eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Dostawa produktów spożywczych



Ogłoszenie z dnia 2022-08-10


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów spożywczych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9

1.5.2.) Miejscowość: Białystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający

Jednosta samorządowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność

Działalność społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spożywczych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-930e7781-18a6-11ed-b950-8227d40187e8

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00300832

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-08-10

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00011901/02/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.4 Dostawa artykułów żywnościowych od 01.09.2022 r. do 31.10.2022 r.

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: sekretariat@dps.bialystok.pl, (ePUAP): /dpsbialystok/SkrytkaESP, https://miniportal.uzp.gov.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl, (ePUAP): /dpsbialystok/SkrytkaESP, https://miniportal.uzp.gov.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-3/22

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 6

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Dorsz atlantycki (Gadus morhua) filet b/sk SHP, 8-16 oz. bez glazury bez chemii. Morska produkcja. 1 kg
2. Farsz rybny z bramy, miruny (jasny) 10 kg
3. Filet śledziowy Matias luz Premium a 5 kg 40 kg
4. Filet z makreli w oleju 170g konserwa 20 szt.
5. Filet z makreli w pomidorach170g konserwa 20 szt.
6. Filet zapiekany z serem (min 44 % ryby) 20 kg
7. Makrela wędzona 300-500 g 2 kg
8. Mintaj (Theragra chalcogramma) filet b/s SHP, 6-8 oz. bez glazury, bez chemii. 1 kg
9. Miruna (Macruronus novaezelandiae) filet z/s SHP, bez glazury 8-12 oz. Morska produkcja 30 kg
10. Morszczuk (Merluccius hubsi) filet b/s SHP, bez glazury, Argentyna 300-400 g. Morska produkcja 1 kg
11. Opiekane rolmopsy śledziowe w galarecie min (50% ryby) 15 kg
12. Opiekane rolmopsy śledziowe w sosie pomidorowym min (50% ryby) 35 kg
13. Pasty kanapkowe 80 g z dodatkiem ryb, grzybów Pastella Lisner 250 szt.
14. Ryba faszerowane w galarecie 260 g 160 szt.
15. Sałatki śledziowe 150 g 180 szt.
16. Tuńczyk kawałki w oleju 170 g 50 szt.

