eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Banie › Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023-lipiec 2024



Ogłoszenie z dnia 2023-08-25


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach
w okresie wrzesień 2023-lipiec 2024

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Przedszkole w Baniach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 00100317600000

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Pocztowa 3

1.5.2.) Miejscowość: Banie

1.5.3.) Kod pocztowy: 74-110

1.5.4.) Województwo: zachodniopomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL428 - Szczeciński

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@przedszkole.banie.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://przedszkolebanie.edupage.org/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-961d175c-2d26-11ee-9aa3-96d3b4440790

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach
w okresie wrzesień 2023-lipiec 2024

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-961d175c-2d26-11ee-9aa3-96d3b4440790

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00368433

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-08-25

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00328273/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023-lipiec 2024

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00330753

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: PB.271.1.2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 1: NABIAŁ
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 1 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy nabiału. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 3 razy w tygodniu w godz. od 6.30 do 13.00.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Masło zawartość tłuszczu mleka min. 82%, bez dodatków i konserwantów aʼ 200g szt. 1210
2. Mleko krowie UHT 3,2%, możliwość ponownego zamknięcia, aʼ 1l szt. 2200
3. Śmietana 18% homogenizowana, gęsta aʼ 0,40 l szt. 264
4. Śmietana 36% (kartonik) świeża bez dodatków i konserwantów. Bez dodatku karagenu, aʼ 0,5 l szt. 44
5. Śmietana UHT 18% aʼ 0,5 l szt. 242

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 33324,50 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 2: PRZETWORY NABIAŁOWE
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 2 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy przetworów nabiałowych. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 3 razy w tygodniu w godz. od 6.30 do 13.00.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Jogurt naturalny bez mleka w proszku, bez substancji słodzących, skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. a’ 350 ml szt. 638
2. Ser żółty dojrzewający, min 25% tłuszczu zwierzęcego typu Gouda, plastry kg 66
3. Twaróg biały, półtłusty, świeży bez konserwantów kg 99
4. Ser Mozarella wiórki kg 9

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 6350,30 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 3: PIECZYWO
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 3 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy pieczywa. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 7.30.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Bułka pszenna aʼ 50 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 2640
2. Bułka maślana a’ 70g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 440
3. Chleb pszenny zwykły aʼ 600 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 473
4. Chleb wieloziarnisty a’700 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 396
5. Chleb graham a’ 500g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 22
6. Rogal maślany aʼ 70 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 550
7. Rogal wyborowy a’ 80 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 660
8. Bułka drożdżówka z owocami aʼ 100g, bez dodatku sztucznych aromatów szt. 110
9. Kawiorka a’ 300g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 330
10. Chałka a’ 350g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 176
11. Bułka sojowa a’ 80g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 55
12. Pączek z dżemem a’ 70 g. Bez dodatku sztucznych aromatów. szt. 220
13. Paluch maślany a’70 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy – środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć szt. 165

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.5.) Wartość części: 14385,80 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 4: PRZETWORY SYPKIE
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 4 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy przetworów sypkich. Dostawa przetworów sypkich odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Kasza burgul a’ 1kg kg 33
2. Kasza gryczana a’ 1kg kg 27
3. Kasza jęczmienna a’ 1kg kg 33
4. Kasza kuskus a’ 1kg kg 11
5. Kasza manna a’ 1kg kg 23
6. Kasza pęczak a’ 1 kg kg 33
7. Kasza jaglana a’ 1kg kg 11
8. Makaron kokardki – mąka pszenna, a’ 5kg kg 45
9. Makaron łazanki - mąka pszenna, a’ 5kg kg 25
10. Makaron nitka - mąka pszenna, a’ 5 kg kg 55
11. Makaron świderki - mąka pszenna a’ 5kg kg 85
12. Makaron rurka – mąka pszenna a’5 kg kg 10
13. Mąka pszenna typ 500 a’ 1kg kg 330
14. Mąka ziemniaczana a’ 1kg kg 11
15. Płatki kukurydziane, bez dodatku cukru, bez glutenu, a’ 1kg, kg 22
16. Płatki owsiane a’ 1kg kg 23
17. Płatki pszenne ekstrudowane a’ 1kg kg 11
18. Płatki ryżowe a ‘ 1kg kg 22
19. Ryż a’ 5kg kg 95
20. Cukier biały kryształ a’ 1kg kg 330
21. Cukier puder kg 4
22. Sól drobna a'1kg kg 154
23. Mąka kukurydziana a’ 1kg kg 5
24. Bułka tarta kg 38

