eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdyniaZakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy



Ogłoszenie z dnia 2022-11-08


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 190064136

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Inżyniera Jana Śmidowicza, 69

1.5.2.) Miejscowość: Gdynia

1.5.3.) Kod pocztowy: 81-127

1.5.4.) Województwo: pomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL633 - Trójmiejski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@amw.gdynia.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-7aa077a8-506c-11ed-9171-f6b7c7d59353

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00428766

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-11-08

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00058297/27/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.80 Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00402980/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 72/ZP/22

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Usługa gastronomiczna realizowana w promieniu max. 200 m od miejsca prowadzenia zajęć.
Zajęcia będą prowadzone w siedzibie Poczty Polskiej S.A. - ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa w dniach 19/20.11.2022 r., 3/4.12.2022 r., 17/18.12.2022 r., 14/15.01.2023 r., 4/5.02.2023 r., 11/12.03.2023r.

Wykonawca zobowiązany jest w każdym dniu zajęć do:
• zapewnienia obiadu dla ok. 50 osób w formie lunchu, składającego się z zupy, drugiego dania, zestawu sałatek, napojów, ciasta, serwowanego w tracie dwudniowych zjazdów,
w siedzibie Poczty Polskiej S.A. (ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa) lub jej okolicy jednak nie dalej niż w promieniu 200 m.;
• zapewnienia przerwy kawowej z jednorazową zastawą dla ok. 50 osób składającej się mi-nimum z: butelkowana woda mineralna, kawa, herbata, mleko, cukier, drobne słone lub słodkie przekąski typu kruche ciasteczka, paluszki.

Do oferty należy dołączyć jadłospis wraz z gramaturą posiłków po obróbce termicznej.
Minimalna gramatura:
 zupy – 250 ml.
 danie mięsne – 150 g.
 ziemniaki, frytki – 120 g.
 surówki – 150 g.
 soki, woda – 250 ml.
 ciasta – 80 g.
 zakąski w zależności od rodzaju od 50 g do 80 g.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55300000-3 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Oferta została złożona przez Wykonawcę, który nie spełnia warunków zamówienia

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.