Ogłoszenie z dnia 2024-07-01
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00316750/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-05-09
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego
(Nowalijki)
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 190064136
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Inżyniera Jana Śmidowicza, 69
1.5.2.) Miejscowość: Gdynia
1.5.3.) Kod pocztowy: 81-127
1.5.4.) Województwo: pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL633 - Trójmiejski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@amw.gdynia.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego(Nowalijki)
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-0de313ca-0de2-11ef-9b7e-467806a93518
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00389570
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-07-01
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00065022/14/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.8 Dostawa owoców i warzyw w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego (nowalijki).
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00316750
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: AMW-KANC.SZP.2712.25.2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 248066,25 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców świeżych, warzyw konserwowanych i/lub puszkowanych i owoców tropikalnych dla AMW Gdynia (zwana dalej AMW) oraz do AOS w Czernicy k. Chojnic (zwana dalej AOS) w systemie zaopatrywania wiosenno-letniego (Nowalijki) w roku 2024 (plik .pdf (OPZ) oraz załącznik nr 2 do SWZ):
1 Arbuz kg 1 200
2 Bakłażan kg 30
3 Banany kg 1 800
4 Borówki kg 20
5 Botwina kg 60
6 Brokuły kg 100
7 Brzoskwinie świeże kg 800
8 Buraki ćwikłowe kg 1 200
9 Cebula kg 800
10 Cebula czerwona kg 100
11 Cukinia kg 100
12 Cykoria kg 10
13 Cytryny kg 340
14 Czereśnie kg 100
15 Czosnek kg 60
16 Fasola szparagowa świeża kg 300
17 Gruszki świeże kg 800
18 Jabłka wczesne kg 800
19 Kalafiory kg 400
20 Kapusta biała kg 1 200
21 Kapusta czerwona kg 600
22 Kapusta kiszona kg 900
23 Kapusta pekińska kg 700
24 Kapusta włoska kg 200
25 Kiwi kg 100
26 Koperek zielony kg 60
27 Limonka kg 10
28 Maliny kg 10
29 Mandarynki kg 100
30 Marchew kg 1 300
31 Melony kg 160
32 Mięta cieta kg 4
33 Morele kg 200
34 Natka Kolendry kg 3
35 Natka pietruszki kg 40
36 Nektarynki kg 800
37 Ogórki małosolne kg 500
38 Ogórki świeże kg 2 400
39 Papryka słodka kg 400
40 Pieczarka świeża kg 500
41 Pietruszka korzeń kg 400
42 Pomidory kg 2 200
43 Pomidory koktajlowe kg 200
44 Por kg 500
45 Porzeczka czerwona kg 10
46 Rukola kg 15
47 Rzodkiewka kg 300
48 Sałata kg 600
49 Sałata lodowa kg 500
50 Seler korzenny kg 600
51 Seler naciowy kg 50
52 Szczypior kg 100
53 Szparagi kg 100
54 Szpinak kg 60
55 Śliwki świeże kg 360
56 Truskawki kg 120
57 Winogrona kg 80
58 Wiśnie kg 60
59 Ziemniaki młode kg 15 000
4.5.3.) Główny kod CPV: 03110000-5 - Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15331400-1 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 163617,20 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 163617,20 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 163617,20 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: STEMAR Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5871722437
7.3.4) Miejscowość: Władysławowo
7.3.6.) Województwo: pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-06-28
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 163617,20 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2024-09-30INNE PRZETARGI Z GDYNI
- Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej dla 80 osób na zabezpieczenie konferencji "Letnia Szkoła Cyberbezpieczeństwa" realizowanej w dn. 02 - 05 września 2025 r. w miejscowościach Jurata lub Hel
- Remont pomieszczeń na poz. 400 w budynku B ETAP I
- ZAKUP APARATURY MEDYCZNEJ NA POTRZEBY ODDZIAŁU CHIRURGII DZIECIĘCEJ SZPITALI POMORSKICH SP. Z O. O. W LOKALIZACJI SZPITAL IM. F. CEYNOWY W WEJHEROWIE
- Wymiana istniejących witryn w Sali gimnastycznej w budynku Szkoły Podstawowej nr 48 w Gdyni, ul. Jowisza 60
- Wykonanie dokumentacji projektowej budowy placu z konstrukcjami przeznaczonymi do treningów ninja oraz biegów przeszkodowych w Parku Kilońskim w Gdyni
- Przebudowa drogi leśnej pożarowej w Leśnictwie Kamień" - Etap II, Część IV.
więcej: przetargi w Gdyni »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Olofa Palmego w Józefowie w roku szkolnym 2025/2026
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej Nr 1 im. III Tysiąclecia w Sycowie z podziałem na 6 części
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA W ŻÓRAWINIE
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w roku 2025/26
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 3 im. Adama Mickiewicza w Żywcu
- Dostawa artykułów żywnościowych do Centrum Kultury w Gnojniku
więcej: Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.