Ogłoszenie z dnia 2025-09-23
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00328573/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-07-16
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WARSZTATÓW I SPOTKAŃ, ORGANIZOWANYCH W PROCESIE AKTUALIZACJI STRATEGII ROZWOJU WOJEWÓDZTWA ŚWIĘTOKRZYSKIEGO 2030+”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Województwo Świętokrzyskie - Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 291009337
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: al. IX Wieków Kielc 3
1.5.2.) Miejscowość: Kielce
1.5.3.) Kod pocztowy: 25-516
1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL721 - Kielecki
1.5.7.) Numer telefonu: (41) 395-16-60
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: urzad.marszalkowski@sejmik.kielce.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.swietokrzyskie.pro
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://sejmik-kielce.logintrade.net/zapytania_email,204161,86878bbfd99f32393ad1a502a4b2e24e.html1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS WARSZTATÓW I SPOTKAŃ, ORGANIZOWANYCH W PROCESIE AKTUALIZACJI STRATEGII ROZWOJU WOJEWÓDZTWA ŚWIĘTOKRZYSKIEGO 2030+”2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-6694a726-a324-4733-b27e-00c97a54c5c1
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00436609
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-09-23
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00043001/26/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.3.130 Zapewnienie poczęstunku na potrzeby organizacji spotkań i konferencji w ramach procesu aktualizacji Strategii Rozwoju Województwa Świętokrzyskiego 2030+
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00328573
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: OK-III.272.1.87.2025
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 48014,51 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w postaci serwisu kawowego oraz lunchu lub serwisu kawowego podczas warsztatów i spotkań organizowanych w ramach aktualizacji Strategii Rozwoju Województwa Świętokrzyskiego 2030+.
2. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia serwisu kawowego oraz lunchu lub serwisu kawowego we wskazane przez Zamawiającego miejsce na terenie miasta Kielce, przygotowania/rozłożenia/serwis/podania cateringu oraz uprzątnięcia miejsca serwowania cateringu.
3. Planowana ilość spotkań została określona w pkt. I SOPZ - Załącznika nr 1 do SWZ z zastrzeżeniem, że minimalna liczba spotkań/warsztatów wynosi 9, maksymalna wynosi 12. Wykonawca w składanej ofercie winien przyjąć maksymalną liczbę spotkań/warsztatów tj. 12.
4. Miejsce wykonania usługi: na terenie miasta Kielce w obiektach użyteczności publicznej, umożliwiających świadczenie usługi cateringowej, zgodnie z wymogami Zamawiającego wskazanymi w pkt. I i V SOPZ. Zamawiający poinformuje Wykonawcę na 10 dni przed planowanym spotkaniem/warsztatem o miejscu dostarczenia cateringu.
5. Ilość osób dla każdego spotkania/warsztatu dla których będzie przygotowywany catering została określona w pkt. I SOPZ.
6. Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawiera Załącznik nr 1 do SWZ
4.5.3.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 6
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 3
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 52860,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 119294,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 53700,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:
zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty społeczne
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: AM CREATIVE LIFE ANNA FILIPCZYK
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9442259248
7.3.4) Miejscowość: Wola Radziszowska
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Tak
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AM Creative Life ANNA FILIPCZYK
jakie przetargi wygrała firma
AM Creative Life ANNA FILIPCZYK
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-09-04
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 53700,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 4 miesiące
SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE
2) Zamawiający zastrzega, iż wskazane w SOPZ terminy mogą ulec zmianie i są zależne od procesu aktualizacji SRWŚ 2030+ oraz od harmonogramu prac nad dokumentem. O ewentualnym terminie i zmianie terminu każdego z warsztatów lub spotkań, Wykonawca zostanie powiadomiony z przynajmniej 5 - dniowym wyprzedzeniem.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- Usługa bezpośredniej ochrony fizycznej osób i mienia obiektów Geonatury Kielce 2025/2026
- Doposażenie strzelnicy multimedialnej
- IZP.2411.192.2025.JM Zakup wraz z dostawą ekspanderów tkankowych piersiowych, sizerów piersiowych i endoprotez piersi dla Kliniki Chirurgii Onkologicznej ŚCO w Kielcach
- Zakup pojazdu UTV z przyczepą i akcesoriami.
- Budowa zadaszonego lodowiska przy ul. Szczecińskiej 1 w Kielcach
- Dostawa i montaż instalacji fotowoltaicznej wraz z magazynami energii w podziale na zadania częściowe
więcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarsko-restauracyjnych w ramach projektu Nr 828/NIMIT/2025/M - Przygotowania do 17. Międzynarodowego Konkursu Skrzypcowego im. Henryka Wieniawskiego w Poznaniu.
- Organizacja spotkań sieciujących, zaplanowanych przez Centrum Projektów Polska Cyfrowa na potrzeby projektu "Kluby Rozwoju Cyfrowego - projekt wspierający (KRC Wsparcie)
- Usługa organizacji i kompleksowej obsługi Kongresu Kobiet aktywnych
- 33/CATER/DCZP/2025/US Przygotowanie i dystrybucja posiłków dla pacjentów "DCZP"
- Kompleksowa organizacja konferencji 9th International Conference on FOOD DIGESTION (ICFD)
- Świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej oraz wynajmu sali konferencyjnej wraz z wyposażeniem w związku z organizacją zjazdu w ramach aplikacji legislacyjnej edycja 2025/2026
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.