eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Postępowanie o zawarcie umowy ramowej na świadczenie usług cateringowych na potrzeby Akademii Wymiaru Sprawiedliwości- nr sprawy 23/zp/23



Ogłoszenie z dnia 2023-09-19


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Postępowanie o zawarcie umowy ramowej na świadczenie usług cateringowych na potrzeby Akademii Wymiaru Sprawiedliwości- nr sprawy 23/zp/23

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Akademia Wymiaru Sprawiedliwości

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 381510697

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Wiśniowa 50

1.4.2.) Miejscowość: Warszawa

1.4.3.) Kod pocztowy: 02-520

1.4.4.) Województwo: mazowieckie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@aws.edu.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.aws.edu.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00403432

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-09-19

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00397445

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych

Przed zmianą:
1. Wymagania dotyczące próbek.
1) Zamawiający dokona oceny załączonych do oferty próbek w postaci zestawu degustacyjnego Wykonawców, którzy złożyli oferty w niniejszym postępowaniu.
2) Zestaw degustacyjny składa się z następujących potraw wskazanych w MENU, które jest częścią Szczegółowego opis przedmiotu zamówienia (OPZ). Wielkość próbek, została określona w poszczególnych punktach:
a) ZUPY (1)– co najmniej trzy rodzaje (po 200 ml każdego rodzaju)
i. Pomidorowa z makaronem menu poz. 15
ii. Żurek z kiełbasą i jajkiem menu poz. 19
iii. Krem dyniowy z groszkiem ptysiowym menu poz. 29
b) DANIA GŁÓWNE - propozycje będą obejmowały:
i. DANIA MIĘSNE (2) – dwa rodzaje (co najmniej 150 g każdego rodzaju):
(1) Filet z piersi kurczaka pieczony w ziołach menu poz. 31
(2) Strogonow wołowy z pieczarkami i papryką menu poz. 48
ii. DANIA RYBNE (3) – dwa rodzaje (co najmniej 150 g każdego rodzaju):
(1) Dorsz w sosie śmietanowym menu poz. 50
(2) Pieczony łosoś w sosie cytrynowym menu poz. 52
iii. MAKARONY (4) – dwa rodzaje (co najmniej 200 g każdego rodzaju):
(1) Lasagne z mięsem wołowo-wieprzowym w sosie pomidorowym menu poz. 56
(2) Tagliatelle z łososiem i suszonymi pomidorami menu poz. 67
iv. DANIA WEGAŃSKIE/WEGETARIAŃSKIE(5) – dwa rodzaje (co najmniej 150 g każdego rodzaju):
(1) Ravioli ze szpinakiem i ricottą menu poz. 74
(2) Pierogi z kapustą i grzybami menu poz. 76
v. DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH (6) – trzy rodzaje (co najmniej 100 g każdego rodzaju)
(1) Ziemniaki opiekane menu poz. 80
(2) Kopytka gotowane menu poz. 83
(3) Ryż/Ryż brązowy/Ryż jaśminowy/Ryż basmati/Ryż z warzywami menu poz.87
vi. DODATKI WARZYWNE (7) – trzy rodzaje: (po co najmniej 100g każdego rodzaju):
(1) Warzywa gotowane na parze menu poz. 90
(2) Buraczki zasmażane menu poz. 92
(3) Kompozycja z surówek sezonowych menu poz. 100
c) BUFET ZIMNY:
i. PRZEKĄSKI ZIMNE (8) – trzy rodzaje (po trzy sztuki z każdego rodzaju):
(1) Roladki z szynki konserwowej z serkiem chrzanowym menu poz. 105
(2) Koreczki z boczku ze śliwką menu poz. 106
(3) Mini tortilla z kurczakiem, szpinakiem, suszonymi pomidorami menu poz. 114
ii. SAŁATKI (9) – dwa rodzaje (po 100 g każdego rodzaju):
(1) Cezar z grillowanym kurczakiem menu poz. 118
(2) Grecka z serem feta, pomidorem, oliwkami, cebulą, ogórkiem menu poz. 120
iii. KORECZKI (10) – trzy rodzaje (po trzy sztuki z każdego rodzaju):
(1) Kabanos, ser żółty, oliwki menu poz. 123
(2) Szynka, papryka, ser żółty menu poz. 126
(3) Łosoś wędzony, ser feta, oliwka menu poz. 128
iv. TARTINKI/KANAPECZKI DEKORACYJNE (11) – trzy rodzaje (po trzy sztuki z każdego rodzaju):
(1) Z łososiem i świeżym koprem menu poz. 129
(2) Z pieczonym indykiem i suszonymi pomidorami menu poz. 134
(3) Z salami pepperoni, ogórkiem i papryką czerwoną menu poz. 143
d) BUFER DESEROWY (12)– minimum dwa rodzaje menu poz. 10 (po 3 porcje z każdego rodzaju)
e) DESERY MINI (13)– minimum dwa rodzaje menu poz. 11 (po 3 porcje z każdego rodzaju)
f) DANIA GORĄCE W FORMIE PAKIETÓW(14) – jeden rodzaj wybór z menu poz. 155 (bez pozycji c oraz d), wielkość próbki: porcja jak dla jednej osoby zgodnie z wielkościami określonymi w poz. 155.
3) Dostarczenie posiłków i wykonanie ich prezentacji polegającej na przygotowaniu nakrycia stołu wraz z zastawą, sztućcami, dekoracją na potrzeby typowego lunchu w formie bufetowej, na którym zaprezentuje wskazane powyżej próbki.
4) Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zestaw degustacyjny do Sali Kominkowej Hotelu Belwederskiego, przy ulicy Belwederskiej 44 c w Warszawie w dniu 25-09-2023 r. w którym upływa termin składnia ofert, o którym mowa w dziale XIV SWZ ,tj. Sala do degustacji próbek będzie udostępniona dla Wykonawców od godz. 8:00.
2. Szczegółowe zasady dotyczące próbek zostały zawarte w dziale VII SWZ

