eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Siedlce › Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 25-26.04.2024 r. w Uniwersytecie w Siedlcach podczas XII OGÓLNOPOLSKICH WARSZTATÓW METODOLOGICZNO-DYDAKTYCZNYCH W NAUKACH O BEZPIECZEŃSTWIE.



Ogłoszenie z dnia 2024-04-23


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 25-26.04.2024 r.
w Uniwersytecie w Siedlcach
podczas XII OGÓLNOPOLSKICH WARSZTATÓW
METODOLOGICZNO-DYDAKTYCZNYCH W NAUKACH O BEZPIECZEŃSTWIE.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytet w Siedlcach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001471

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Konarskiego 2

1.5.2.) Miejscowość: Siedlce

1.5.3.) Kod pocztowy: 08-110

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki

1.5.7.) Numer telefonu: 256431976

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: klaudia.krawczyk-styrna@uws.edu.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uws.edu.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://uws-edu.logintrade.net/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Świadczenie usługi gastronomicznej w dniach 25-26.04.2024 r.
w Uniwersytecie w Siedlcach
podczas XII OGÓLNOPOLSKICH WARSZTATÓW
METODOLOGICZNO-DYDAKTYCZNYCH W NAUKACH O BEZPIECZEŃSTWIE.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-0f2af5d8-f32f-11ee-b016-82aaee56c84c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00297537

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2024-04-23

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00273683

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DZP.290.15.2024

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 13860 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną w dniach 25-26.04.2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Konarskiego 2 podczas XII Ogólnopolskich Warsztatów Metodologiczno-Dydaktycznych w Naukach o Bezpieczeństwie, która polega na przygotowaniu i podaniu obiadów dla planowanej liczby uczestników 125 osób wraz z obsługą kelnerską (60 obiadów w I dniu konferencji, 40 kolacji w I dniu konferencji, 25 obiadów w II dniu konferencji). Ostateczna liczba osób zostanie podana po podpisaniu umowy.
Wykonawca zapewni przestrzeń do serwowania posiłków oraz stoliki w liczbie adekwatnej do potwierdzonej liczby osób, białą zastawę porcelanową z serwetkami, metalowe sztućce, białe obrusy oraz szkło do napojów chłodnych, białego i czerwonego wina oraz trunków mocniejszych. Stoły powinny być przybrane stroikami z żywych kwiatów. Po wykonanej usłudze wykonawca musi posprzątać.
Usługa musi być wykonana w odległości nie większej niż 1000 m. od miejsca odbywania spotkania (Pałac Ogińskich, ul. Konarskiego 2, 08-110 Siedlce).
Wykonawca zapewni w trakcie usługi:
w I dniu konferencji - obiad:
1) rosół lub krem z zielonego groszku, brokułu z gorgonzolą (do wyboru) 200ml na osobę,
2) danie mięsne/danie wegetariańskie (do wyboru): kotlet mielony 150-180 gram na osobę, ziemniaki z wody 150 gram, buraczki 150 gram na osobę; gulasz warzywny z kaszą kuskus 450-500 gram na osobę;
3) kompot owocowy 250 ml na osobę;
w I dniu konferencji - kolacja:
1) krem francuski 200 ml na osobę;
2) danie mięsne/danie wegetariańskie (do wyboru): Pierś drobiowa duszona w sosie śliwkowym pod zarumienioną cebulką 150-180 gram na osobę, ziemniaki opiekane 150 g na osobę, mix sałat w sosie winegret 150 gram na osobę; penne w sosie szpinakowo-śmietanowym 450-500 gram na osobę;
3) woda gazowana i niegazowana;
4) stół kawowy (kawa z ekspresów ciśnieniowych, kawa z zaparzaczy, warniki na gorącą wodę, herbaty zwykłe i smakowe, dodatki typu: cukier, cytryna, mleko do kawy; trzy rodzaje ciast: sernik z cukrowym puszkiem, szarlotka tradycyjna, karpatka);
5) przekąski słone dla 40 osób:
 pasztet z sosem żurawinowo chrzanowym,
 śledzie tradycyjne z cebulką,
 ryba po grecku,
 sałatka brokułowa z jajkiem,
 sałatka z szynką, ananasem i majonezem.
w II dniu konferencji - obiad:
1) rosół lub zupa szczawiowa z jajkiem 200 ml na osobę,
2) danie (do wyboru): ryba po staropolsku 150-180 gram na osobę, ziemniaki z wody 150 gram, surówka 150 gram na osobę; naleśniki z serem na słodko ze śmietaną 450-500 gram na osobę,
3) kompot owocowy 250 ml na osobę.
Podana liczba osób korzystających z usług gastronomicznych jest liczbą przewidywaną. Zamawiający nie gwarantuje, iż z usług gastronomicznych korzystać będzie liczba osób wskazanych w niniejszym dokumencie (możliwość zwiększeniu lub zmniejszenia ilości posiłków objętych usługą do 40%). Zmawiający zastrzega, że w sytuacji niezależnej od zamawiającego może odstąpić od zamówienia (np. państwowe/na poziomie zarządzeń Rektora Uniwersytetu w Siedlcach, uniemożliwiających realizację wydarzenia). Zamawiający przewiduje możliwość rezygnacji z zamówienia. Wykonawca zostanie poinformowany o zaistniałej sytuacji na 5 dni przed planowanym posiłkiem. W takim przypadku Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego.

4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 10650 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 10650 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 10650 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Tak

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia (dotyczy pełnomocnika, o którym mowa w art. 58 ust. 2 ustawy): Panderosa S.C. Inga Myszka, Marcin Myszka

Nazwy (firmy) pozostałych wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia: 1. INGA EWA MYSZKA PANDEROSA; 2. MARCIN MYSZKA SKLEPY OGRODNICZE "DREWUTNIA"

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 8212218736

7.3.3) Ulica: Garwolińska 53

7.3.4) Miejscowość: Siedlce

7.3.5) Kod pocztowy: 08-110

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-04-19

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 10650 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2024-04-25 do 2024-04-26

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 ustawy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.