Ogłoszenie z dnia 2025-06-20
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00273224/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-06-11
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych dla potrzeb PZPW w Rzeszowie częściowo w ramach projektu „RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego”
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: PODKARPACKI ZESPÓŁ PLACÓWEK WOJEWÓDZKICH W RZESZOWIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 385631788
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Romana Niedzielskiego 2
1.5.2.) Miejscowość: Rzeszów
1.5.3.) Kod pocztowy: 35-036
1.5.4.) Województwo: podkarpackie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL823 - Rzeszowski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia@pzpw.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://pzpw.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://pcen.logintrade.net/rejestracja/ustawowe.html1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej nieposiadające osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych dla potrzeb PZPW w Rzeszowie częściowo w ramach projektu „RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego”2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ca634824-0ffe-4984-89fc-09b7b5ff7122
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00286676
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-06-20
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00056885/04/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.8 Dostawa wyrobów garmażeryjnych dla PZPW w Rz-wie na 2025
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Tak
2.12.) Nazwa projektu lub programu:
RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00273224
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP.261.2.9.2025
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 40500,60 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 1 - Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie w ramach projektu „RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego” – do Ośrodka Szkoleniowego i Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Czudcu, ul. Rzeszowska 82Wymagania jakościowe:
Wyroby garmażeryjne muszą być przygotowane z wysokiej jakości surowców spożywczych, zgodnych z obowiązującymi normami jakościowymi, sanitarno-epidemiologicznymi oraz przepisami prawa, w tym z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Wszystkie wyroby muszą być produkowane bez użycia konserwantów, sztucznych barwników, polepszaczy smaku, sztucznych aromatów i GMO.
Surowce do produkcji muszą pochodzić od zatwierdzonych dostawców, spełniających wymogi prawa w zakresie produkcji i obrotu żywnością.
Produkty muszą być wolne od zanieczyszczeń, w tym od metali ciężkich, pestycydów oraz innych szkodliwych substancji chemicznych.
Oznakowanie:
Każdy wyrób musi być odpowiednio oznakowany, w tym musi zawierać:
Składniki,
Datę produkcji,
Datę ważności,
Alergeny (np. gluten, jaja, mleko, soja, orzechy),
Sposób przechowywania (np. temperatura przechowywania: 2-4°C lub -18°C).
Zamawiający obliguje Wykonawcę do zachowania dbałości o środowisko naturalne, poprzez m.in. eliminowanie z użycia przedmiotów jednorazowego użytku wykonanych z tworzyw sztucznych, rezygnację z używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych, wykorzystywanie przy wykonywaniu umowy materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu, itp.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnośnie każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie, znajduje się w Załącznikach do SWZ – Formularze rzeczowo -cenowe, właściwe dla danej części zamówienia.
Uzupełnienie w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego
4.5.3.) Główny kod CPV: 15894300-4 - Dania gotowe
4.5.5.) Wartość części: 15075,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 2 - Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie w ramach projektu „RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego” – do Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Czudcu, Filia w Tarnobrzegu, ul. Sienkiewicza 206Wymagania jakościowe:
Wyroby garmażeryjne muszą być przygotowane z wysokiej jakości surowców spożywczych, zgodnych z obowiązującymi normami jakościowymi, sanitarno-epidemiologicznymi oraz przepisami prawa, w tym z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Wszystkie wyroby muszą być produkowane bez użycia konserwantów, sztucznych barwników, polepszaczy smaku, sztucznych aromatów i GMO.
Surowce do produkcji muszą pochodzić od zatwierdzonych dostawców, spełniających wymogi prawa w zakresie produkcji i obrotu żywnością.
Produkty muszą być wolne od zanieczyszczeń, w tym od metali ciężkich, pestycydów oraz innych szkodliwych substancji chemicznych.
Oznakowanie:
Każdy wyrób musi być odpowiednio oznakowany, w tym musi zawierać:
Składniki,
Datę produkcji,
Datę ważności,
Alergeny (np. gluten, jaja, mleko, soja, orzechy),
Sposób przechowywania (np. temperatura przechowywania: 2-4°C lub -18°C).
Zamawiający obliguje Wykonawcę do zachowania dbałości o środowisko naturalne, poprzez m.in. eliminowanie z użycia przedmiotów jednorazowego użytku wykonanych z tworzyw sztucznych, rezygnację z używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych, wykorzystywanie przy wykonywaniu umowy materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu, itp.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnośnie każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie, znajduje się w Załącznikach do SWZ – Formularze rzeczowo -cenowe, właściwe dla danej części zamówienia.
Uzupełnienie w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego
4.5.3.) Główny kod CPV: 15894300-4 - Dania gotowe
4.5.5.) Wartość części: 4412,30 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 3 - Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie w ramach projektu „RaP STEAM- robotyka i programowanie w szkołach podstawowych z terenu województwa podkarpackiego” – do Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Czudcu, Filia w Przemyślu, ul. Kraszewskiego 5Wymagania jakościowe:
Wyroby garmażeryjne muszą być przygotowane z wysokiej jakości surowców spożywczych, zgodnych z obowiązującymi normami jakościowymi, sanitarno-epidemiologicznymi oraz przepisami prawa, w tym z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Wszystkie wyroby muszą być produkowane bez użycia konserwantów, sztucznych barwników, polepszaczy smaku, sztucznych aromatów i GMO.