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 9995,70 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 5: PRZYPRAWY, PRZETWORY, PRODUKTY STRĄCZKOWE
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 5 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy przypraw, przetworów, produktów strączkowych. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Budyń czekoladowy, z naturalnych składników, bez dodatków sztucznych aromatów i barwników kg 17
2. Budyń waniliowy, z naturalnych składników, bez dodatków sztucznych aromatów i barwników kg 17
3. Cukier wanilinowy kg 9
4. Dżem wiśniowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo- fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 9

5. Dżem brzoskwiniowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 14

6. Dżem truskawkowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 3

7. Wafle ryżowe aʼ 110 g szt. 99
8. Fasola Jaś kg 55
9. Groch łuskany kg 22
10. Ananas w plastrach w syropie a’ 565 g. szt. 22
11. Herbata mięta 100% liści mięty (saszetka) szt. 200
12. Herbata rumianek (saszetka) szt. 165
13. Herbata czarna (saszetka) szt. 300
14. Herbata truskawkowa susz truskawkowy min 40% (saszetka) szt. 165
15. Kakao gorzkie extra ciemne, zawartość tłuszczu kakaowego 10- 12%, a’ 150 g szt. 44
16. Rozpuszczalna kawa zbożowa min. 70% zbóż a’ 150 g szt. 99
17. Kisiel truskawkowy kg 7
18. Kisiel cytrynowy kg 33
19. Kisiel żurawinowy kg 12
20. Galaretka truskawkowa kg 11
21. Galaretka pomarańczowa
kg 14
22. Galaretka wiśniowa kg 4
23. Migdały kg 1
24. Orzech włoski kg 2
25. Orzech nerkowca kg 25
26. Morela suszona kg 22
27. Jabłka suszone aʼ 18 g. szt. 330
28. Rodzynki kg 2
29. Pestki dyni kg 4
30. Żurawina suszona kg 33
31. Koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany, Bez sztucznych barwników i konserwantów, a’800g szt. 88
32. Ketchup łagodny, bez konserwantów, zagęstników, polepszaczy, zawartość pomidorów 185g na 100g produktu gotowego. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji konserwujących, regulatorów kwasowości),Bez dodatku skrobi modyfikowanej, octu spirytusowego, sztucznych. Aromatów i barwników, a’ 1l szt. 24
33. Musztarda stołowa, a’ 1l szt. 4
34. Konfitura jagodowa kg 11
35. Powidła śliwkowe min. 150 g owoców na 100g gotowego produktu. Bez dodatku substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, bez dodatku chemicznych substancji . kg 11
36. Kwasek cytrynowy a’1 kg kg 2
37. Liść Laurowy – zioła wysokiej jakości, a’ 100 g g 660
38. Lubczyk suszony– zioła wysokiej jakości, a’ 100 g g 4000
39. Majeranek suszony- zioła wysokiej jakości, a’ 100g g 1100
40. Oregano a’100 g g 550
41. Miód pszczeli wielokwiatowy a’ 1 l szt. 58
42. Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, 100 % rafinowany, filtrowany na zimno a’ 5l szt. 57
43. Papryka mielona słodka a’ 1 kg szt. 3
44. Pieprz mielony czarny a’ 1 kg szt. 3
45. Czosnek granulowany a’ 1kg szt. 3
46. Curry a’1 kg szt. 1
47. Pieprz cytrynowy g 220
48. Ziele angielskie a’100 g g 1100
49. Chrupki kukurydziane a’50g szt. 440
50. Fasola czerwona puszka, a’400g szt. 16
51. Kukurydza puszka, a’400 szt. 38
52. Mus owocowy 100 % owoców, tubka, bez cukru, a’100 g. szt. 660
53. Chrzan tarty kg 4
54. Żur - w składzie tylko: zakwas żytni, mąka razowa, czosnek, a’300 ml szt. 30
55. Sałatka Szwedzka słodka, a’ 2500g szt. 44
56. Sos sojowy ciemny l 2
57. Szczaw konserwowy pasteryzowany, w składzie tylko szczaw, sól, a’ 2500 g szt. 19
58. Orzech laskowy kg 1

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 24420 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 6: WARZYWA I OWOCE
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 6 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy warzyw i owoców. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 raz w tygodniu w godz. od 6.30 do 12.00.

Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Arbuz czerwony, gat. I, bez przebarwień, świeży i dojrzały kg 170
2. Banan żółty, gat. I, twarde, kolor żółty, bez przebarwień kg 300
3. Borówka amerykańska świeża kg 22
4. Brokuł świeży, gat. I, bez wykwitów kg 33
5. Brzoskwinia gat. I, bez przebarwień i odgnieceń, świeże i dojrzałe kg 17
6. Buraki czerwone gat. I, bez zanieczyszczeń kg 200
7. Botwina gat. I, świeża szt. 39
8. Batat, gat. I, bez zanieczyszczeń kg 11
9. Cebula gat. I kg 166
10. Cebula czerwona gat. I kg 6
11. Cukinia kg 28
12. Cytryna gat. I kg 33
13. Papryka czerwona świeża, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 60
14. Czosnek polski główka kg 60
15. Gruszka, gat. I, jednakowej wielkości, waga ok. 150 g, dojrzała, bez przebarwień kg 280
16. Dynia piżmowa kg 6
17. Jabłko krajowe "Lobo" lub "Cortland", gat. I, jednakowej wielkości, waga ok.. 150g, dojrzałe, bez przebarwień i odgnieceń kg 510
18. Kalafior świeży, gat. I, bez wykwitów szt. 50
19. Kalarepa, gat. I waga ok. 250 g kg 36
20. Kapusta biała główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 120
21. Kapusta biała młoda główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 33
22. Kapusta czerwona gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 55
23. Kapusta biała kiszona, niezakwaszona chemicznie, bez dodatku octu w zamykanym wiaderku kg 148
24. Kapusta pekińska główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 60
25. Kiełki słonecznika lub lukrecji, lub rzodkiewki, gat. I, a ʼ50 g szt. 88
26. Kiwi, gat. I, dojrzałe, bez odgnieceń szt. 1200
27. Koper zielony, świeży, pęczek waga ok.. 70-100g szt. 440
28. Malina, gat. I, świeża, bez przebarwień i odgnieceń kg 3
29. Mandarynka gat. I, bez pestek, słodka, cienka skórka, waga ok.. 100-120g kg 110
30. Marchew korzeń, gat. I, bez przebarwień, średniej wielkości kg 520
31. Melon żółty, gat. I, bez przebarwień i zagnieceń szt. 143
32. Natka pietruszki, świeża, pęczek min. 10 sztuk,70-100 g szt. 580
33. Nektarynka, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 55
34. Ogórek zielony świeży, gat. I, prosty, bez odgnieceń kg 200
35. Ogórek kwaszony, średniej wielkości, nie zakwaszany chemicznie bez dodatku octu w zamykanym wiaderku
kg 60
36. Kaki świeże, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń szt. 55
37. Pieczarka białe świeże, młode, średniej wielkości gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 88
38. Pietruszka korzeń gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 220
39. Pomarańcza gat. I, słodka, cienka skórka, waga ok.150g 1 szt. kg 55
40. Pomidor malinowy, gat. I, świeży, twardy, średniej wielkości, bez przebarwień i odgnieceń kg 88
41. Pomidor koktajlowy typu cherry aʼ 250 op. 70
42. Por świeży, gat. I szt. 470
43. Rzodkiewka gat. I kg 99
44. Sałata zielona, gat. I, duże główki szt. 210
45. Seler korzeń świeży, gat. I, bez przebarwień kg 240
46. Szczypior świeży, gat. I, pęczek min 10 sztuk szt. 220
47. Śliwka świeża gat. I kg 55
48. Truskawka świeża gat. I kg 55
49. Winogrono jasne i ciemne, dojrzałe, bez przebarwień i odgnieceń kg 165
50. Ziemniak kg 5280
51. Figa gat. I szt. 77
52. Rukola myta, aʼ 100g op. 9
53. Awokado gat. I, bez przebarwień, świeże i dojrzałe szt. 66
54. Chrzan kg 1
55. Limonka kg 15
56. Pomelo, gat. I, świeży, dojrzały szt. 27
57. Rzodkiew biała gat. I bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych kg 27
58. Ziemniak młody gat. I bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych kg 165

