Ogłoszenie z dnia 2021-11-05
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00160041/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-08-25
- 2021/BZP 00160041/02 - Ogłoszenie z dnia 2021-08-25 (po zmianach)
- 2021/BZP 00160726/01 - Modyfikacja z dnia 2021-08-26
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług gastronomicznych w pomieszczeniach kuchni SP ZOZ Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia w Stanominie dla pacjentów Ośrodka
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: SPZOZ Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnienia od Alkoholu i Współuzależnienia
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000584691
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Stanomino
1.4.2.) Miejscowość: Stanomino
1.4.3.) Kod pocztowy: 78-217
1.4.4.) Województwo: zachodniopomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL426 - Koszaliński
1.4.7.) Numer telefonu: 943110654
1.4.8.) Numer faksu: 943110650
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: ppendrakowski@wotuwstanomino.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.wotuwstanomino.pl/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00259648
2.2.) Data ogłoszenia: 2021-11-05
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu,3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2021/BZP 00160041/02
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 02
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
3.5. Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej Przed zmianą:
https://miniportal.uzp.gov.pl/, https://epuap.gov.pl/wps/portal , do korespondencji z Zamawiającym adres e–mail ppendrakowski@wotuwstanomino.pl
Po zmianie:
https://miniportal.uzp.gov.pl/, https://epuap.gov.pl/wps/portal , do korespondencji z Zamawiającym adres e–mail zakupy@wotuwstanomino.pl
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.8. Sposób oceny ofert Przed zmianą:
Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie kierował się niżej opisanymi kryteriami:
1. Cena brutto oferty ,
2. Doświadczenie w realizacji żywienia zbiorowego w służbie zdrowia z uwzględnieniem lecznictwa odwykowego i psychiatrycznego.
3. Przy ocenie ofert wartość wagowa wyrażona w procentach będzie wyrażona w punktach ( 1 % = 1 pkt ).
4. Oferty będą oceniane w odniesieniu do najkorzystniejszych warunków przedstawionych przez Wykonawców w zakresie każdego kryterium, wg następującego wzoru : P=(Cn1/Cb1*100*70%)+Cop+Td
gdzie :
P - suma punktów, jakie Wykonawca uzyskał w poszczególnych ww. kryteriach, z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku;
Cn1 - cena jednego osobodnia ( stawka brutto za 1 osobodzień żywienia ) najtańszej oferty niepodlegającej odrzuceniu;
Cb1 – cena jednego osobodnia oferty badanej ( stawka brutto za 1 osobodzień żywienia ) ;
Cop - cena brutto za opakowanie jednorazowe według poniższej tabeli;
do 0,50 zł - 10pkt
od 0,50 do 0,75zł - 8pkt
od 0,75-1,00 zł - 6pkt
od 1,00 do 1,25 - 4pkt
powyżej 1,25 - 2pkt
Td - ilość punktów za doświadczenie w realizacji żywienia zbiorowego w służbie zdrowia z uwzględnieniem lecznictwa odwykowego i psychiatrycznego (należy dołączyć odpowiednie dokumenty potwierdzające ocenę właściwości Wykonawcy w tym zakresie),
według poniższej tabeli:
do 5 lat - 5 pkt
od 5 do 10 lat - 10 pkt
od 10 do 15 lat - 15 pkt
od 15 do 20 lat - 20 pkt
Po zmianie:
Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie kierował się niżej opisanymi kryteriami:
1. Cena brutto oferty ,
2. Doświadczenie w realizacji żywienia zbiorowego w służbie zdrowia z uwzględnieniem lecznictwa odwykowego i psychiatrycznego.
3. Przy ocenie ofert wartość wagowa wyrażona w procentach będzie wyrażona w punktach ( 1 % = 1 pkt ).
4. Oferty będą oceniane w odniesieniu do najkorzystniejszych warunków przedstawionych przez Wykonawców w zakresie każdego kryterium, wg następującego wzoru : P=(Cn1/Cb1*100*70%)+Cop+Td
gdzie :
P - suma punktów, jakie Wykonawca uzyskał w poszczególnych ww. kryteriach, z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku;
Cn1 - cena jednego osobodnia ( stawka brutto za 1 osobodzień żywienia ) najtańszej oferty niepodlegającej odrzuceniu;
Cb1 – cena jednego osobodnia oferty badanej ( stawka brutto za 1 osobodzień żywienia ) ;
Cop - cena brutto za opakowanie jednorazowe według poniższej tabeli;
do 0,50 zł - 10pkt
od 0,50 do 0,75zł - 8pkt
od 0,75-1,00 zł - 6pkt
od 1,00 do 1,25 - 4pkt
powyżej 1,25 - 2pkt
Td - ilość punktów za doświadczenie w realizacji żywienia zbiorowego w służbie zdrowia z uwzględnieniem lecznictwa odwykowego i psychiatrycznego (należy dołączyć odpowiednie dokumenty potwierdzające ocenę właściwości Wykonawcy w tym zakresie),
według poniższej tabeli:
do 1 roku - 5 pkt
od 1 do 3 lat - 10 pkt
od 3 do 5 lat - 15 pkt
powyżej 5 - 20 pkt
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.1.2. Numer referencyjny Przed zmianą:
1/2021
Po zmianie:
2/2021
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2) Przed zmianą:
Doświadczenie w realizacji żywienia zbiorowego w służbie zdrowia z uwzględnieniem lecznictwa odwykowego i psychiatrycznego.
Po zmianie:
Doświadczenie w realizacji żywienia zbiorowego
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.10. Data początkowa okresu obowiązywania Przed zmianą:
2021-10-01
Po zmianie:
2021-12-01
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.10. Data końcowa okresu obowiązywania Przed zmianą:
2022-09-30
Po zmianie:
2022-11-30
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2021-09-09 13:00
Po zmianie:
2021-11-22 12:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2021-09-09 13:15
Po zmianie:
2021-11-22 12:15
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Prowadzenie stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Szemudzie z posiłkami przygotowywanymi na miejscu wraz z dzierżawą pomieszczeń i wyposażenia
- Świadczenie usługi całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów UCZKIN
- Prowadzenie stołówki szkolonej w Szkole Podstawowej w Bojanie z możliwością przygotowywania posiłków na miejscu w celu ich dalszej odsprzedaży poza terenem szkoły wraz z dzierżawą pom. i wyposażenia
- Usługa całodziennego kompleksowego żywienia pacjentów Samodzielnego Publicznego Sanatorium Gruźlicy i Chorób Płuc w Poniatowej
- Kompleksowa realizacja usług cateringowo-gastronomicznych w ramach IV Kongresu Nauk Rolniczych
- 271.2025 wyłonienie wykonawcy usług cateringowych i gastronomicznych dla potrzeb uczestników konferencji: Quantum Optics XI.
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.