Surowce do produkcji muszą pochodzić od zatwierdzonych dostawców, spełniających wymogi prawa w zakresie produkcji i obrotu żywnością.
Produkty muszą być wolne od zanieczyszczeń, w tym od metali ciężkich, pestycydów oraz innych szkodliwych substancji chemicznych.
Oznakowanie:
Każdy wyrób musi być odpowiednio oznakowany, w tym musi zawierać:
Składniki,
Datę produkcji,
Datę ważności,
Alergeny (np. gluten, jaja, mleko, soja, orzechy),
Sposób przechowywania (np. temperatura przechowywania: 2-4°C lub -18°C).
Zamawiający obliguje Wykonawcę do zachowania dbałości o środowisko naturalne, poprzez m.in. eliminowanie z użycia przedmiotów jednorazowego użytku wykonanych z tworzyw sztucznych, rezygnację z używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych, wykorzystywanie przy wykonywaniu umowy materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu, itp.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnośnie każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie, znajduje się w Załącznikach do SWZ – Formularze rzeczowo -cenowe, właściwe dla danej części zamówienia.
Uzupełnienie w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15894300-4 - Dania gotowe
4.5.5.) Wartość części: 6488,30 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 4 - Sukcesywna dostawa wyrobów garmażeryjnych dla potrzeb Podkarpackiego Zespołu Placówek Wojewódzkich w Rzeszowie – do Ośrodka Szkoleniowego i Szkolnego Schroniska Młodzieżowego w Czudcu, ul. Rzeszowska 82.Wymagania jakościowe:
Wyroby garmażeryjne muszą być przygotowane z wysokiej jakości surowców spożywczych, zgodnych z obowiązującymi normami jakościowymi, sanitarno-epidemiologicznymi oraz przepisami prawa, w tym z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Wszystkie wyroby muszą być produkowane bez użycia konserwantów, sztucznych barwników, polepszaczy smaku, sztucznych aromatów i GMO.
Surowce do produkcji muszą pochodzić od zatwierdzonych dostawców, spełniających wymogi prawa w zakresie produkcji i obrotu żywnością.
Produkty muszą być wolne od zanieczyszczeń, w tym od metali ciężkich, pestycydów oraz innych szkodliwych substancji chemicznych.
Oznakowanie:
Każdy wyrób musi być odpowiednio oznakowany, w tym musi zawierać:
Składniki,
Datę produkcji,
Datę ważności,
Alergeny (np. gluten, jaja, mleko, soja, orzechy),
Sposób przechowywania (np. temperatura przechowywania: 2-4°C lub -18°C).
Zamawiający obliguje Wykonawcę do zachowania dbałości o środowisko naturalne, poprzez m.in. eliminowanie z użycia przedmiotów jednorazowego użytku wykonanych z tworzyw sztucznych, rezygnację z używania jednorazowych opakowań, toreb, siatek i reklamówek wykonanych z poliolefinowych tworzyw sztucznych, wykorzystywanie przy wykonywaniu umowy materiałów, które pochodzą z recyklingu lub podlegają procesowi recyklingu, itp.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia odnośnie każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie, znajduje się w Załącznikach do SWZ – Formularze rzeczowo -cenowe, właściwe dla danej części zamówienia.
Uzupełnienie w zakresie opisu przedmiotu zamówienia stanowią postanowienia projektowanych postanowień umowy w sprawie zamówienia publicznego.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15894300-4 - Dania gotowe
4.5.5.) Wartość części: 14525,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
do upływu terminu składania ofert, tj. do dnia 20.06.2025 r., godz. 9:00 nie wpłynęła żadna oferta
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
do upływu terminu składania ofert, tj. do dnia 20.06.2025 r., godz. 9:00 nie wpłynęła żadna oferta
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
do upływu terminu składania ofert, tj. do dnia 20.06.2025 r., godz. 9:00 nie wpłynęła żadna oferta
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
do upływu terminu składania ofert, tj. do dnia 20.06.2025 r., godz. 9:00 nie wpłynęła żadna oferta
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Sprzedaż i dostawa subskrypcji licencji oprogramowania komputerowego dla Wydziału Sztuk Pięknych Uniwersytetu Rzeszowskiego.
- Zakup i dostawy worków foliowych na odpady, worków na zwłoki, pojemników na zużyty sprzęt medyczny, koszy na śmieci i silnie skoncentrowanych preparatów do mycia i konserwacji różnych powierzchni.
- Sprzedaż i dostawa mikroskopów stereoskopowych dla Wydziału Biologii, Ochrony Przyrody i Zrównoważonego Rozwoju
- Sprzedaż wraz z dostarczeniem i montażem krzeseł oraz foteli obrotowych dla Wydziału Prawa i Administracji
- Zakup licencji do oprogramowania graficznego typu Adobe Creative Cloud
- Wykonanie instalacji oraz dostosowanie ppoż. w budynku K - Etap II. Budowa instalacji oświetlenia podstawowego, awaryjnego, ewakuacyjnego wraz z urządzeniami
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa żywności w roku 2026 do stołówki szkolnej w Szklarskiej Porębie przy ul. Obrońców Pokoju 17 wraz z ich wniesieniem we wskazane przez Zamawiającego miejsce
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 6 im. Szarych Szeregów w Grodzisku Mazowieckim
więcej: Dania gotowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.