eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnowskie Góry › KOMPLEKSOWA USŁUGA ŻYWIENIA W WIELOSPECJALISTYCZNYM SZPITALU POWIATOWYM S.A. W TARNOWSKICH GÓRACH.



Ogłoszenie z dnia 2021-11-05


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
KOMPLEKSOWA USŁUGA ŻYWIENIA W WIELOSPECJALISTYCZNYM SZPITALU POWIATOWYM S.A. W TARNOWSKICH GÓRACH.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Wielospecjalistyczny Szpital Powiatowy S.A

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 241512940

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Pyskowicka 47-51

1.4.2.) Miejscowość: Tarnowskie Góry

1.4.3.) Kod pocztowy: 42-612

1.4.4.) Województwo: śląskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL228 - Bytomski

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@wspsa.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.wspsa.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Spółka Akcyjna

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00258348

2.2.) Data ogłoszenia: 2021-11-05

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu,

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2021/BZP 00235443/02

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 02

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.3. Stosowane kryteria oceny ofert

Przed zmianą:
Wyłącznie kryterium ceny

Po zmianie:
Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.8. Sposób oceny ofert

Przed zmianą:
Zamawiający dokona wyboru najkorzystniejszej oferty wyłącznie na
podstawie ceny. Podstawą wyboru będzie cena ofertowa brutto podana przez
Wykonawcę w formularzu cenowym, stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ

Po zmianie:
Zamawiający dokona wyboru najkorzystniejszej oferty na podstawie ceny oraz kryteriów jakościowych:

1 Cena 60%
2 Kryterium jakościowe I (zaświadczenia o uzyskaniu licencji gotowego posiłku) 15%
3 Kryterium jakościowe II (certyfikat ISO 22000:2018-08) 10%
4 Kryterium jakościowe III – kwalifikacje zawodowe i doświadczenie szefa kuchni w której będą produkowane posiłki 5%
5 Kryterium jakościowe IV – odległość miejsca przygotowania posiłków (kuchnia) od siedziby Zamawiającego 10%

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przed zmianą:
1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa w zakresie żywienia pacjentów hospitalizowanych u Zamawiającego z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych w okresie 12 miesięcy oraz posiłki profilaktyczne dla pracowników szpitala w okresie od 1 listopada do 31 marca. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w SWZ.

Po zmianie:
Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa w zakresie żywienia pacjentów hospitalizowanych u Zamawiającego z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych w okresie 12 miesięcy oraz posiłki profilaktyczne dla pracowników szpitala w okresie od 16.12.2021r. do 31.03.2022r. oraz od 01.11.2022r. do 15.12.2022r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w SWZ.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Waga (%) (Kryterium 1)

Przed zmianą:
100,00

Po zmianie:
60,00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2)

Przed zmianą:

Po zmianie:
Kryterium jakościowe I (zaświadczenia o uzyskaniu licencji gotowego posiłku)

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 2)

Przed zmianą:

Po zmianie:
inne.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Waga (%) (Kryterium 2)

Przed zmianą:

Po zmianie:
15,0

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 3)

Przed zmianą:

Po zmianie:
Kryterium jakościowe II (certyfikat ISO 22000:2018-08)

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 3)

Przed zmianą:

Po zmianie:
inne.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Waga (%) (Kryterium 3)

Przed zmianą:

Po zmianie:
10,00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 4)

Przed zmianą:

Po zmianie:
Kryterium jakościowe III – kwalifikacje zawodowe i doświadczenie szefa kuchni w której będą produkowane posiłki

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 4)

Przed zmianą:

Po zmianie:
inne.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Waga (%) (Kryterium 4)

Przed zmianą:

Po zmianie:
5,00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 5)

Przed zmianą:

Po zmianie:
Kryterium jakościowe IV – odległość miejsca przygotowania posiłków (kuchnia) od siedziby Zamawiającego

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 5)

Przed zmianą:

Po zmianie:
inne.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Waga (%) (Kryterium 5)

Przed zmianą:

Po zmianie:
10,00

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.11. Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów

Przed zmianą:
Ofertę sporządza się poprzez przygotowanie i uzupełnienie formularza oferty w Systemie oraz załączenie dokumentów:
1) formularza ofertowo- zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SWZ;
2) formularza cenowego - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SWZ;
3) Oświadczenia o braku podstaw wykluczenia oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu – Załącznik nr 3 do SWZ
4) odpowiednich pełnomocnictw (jeżeli dotyczy),
5) zobowiązania innego podmiotu oraz oświadczenia w formie oświadczenia o którym mowa w Rozdziale XI SWZ (jeżeli dotyczy),
6) oświadczenia podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie publiczne, o którym mowa w Rozdziale XII SWZ (jeżeli dotyczy).

Po zmianie:
Ofertę sporządza się poprzez przygotowanie i uzupełnienie formularza oferty w Systemie oraz załączenie dokumentów:
1) formularza ofertowego- zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SWZ + DOKUMENTY POTWIERDZAJĄCE KRYTERIUM JAKOŚCIOWE
2) formularza cenowego - zgodnie z Załącznikiem nr 2 do SWZ;
3) Oświadczenia o braku podstaw wykluczenia oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu – Załącznik nr 3 do SWZ
4) odpowiednich pełnomocnictw (jeżeli dotyczy),
5) zobowiązania innego podmiotu oraz oświadczenia w formie oświadczenia o którym mowa w Rozdziale XI SWZ (jeżeli dotyczy),
6) oświadczenia podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie publiczne, o którym mowa w Rozdziale XII SWZ (jeżeli dotyczy).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.