Po zmianie:
1. Wymagania dotyczące próbek.
1) Zamawiający dokona oceny załączonych do oferty próbek w postaci zestawu degustacyjnego Wykonawców, którzy złożyli oferty w niniejszym postępowaniu.
2) Zestaw degustacyjny składa się z następujących potraw wskazanych w MENU, które jest częścią Szczegółowego opis przedmiotu zamówienia (OPZ). Wielkość próbek, została określona w poszczególnych punktach:
a) ZUPY (1)– co najmniej trzy rodzaje (po 200 ml każdego rodzaju)
i. Pomidorowa z makaronem menu poz. 15
ii. Żurek z kiełbasą i jajkiem menu poz. 18
iii. Krem dyniowy z groszkiem ptysiowym menu poz. 29
b) DANIA GŁÓWNE - propozycje będą obejmowały:
i. DANIA MIĘSNE (2) – dwa rodzaje (co najmniej 150 g każdego rodzaju):
(1) Filet z piersi kurczaka pieczony w ziołach menu poz. 31
(2) Strogonow wołowy z pieczarkami i papryką menu poz. 47
ii. DANIA RYBNE (3) – dwa rodzaje (co najmniej 150 g każdego rodzaju):
(1) Dorsz w sosie śmietanowym menu poz. 50
(2) Pieczony łosoś w sosie cytrynowym menu poz. 52
iii. MAKARONY (4) – dwa rodzaje (co najmniej 200 g każdego rodzaju):
(1) Lasagne z mięsem wołowo-wieprzowym w sosie pomidorowym menu poz. 56
(2) Tagliatelle z łososiem i suszonymi pomidorami menu poz. 67
iv. DANIA WEGAŃSKIE/WEGETARIAŃSKIE(5) – dwa rodzaje (co najmniej 150 g każdego rodzaju):
(1) Ravioli ze szpinakiem i ricottą menu poz. 74
(2) Pierogi z kapustą i grzybami menu poz. 76
v. DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH (6) – trzy rodzaje (co najmniej 100 g każdego rodzaju)
(1) Ziemniaki opiekane menu poz. 80
(2) Kopytka gotowane menu poz. 83
(3) Ryż/Ryż brązowy/Ryż jaśminowy/Ryż basmati/Ryż z warzywami menu poz.87
vi. DODATKI WARZYWNE (7) – trzy rodzaje: (po co najmniej 100g każdego rodzaju):
(1) Warzywa gotowane na parze menu poz. 90
(2) Buraczki zasmażane menu poz. 92
(3) Kompozycja z surówek sezonowych menu poz. 100
c) BUFET ZIMNY:
i. PRZEKĄSKI ZIMNE (8) – trzy rodzaje (po trzy sztuki z każdego rodzaju):
(1) Roladki z szynki konserwowej z serkiem chrzanowym menu poz. 105
(2) Koreczki z boczku ze śliwką menu poz. 106
(3) Mini tortilla z kurczakiem, szpinakiem, suszonymi pomidorami menu poz. 112
ii. SAŁATKI (9) – dwa rodzaje (po 100 g każdego rodzaju):
(1) Cezar z grillowanym kurczakiem menu poz. 116
(2) Grecka z serem feta, pomidorem, oliwkami, cebulą, ogórkiem menu poz. 118
iii. KORECZKI (10) – trzy rodzaje (po trzy sztuki z każdego rodzaju):
(1) Kabanos, ser żółty, oliwki menu poz. 121
(2) Szynka, papryka, ser żółty menu poz. 123
(3) Łosoś wędzony, ser feta, oliwka menu poz. 126
iv. TARTINKI/KANAPKI DEKORACYJNE (11) – trzy rodzaje (po trzy sztuki z każdego rodzaju):
(1) Z łososiem i świeżym koprem menu poz. 127
(2) Z pieczonym indykiem i suszonymi pomidorami menu poz. 132
(3) Z salami pepperoni, ogórkiem i papryką czerwoną menu poz. 141
d) BUFER DESEROWY (12)– minimum dwa rodzaje menu poz. 10 (po 3 porcje z każdego rodzaju)
e) DESERY MINI (13)– minimum dwa rodzaje menu poz. 11 (po 3 porcje z każdego rodzaju)
f) DANIA GORĄCE W FORMIE PAKIETÓW(14) – jeden rodzaj wybór z menu poz. 155 (bez pozycji c oraz d), wielkość próbki: porcja jak dla jednej osoby zgodnie z wielkościami określonymi w poz. 155.
3) Dostarczenie posiłków i wykonanie ich prezentacji polegającej na przygotowaniu nakrycia stołu wraz z zastawą, sztućcami, dekoracją na potrzeby typowego lunchu w formie bufetowej, na którym zaprezentuje wskazane powyżej próbki.
4) Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zestaw degustacyjny do Sali Kominkowej Hotelu Belwederskiego, przy ulicy Belwederskiej 44 c w Warszawie w dniu 25-09-2023 r. w którym upływa termin składnia ofert, o którym mowa w dziale XIV SWZ ,tj. Sala do degustacji próbek będzie udostępniona dla Wykonawców od godz. 8:00.
2. Szczegółowe zasady dotyczące próbek zostały zawarte w dziale VII SWZ

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.