Ogłoszenie z dnia 2022-12-06
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00474543/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-12-02
- 2022/BZP 00488547/01 - Modyfikacja z dnia 2022-12-10
- 2022/BZP 00502487/01 - Wynik z dnia 2022-12-19
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ
SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 44 WE WROCŁAWIU
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 44 IM. JANA III SOBIESKIEGO
1.2.) Oddział zamawiającego: im. Jana III Sobieskiego
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 001236590
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: ul. Wilanowska 31
1.4.2.) Miejscowość: Wrocław
1.4.3.) Kod pocztowy: 51-206
1.4.4.) Województwo: dolnośląskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL514 - Miasto Wrocław
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat.sp044@wroclawskaedukacja.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://sp44-wroclaw.edupage.org/?
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00479576
2.2.) Data ogłoszenia: 2022-12-06
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00474543/01
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:
1) Spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej - wykonawca spełni warunek, jeśli wykaże, że dysponuje kuchnią, dopuszczoną do eksploatacji przez właściwy organ inspekcji sanitarnej, w której będzie przygotowywał posiłki dowożone do siedziby zamawiającego.
2) Spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące zdolności technicznej
i zawodowej:
a) Wykonawca spełni warunek, jeśli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat, przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonał należycie lub wykonuje przez okres obejmujący przynajmniej 1 rok szkolny lub co najmniej 10 miesięcy – min. 2 usługi związane z realizacją wyżywienia dla min. 100 uczniów szkół podstawowych (w ramach pojedynczego zamówienia).
b) Wykonawca spełni warunek, jeśli wykaże, że będzie dysponował co najmniej 1 osobą, posiadającą minimum 1 rok stażu zawodowego w pracy na stanowisku dietetyka lub specjalisty do spraw żywienia, która:
- odbyła studia wyższe na kierunku dietetyka i uzyskała tytuł zawodowy magistra, magistra inżyniera, inżyniera, licencjata lub
- rozpoczęła przed dniem 1 października 2007 studia wyższe o specjalności dietetyka obejmującą co najmniej 1784 godziny kształcenia w zakresie dietetyki i uzyskała tytuł magistra lub
- rozpoczęła przed dniem 1 października 2007 roku studia wyższe na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka o specjalności żywienie człowieka i uzyskała tytułu magistra lub magistra inżyniera na tym kierunku
Po zmianie:
1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:
1) Spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej - wykonawca spełni warunek, jeśli wykaże, że dysponuje kuchnią, dopuszczoną do eksploatacji przez właściwy organ inspekcji sanitarnej, w której będzie przygotowywał posiłki dowożone do siedziby zamawiającego.
2) Spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące zdolności technicznej
i zawodowej:
a) Wykonawca spełni warunek, jeśli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat, przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonał należycie lub wykonuje przez okres obejmujący przynajmniej 1 rok szkolny lub co najmniej 10 miesięcy – min. 2 usługi związane z realizacją wyżywienia dla min. 300 uczniów szkół podstawowych (w ramach pojedynczego zamówienia).
b) Wykonawca spełni warunek, jeśli wykaże, że będzie dysponował co najmniej 1 osobą, posiadającą minimum 1 rok stażu zawodowego w pracy na stanowisku dietetyka lub specjalisty do spraw żywienia, która:
- odbyła studia wyższe na kierunku dietetyka i uzyskała tytuł zawodowy magistra, magistra inżyniera, inżyniera, licencjata lub
- rozpoczęła przed dniem 1 października 2007 studia wyższe o specjalności dietetyka obejmującą co najmniej 1784 godziny kształcenia w zakresie dietetyki i uzyskała tytuł magistra lub
- rozpoczęła przed dniem 1 października 2007 roku studia wyższe na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka o specjalności żywienie człowieka i uzyskała tytułu magistra lub magistra inżyniera na tym kierunku
INNE PRZETARGI Z WROCŁAWIA
- Wykonanie budowy farmy fotowoltaicznej o mocy 1,5 MW wraz z magazynem energii
- Zaprojektuj i wybuduj wykonanie infrastruktury technicznej związanej z wytwarzaniem energii elektrycznej na dachu w części C budynku L1 Politechniki Wrocławskiej - ul. Na Grobli 15 we Wrocławiu
- Wykonanie i dostawa odzieży i artykułów sportowych obrandowanych logotypem Dolnego Śląska
- "Montaż urządzeń myjni i malarni sprzętu remontowanego" w ramach dokończenia zadania "Budowa budynku myjni i malarni w kompleksie wojskowym nr 2925 w Jastrzębiu" - zadanie nr 22094
- "Bieżące utrzymanie i konserwacja urządzeń oświetlenia parkowego i iluminacji obiektów zabytkowych będących w zarządzie Zarządu Zieleni Miejskiej we Wrocławiu"
- Opracowanie dokumentacji projektowej przebudowy, rozbudowy i remontu budynku Szkoły Podstawowej nr 14 wraz z zagospodarowaniem terenu i infrastrukturą techniczną przy ul. Zachodniej 2 we Wrocławiu
więcej: przetargi w Wrocławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 23 im. Gen. Stefana "Grota" Roweckiego we Wrocławiu
- Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla uczniów z placówek oświatowych Gminy Wyszki w 2026 r.
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do oddziałów przedszkolnych oraz klas 1-8 w Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Goszycach z dietą
- "Sukcesywne przygotowanie i dostawa i wydawanie posiłków dla Zespołu Szkół nr7 w Barwałdzie Średnim w 2026 r. -usługa cateringowa"
- Usługi restauracyjne na rzecz dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej im. Noblistów Polskich w Brzeziej Łące w 2026 roku.
- Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia do internatu Zespołu Szkół im. Stanisława Staszica w Miętnem
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