4.2.6.) Główny kod CPV: 03311000-2 - Ryby

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-09-01 do 2022-10-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas mrożony kostka 1 kg
2. Brokuły op. 2,5 kg 60 kg
3. Brukselka 1 kg
4. Brzoskwinia kostka op. 1 kg 3 kg
5. Bukiet królewski(3 składnikowy) op.2,5 kg 50 kg
6. Cukinia plastry falista op. 2,5 kg 2 kg
7. Dynia mrożona kostka op.2,5 kg 2 kg
8. Fasola szparagowa mrożona żółta cięta op. 2,5 kg 10 kg
9. Fasolka szparagowa mrożona zielona op. 2,5 kg 20 kg
10. Groszek zielony op. 2,5 kg 4 kg
11. Kalafior mrożony op. 2,5 kg 60 kg
12. Kartacze z mięsem 10 kg
13. Knedle z owocami- różne 5 kg
14. Malina mrożona 1 kg
15. Marchew kostka op. 2,5 kg 2 kg
16. Mieszanka 7 skład. op. 2,5 kg 35 kg
17. Mieszanka kompotowa 4 składnikowa op. 2,5 kg 220 kg
18. Morele mrożone kostka 1 kg
19. Papryka trio mrożona 2,5 kg 2 kg
20. Pierogi z kapustą i grzybami np. Virtu 2 kg
21. Pierogi z mięsem np. Virtu 2 kg
22. Pierogi z owocami (truskawka, jagoda, jabłko ) 10 kg
23. Pierogi z serem np. Virtu 3 kg
24. Pyzy ziemniaczane 6 kg
25. Szpinak mrożony brykiet op. 2,5 kg 20 kg
26. Śliwka b/ pestki op. 2,5 kg 3 kg
27. Truskawki mrożona op. 2,5 kg 60 kg
28. Warzywa na patelnię z ziemniakami 35 kg
29. Wiśnie b/pestek op. 2,5 kg 5 kg
30. Włoszczyzna 3 składnikowa paski op. 2,5 kg 5 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-09-01 do 2022-10-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Chleb baltonowski krojony 600g 2800 szt.
2. Chleb wileński krojony 400g 500 szt.
3. Chleb żytni razowy 500g 660 szt.
4. Chleb wieloziarnisty krojony 500g 440 szt.
5. Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500g.krojony 580 szt.
6. Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony 30 szt.
7. Bułeczki wrocławskie 50 g 7000 szt.
8. Paluch wyborny 75g 5 szt.
9. Bułeczki graham 80g 900 szt.
10. Bułeczki żytnie 60g 900 szt.
11. Chałka zdobna 200g 150 szt.
12. Pączki w cukrze pudrze 50g 70 szt.
13. Bułka z marmoladą/ślimak 90g 40 szt.
14. Paluszki z cynamonem 80g 50 szt.
15. Wstążka jabłkowa 30 szt.
16. Bułka z serem 80g 30 szt.
17. Bułka maślana 30g 30 szt.
18. Bułeczka wiejska/ swojska 80g 30 szt.
19. Bułeczka z żurawiną 40g 40 szt.
20. Bułeczka babuni z kruszonką 60g 40 szt.
21. Drożdżówka / Placek z kruszonką ok.320 g 15 szt.
22. Bułeczki słodkie waniliowe 50g 40 szt.
23. Bułeczki z budyniem/ lemonka 80g 40 szt.
24. Cebulak/ Bułka margerita 100 g 40 szt.
25. Bułeczka jagodzianka 80g 40 szt.
26. Bułeczka musli 5 szt.
27. Chleb bezglutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten 1 kg
28. Ciasto przekładane porzeczkowe 18 kg
29. Ciasto ”Królewiec” 18 kg
30. Ptasie mleczko 18 Kg
31. Ciasto krówka 18 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-09-01 do 2022-10-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Drożdże piekarnicze 4 kg
2. Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki 65 szt.
3. Jogurt naturalny 150 g 1200 szt.
4. Jogurt naturalny 350 g 5 szt.
5. Jogurt owocowy 150 g różne smaki 140 szt.
6. Jogurt pitny naturalny 250 g 20 szt.
7. Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki 60 szt.
8. Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g 55 szt.
9. Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g 50 szt.
10. Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu 105 szt.
11. Masło roślinne 250 g 2 szt.
12. Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu 1700 szt.
13. Mleko 2% luz, opakowanie 5 l 3400 l
14. Ser Favita 12% tł 270 g 1 szt.
15. Ser Mozzarella Classic 125 g 1 szt.
16. Ser pleśniowy naturalny 125g 5 szt.
17. Ser żółty typu holenderskiego 5 kg
18. Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie 3 kg
19. Ser żółty rolada ustrzycka 20 kg
20. Ser żółty typu salami 20 kg
21. Ser żółty typu szwajcarskiego 10 kg
22. Serek homogenizowany 150 g - różne smaki 150 szt.
23. Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g 3 szt.
24. Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki 350 szt.
25. Serek mascarpone 250 g 2 szt.
26. Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska 40 szt.
27. Serek topiony 100 g różne smaki 200 szt.
28. Serek topiony 140 g krążki mix smaków 160 szt.
29. Serek topiony plastry 130 g - różne smaki 160 szt.
30. Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np. Deliser 60 szt.
31. Serek wiejski lekki 150 g 40 szt.
32. Serek wiejski smakowy 150 g 50 szt.
33. Śmietana 18% 400 g 600 szt.
34. Śmietanka UHT 30% tł 330 ml 2 szt.
35. Twaróg capri 25 kg
36. Twaróg półtłusty, krajanka 200 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-09-01 do 2022-10-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Agrest 1 kg
2. Arbuz 250 kg
3. Banany 130 kg
4. Borówka amerykańska 1 kg
5. Botwina 1 kg
6. Brokuł 2 szt.
7. Brukselka 2 kg
8. Brzoskwinie 70 kg
9. Burak ćwikłowy 200 kg
10. Cebula 160 kg
11. Cebula czerwona 5 Kg
12. Cukinia 5 kg
13. Cytryny 40 kg
14. Czereśnie 1 kg
15. Czosnek główka 10 szt.
16. Fasolka szparagowa 2 kg
17. Gruszki 150 kg
18. Jabłka 450 kg
19. Kalafior świeży 3 szt.
20. Kapusta biała 370 kg
21. Kapusta czerwona 30 kg
22. Kapusta kwaszona 140 kg
23. Kapusta młoda 1 szt.
24. Kapusta pekińska 40 kg
25. Kiwi 1 kg
26. Koper 13 kg
27. Maliny 1 kg
28. Mandarynki 30 kg
29. Marchew 900 kg
30. Melon żółty miodowy 2 kg
31. Morele 2 kg
32. Natka pietruszki 5 kg
33. Nektarynki 150 kg
34. Ogórki gruntowe 60 kg
35. Ogórki kwaszone 150 kg
36. Ogórki szklarniowe, sałatkowe 180 kg
37. Papryka czerwona, żółta 60 kg
38. Pieczarki 30 kg
39. Pietruszka korzeń 130 kg
40. Pomarańcze 20 kg
41. Pomidory 400 kg
42. Por 60 kg
43. Porzeczka czerwona, czarna 1 kg
44. Przyprawa-koper do ogórków 6 szt.
45. Roszponka 1 kg
46. Rukola 1 kg
47. Rzepa sopel 40 kg
48. Rzodkiewka 200 szt.
49. Sałata lodowa 120 szt.
50. Sałata mix 3 szt.
51. Sałata zielona 320 szt.
52. Seler korzeń 200 kg
53. Seler naciowy 1 kg
54. Szczypior 2300 szt.
55. Szpinak 2 kg
56. Śliwki 180 kg
57. Truskawki 1 kg
58. Winogrona 2 kg
59. Wiśnie 1 kg
60. Ziemniaki 6000 kg