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy

15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.5.) Wartość części: 59873 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 7: MIĘSO I WĘDLINY
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa i wędlin. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 8.00.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Filet z piersi kurczaka mięso świeże nie mrożone, bez skóry, połówki bez ścięgien, kości i chrząstek kg 300
2. Filet z indyka świeży, nie mrożony, bez skóry, bez kości kg 88
3. Kiełbasa krakowska sucha min 130 g mięsa wieprzowego w 100g, aʼ 120g szt. 55
4. Kiełbasa śląska min. 70% mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana wędzona, parzona kg 105
5. Korpus drobiowy, świeży -nie mrożone kg 286
6. Kości wieprzowe wędzone kg 22
7. Kura rosołowa kg 60
8. Łopatka wieprzowa bez kości /mięso świeże – nie mrożone, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej kg 110
9. Kiełbasa biała surowa skład: mięso wieprzowe 100%, czosnek, przyprawy naturalne kg 24
10. Parówki drobiowe ( min 90 % mięsa) kg 77
11. Schab bez kości schab bez kości, mięso świeże – nie mrożone kg 165
12. Skrzydło z indyka, mięso świeże- nie mrożone kg 22
13. Szponder, mięso wołowe, świeże- nie mrożone kg 22
14. Szynka gotowana, plastry, mięso wieprzowe min 75%, aʼ 100g szt.
220
15. Szynka wieprzowa surowa bez kości "kulka", mięso świeże - nie mrożone, element pozbawiony kości i tkanki tłuszczowej, bez ścięgien kg 300
16. Wątróbka drobiowa kg 77
17. Ćwiartka z kurczaka wędzonego (udziec + pałka) kg 22
18. Pałka z kurczaka mięso świeże -nie mrożone kg 165
19. Boczek wędzony /parzony, bez dodatków białkowych, utleniaczy, chemicznych, konserwujących, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów, regulatorów kwasowości, emulgatorów), sztucznych aromatów kg 22
20. Pasztet z indyka (min. 55% mięsa z indyka) kg 11
21. Pasztet z fileta drobiowy, zapiekany (surowce drobiowe min. 55 %) kg 33
22. Polędwica Sopocka , plastry, min. 75% mięsa, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 g na 100 g, aʼ 100g szt. 110
23. Polędwica z kurczaka, plastry (97% mięsa ), aʼ100g szt. 220

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

15112000-6 - Drób

15131135-0 - Wędliny drobiowe

4.5.5.) Wartość części: 45540 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 8: JAJA KURZE
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 8 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy jaj kurzych. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Jaja kurze rozmiar L szt. 3900

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 808,50 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 9: MROŻONKI
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 9 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mrożonek. Dostawa mrożonek odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Truskawka bez szypułek kg 44
2. Malina cała kg 16
3. Śliwka kg 16
4. Fasola szparagowa zielona, cięta, mrożona, kg 50
5. Porzeczka czarna kg 11
6. Brokuły mrożone różyczki, klasa I kg 88
7. Kalafior mrożone różyczki kg 16
8. Kluski śląskie kg 33
9. Mieszanka owocowa (100%) kg 130
10. Marchew mini kg 44
11. Marchew z groszkiem kg 88
12. Szpinak rozdrobniony kg 22
13. Szpinak liście kg 8
14. Brukselka mrożona klasa I kg 16
15. Groszek mrożony klasa I kg 11
16. Mieszanka warzyw w kostkach kg 55
17. Włoszczyzna kg 33
18. Wiśnie bez pestek kg 66
19. Bukiet warzyw kg 16

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.5.5.) Wartość części: 9537 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2023 - lipiec 2024 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych.
CZĘŚĆ nr 10: RYBY
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 10 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy ryb. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia. Średnia częstotliwość dostawy 2 razy w tygodniu w godz. od 7.00 do 13.00 zgodnie ze szczegółowym wykazem ilościowym i asortymentowym powyżej.
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Tilapia filet mrożony, bez skóry, 0% glazury kg 110
2. Makrela wędzona kg 16
3. Paluszki panierowane rybne z fileta z dorsza kg 55
4. Paprykarz (mięso rybie min. 25%) aʼ 130g szt. 130
5. Konserwa rybna (filet z makreli min. 60 %), a’310 g szt. 66

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

15240000-2 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone

4.5.5.) Wartość części: 4719 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 55595,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 55595,50 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 55595,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Handel Hurtowy Dariusz Łukasiewicz

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5991983235

7.3.3) Ulica: Myśliborska 1a

7.3.4) Miejscowość: Baczyna

7.3.5) Kod pocztowy: 66-432

7.3.6.) Województwo: lubuskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-08-23

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 55595,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-09-04 do 2024-07-31

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 34785,77 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 42481,20 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 34785,77 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "Ozimek" K. Ozimek, R. Ozimek, M. Ozimek Sp. j.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8541898583

7.3.3) Ulica: Usługowa 1a

7.3.4) Miejscowość: Stargard

7.3.5) Kod pocztowy: 73-110

7.3.6.) Województwo: zachodniopomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-08-23

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 34785,77 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-09-04 do 2024-07-31

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 4680 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 4680 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 4680 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Handel Hurtowy Dariusz Łukasiewicz

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5991983235

7.3.3) Ulica: Myśliborska 1a

7.3.4) Miejscowość: Baczyna

7.3.5) Kod pocztowy: 66-432

7.3.6.) Województwo: lubuskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-08-23

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 4680 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-09-04 do 2024-07-31

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Nie złożono żadnej oferty w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.