844,5 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 2 miesiące

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 55902,10 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 92618,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 55902,10 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: GOBARTO SPÓŁKA AKCYJNA

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 411141076

7.3.3) Ulica: ul. Wspólna 70

7.3.4) Miejscowość: Warszawa

7.3.5) Kod pocztowy: 00-687

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-10-25

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 55902,1 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 2 miesiące

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.