4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-09-01 do 2022-10-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Ananas puszka plastry 580 g 5 szt.
2. Baton bezglutenowy Raw 50 g 2 szt.
3. Baton owocowy bez cukru Raw 35 g 320 szt.
4. Bazylia 10 g 5 szt.
5. Beskidzkie mini krakersy 100 g 30 szt.
6. Biszkopty b/ cukru 100 g np.. Mamut 50 szt.
7. Biszkopty bezglutenowe 85 g 2 szt.
8. Biszkopty 120g 120 szt.
9. Brzoskwinia w syropie puszka 850 g 3 szt.
10. Budyń bez cukru 500 g różne smaki 4 kg
11. Bułka tarta 500 g 40 kg
12. Bułka tarta bezglutenowa 500 g np. Belviten 1 kg
13. Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips 10 szt.
14. Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips truskawkowe 20 szt.
15. Chrzan delikatesowy Mosso 250 g lub Laskol 50 szt.
16. Ciasteczka maślane b/cukru 125 g np. Jutrzenka 2 szt.
17. Ciasteczka owsiane bez cukru 150 g np.. Ania 5 szt.
18. Ciasteczka śniadaniowe b/ cukru Sante 50 g – różne 50 szt.
19. Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane 1 kg
20. Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrową lub polewą czekoladową 1
kg
21. Ciastka maślane niskobiałkowe 150g 1 szt.
22. Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki 1 kg
23. Cieciorka konserwowa 400g 1 szt.
24. Cukier 1 kg 600 kg
25. Cukier puder 400g 2 kg
26. Cukier waniliowy ok.30g 10 szt.
27. Cynamon 20g 6 szt.
28. Czosnek granulowany 20g 40 szt.
29. Ćwikła z chrzanem 300 g Laskol 50 szt.
30. Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 200g 22 szt.
31. Dżem owocowy na 1 osobę 25g 50 szt.
32. Fasola biała 400g drobna, średnia 20 kg
33. Fasola biała konserwowa 400 g 3 szt.
34. Fasola czerwona konserwowa 400g 25 szt.
35. Galaretka owocowa różne smaki 75g 180 szt.
36. Galaretka owocowa bez cukru 75g 50 szt.
37. Gałka muszkatołowa mielona 10 g 3 szt.
38. Gofry 250g(6 szt) np. Dane Cake 30 szt.
39. Gofry naturalne b/ cukru 65 g np.. Ania 10 szt.
40. Goździki 10 g 3 szt.
41. Groch połówki 400g 20 kg
42. Groszek konserwowy Kotlin 400g 20 szt.
43. Grześki truskawkowe, śmietankowe 26g bez polewy 100 szt.
44. Herbata czarna liściasta 100 g - Assam 150 szt.
45. Herbata czarna liściasta 100g Lipton 3 szt.
46. Herbatniki 50g typu Krakus, Szkolne 60 szt.
47. Herbatniki Be-be 14 g 50 szt.
48. Herbatniki bez cukru 135g 10 szt.
49. Kakao 100g Wedel 15 szt.
50. Kasza gryczana prażona 1 kg 15 kg
51. Kasza jaglana 9 kg
52. Kasza jęczmienna 1 kg 10 kg
53. Kasza kus- kus 10 kg
54. Kasza manna 1 kg 40 kg
55. Kasza pęczak 1kg 16 kg
56. Kaszka ryżowa bezmleczna, kleik bez cukru 160 g 8 szt.
57. Kawa Inka 150g 150 szt.
58. Ketchup 500g łagodny Pudliszki 30 szt.
59. Kisiel 500g bez cukru różne smaki 10 szt.
60. Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300ml 13 szt.
61. Koncentrat pomidorowy 30% 200g Dawton 6 szt.
62. Koncentrat pomidorowy 30% 900g MK 45 szt.
63. Koncentrat żurek Krakus 300ml 1 szt.
64. Kostki rosołowe 60g drobiowe, 10 szt.
65. Kostki rosołowe wołowe 60 g 20 szt.
66. Kukurydza konserwowa Dafton 400g 10 szt.
67. Kwasek cytrynowy 20g 60 szt.
68. Liść laurowy 10g 60 szt.
69. Lu Petitki Lubisie różne 30g 80 szt.
