Ogłoszenie z dnia 2021-11-05
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00235443/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-10-18
- 2021/BZP 00247489/01 - Modyfikacja z dnia 2021-10-27
- 2021/BZP 00312358/01 - Wynik z dnia 2021-12-13
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
KOMPLEKSOWA USŁUGA ŻYWIENIA W WIELOSPECJALISTYCZNYM SZPITALU POWIATOWYM S.A. W TARNOWSKICH GÓRACH.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Wielospecjalistyczny Szpital Powiatowy S.A
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 241512940
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Pyskowicka 47-51
1.4.2.) Miejscowość: Tarnowskie Góry
1.4.3.) Kod pocztowy: 42-612
1.4.4.) Województwo: śląskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL228 - Bytomski
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@wspsa.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.wspsa.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Spółka Akcyjna
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00258348
2.2.) Data ogłoszenia: 2021-11-05
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu,3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2021/BZP 00235443/02
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 02
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.3. Stosowane kryteria oceny ofert Przed zmianą:
Wyłącznie kryterium ceny
Po zmianie:
Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.8. Sposób oceny ofert Przed zmianą:
Zamawiający dokona wyboru najkorzystniejszej oferty wyłącznie na
podstawie ceny. Podstawą wyboru będzie cena ofertowa brutto podana przez
Wykonawcę w formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ
Po zmianie:
Zamawiający dokona wyboru najkorzystniejszej oferty na podstawie ceny oraz kryteriów jakościowych:
1 Cena 60%
2 Kryterium jakościowe I (zaświadczenia o uzyskaniu licencji gotowego posiłku) 15%
3 Kryterium jakościowe II (certyfikat ISO 22000:2018-08) 10%
4 Kryterium jakościowe III – kwalifikacje zawodowe i doświadczenie szefa kuchni w której będą produkowane posiłki 5%
5 Kryterium jakościowe IV – odległość miejsca przygotowania posiłków (kuchnia) od siedziby Zamawiającego 10%
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia Przed zmianą:
1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa w zakresie żywienia pacjentów hospitalizowanych u Zamawiającego z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych w okresie 12 miesięcy oraz posiłki profilaktyczne dla pracowników szpitala w okresie od 1 listopada do 31 marca. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w SWZ.
Po zmianie:
Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa w zakresie żywienia pacjentów hospitalizowanych u Zamawiającego z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych w okresie 12 miesięcy oraz posiłki profilaktyczne dla pracowników szpitala w okresie od 16.12.2021r. do 31.03.2022r. oraz od 01.11.2022r. do 15.12.2022r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w SWZ.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1) Przed zmianą:
100,00
Po zmianie:
60,00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2) Przed zmianą:
Po zmianie:
Kryterium jakościowe I (zaświadczenia o uzyskaniu licencji gotowego posiłku)
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 2) Przed zmianą:
Po zmianie:
inne.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Waga (%) (Kryterium 2) Przed zmianą:
Po zmianie:
15,0
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 3) Przed zmianą:
Po zmianie:
Kryterium jakościowe II (certyfikat ISO 22000:2018-08)
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 3) Przed zmianą:
Po zmianie:
inne.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Waga (%) (Kryterium 3) Przed zmianą:
Po zmianie:
10,00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 4) Przed zmianą:
Po zmianie:
Kryterium jakościowe III – kwalifikacje zawodowe i doświadczenie szefa kuchni w której będą produkowane posiłki
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 4) Przed zmianą:
Po zmianie:
inne.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Waga (%) (Kryterium 4) Przed zmianą:
Po zmianie:
5,00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 5) Przed zmianą:
Po zmianie:
Kryterium jakościowe IV – odległość miejsca przygotowania posiłków (kuchnia) od siedziby Zamawiającego
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 5) Przed zmianą:
Po zmianie:
inne.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.6. Waga (%) (Kryterium 5) Przed zmianą:
Po zmianie:
10,00
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.11. Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów Przed zmianą:
Ofertę sporządza się poprzez przygotowanie i uzupełnienie formularza oferty w Systemie oraz załączenie dokumentów:
1) formularza ofertowo- zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SWZ;
2) formularza cenowego - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SWZ;
3) Oświadczenia o braku podstaw wykluczenia oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu – Załącznik nr 3 do SWZ
4) odpowiednich pełnomocnictw (jeżeli dotyczy),
5) zobowiązania innego podmiotu oraz oświadczenia w formie oświadczenia o którym mowa w Rozdziale XI SWZ (jeżeli dotyczy),
6) oświadczenia podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie publiczne, o którym mowa w Rozdziale XII SWZ (jeżeli dotyczy).
Po zmianie:
Ofertę sporządza się poprzez przygotowanie i uzupełnienie formularza oferty w Systemie oraz załączenie dokumentów:
1) formularza ofertowego- zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SWZ + DOKUMENTY POTWIERDZAJĄCE KRYTERIUM JAKOŚCIOWE
2) formularza cenowego - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SWZ;
3) Oświadczenia o braku podstaw wykluczenia oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu – Załącznik nr 3 do SWZ
4) odpowiednich pełnomocnictw (jeżeli dotyczy),
5) zobowiązania innego podmiotu oraz oświadczenia w formie oświadczenia o którym mowa w Rozdziale XI SWZ (jeżeli dotyczy),
6) oświadczenia podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie publiczne, o którym mowa w Rozdziale XII SWZ (jeżeli dotyczy).
INNE PRZETARGI Z TARNOWSKICH GÓR
- "Budowa układu drogowego w ciągu ulic Królowej Jadwigi i Kazimierza Jagiellończyka w Tarnowskich Górach" - dokumentacja projektowa
- (BZP.271.14.2024) Budowa wybiegu dla psów w Tarnowskich Górach - dzielnica Lasowice
- DOSTAWA APARATU ULTRASONOGRAFICZNEGO
- "Budowa trasy rowerowej na odcinku od ulicy Parkowej w Tarnowskich Górach do granicy z miastem Bytom." - dokumentacja projektowa
- Remont DP 3209 S ul. Powstańców Śląskich w Tworogu i ul. Wiejska w Nowej Wsi Tworoskiej
- BZP.271.12.2024 Budowa zatoki kiss&ride wraz z remontem nawierzchni utwardzonych przy Zespole szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tarnowskich Górach
więcej: przetargi w Tarnowskich Górach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii letnich w Rzeszowskim Domu Kultury
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów i wychowanków Szkoły Podstawowej nr 33 im. 27. Wołyńskiej Dywizji Piechoty Armii Krajowej w Lublinie
- Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków
- Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych przez Szpital Miejski w Rabce - Zdroju sp. z o. o.
- Obsługa wizyt międzynarodowych oraz innych wydarzeń w zakresie usług gastronomicznych
- Usługa cateringowa w ramach warsztatów edukacyjnych "Transformersi" w dniu 19.06.2024r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.