70. Majeranek 15g 40 szt.
71. Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso 35 szt.
72. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" 100% pszenicy durum 10 kg
73. Makaron 1 kg "Polskie Młyny" żytni 3 kg
74. Makaron 1kg Lubella 100% pszenicy durum różny 10 kg
75. Makaron bezglutenowy różny 1 kg
76. Mamutki – ciastka biszkoptowe b/cukru 20g 10 szt.
77. Marmolada wieloowocowa ,tradycyjna 1000 g 1 kg
78. Wafelek waniliowy b/cukru 30 g np. Wedel 40 szt.
79. Mąka 1 kg typ 450 tortowa 250 kg
80. Mąka bezglutenowa uniwersalna 1 kg
81. Mąka kukurydziana 1 kg
82. Mąka ryżowa 1 kg
83. Mąka ziemniaczana 1 kg 6 kg
84. Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady 1 kg
85. Mieszanka owocowa, cukierki nadziewane 1 kg
86. Mini wafelki 150g b/cukru 1 szt.
87. Miód naturalny 1 kg 16 szt.
88. Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25g 20 szt.
89. Mleko niesłodzone zagęszczane 7,5% tłuszczu 500ml 1 szt.
90. Morele suszone 200g 1 szt.
91. Musztarda 180g chrzanowa, miodowa, stołowa Rolewski-łagodna 65 szt.
92. Ocet 10% spirytusowy 0,5 l 17 szt.
93. Ogórki korniszony w słoikach 0,9 l. 70 szt.
94. Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany 30 szt.
95. Orzechy włoskie 100g 1 szt.
96. Papryka ostra 20 g 6 szt.
97. Papryka słodka 20 g 30 szt.
98. Pestki słonecznika 200 szt 1 szt.
99. Pieczywa chrupki Sonko bez cukru 170 g - różne 3 szt.
100. Pieprz cytrynowy mielony 20g 15 szt.
101. Pieprz naturalny czarny 20g 67 szt.
102. Pieprz ziołowy 15g 80 szt.
103. Płatki jęczmienne błyskawiczne 500g 30 kg
104. Płatki kukurydziane bezglutenowe 500 g Nestle 2 szt.
105. Płatki migdałów 100 g 1 szt.
106. Płatki owsiane bez glutenowe 500 g 1 kg
107. Płatki owsiane zwykłe 500 g 60 kg
108. Płatki ryżowe 400 g 30 kg
109. Proszek do pieczenia 30 g 6 szt.
110. Przyprawa curry 20g 6 szt.
111. Przyprawa do flaków 20g 13 szt.
112. Przyprawa sucha Kucharek 1kg 1 kg
113. Przyprawa w płynie 1L Winiary 1 szt.
114. Rodzynki 200g 5 kg
115. Ryż biały długoziarnisty 1 kg 20 kg
116. Słomka ptysiowa b/ cukru 30g 10 szt.
117. Soczek owocowo-warzywny 300 g bez cukru 10 szt.
118. Soczek owocowy 300g bez cukru 10 szt.
119. Soczek owocowy bez cukru 200 ml 180 szt.
120. Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 300g 100 szt.
121. Soczek warzywny z buraka 300g bez cukru 100 szt.
122. Soczek wielowarzywny bez cukru 250 ml 100 szt.
123. Soczewica czerwona 350g 20 kg
124. Soda oczyszczona do celów spożywczych 50g 3 szt.
125. Sos czosnkowy np. Mosso 250 ml 50 szt.
126. Sos ogrodowy 700g Knor 2 szt.
127. Sos tatarski np. Mosso 260 ml 40 szt.
128. Sól 1kg różna 50 kg
129. Syrop owocowy 430ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka, wiśnia, malina, truskawka 89 szt.
130. Szczaw konserwowy 290g.Laskol 60 szt.
131. Śliwka kalifornijska 200g 5 szt.
132. Wafle bez cukru listki nyskie 38g 20 szt.
133. Wafle ryżowe 130 g typu Sonko 1 szt.

4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-09-01 do 2022-10-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-08-18 09:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-08-18 09:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.