Ogłoszenie z dnia 2023-06-01
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00229421/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-05-23
- 2023/BZP 00251072/01 - Modyfikacja z dnia 2023-06-07
- 2025/BZP 00060637/01 - Wynik z dnia 2025-01-23
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa kompleksowego całodziennego żywienia zbiorowego pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Paliatywnej im. Jana Pawła II w Suwałkach
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ OPIEKI PALIATYWNEJ IM. JANA PAWŁA II W SUWAŁKACH
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 790376383
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: ul. Szpitalna 54
1.4.2.) Miejscowość: Suwałki
1.4.3.) Kod pocztowy: 16-400
1.4.4.) Województwo: podlaskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL843 - Suwalski
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: spzop@list.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.paliatywna.suwalki.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
SPZOP
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00244021
2.2.) Data ogłoszenia: 2023-06-01
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00229421
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
Zdolność do występowania w obrocie gospodarczym
Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Zamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity: Dz.U. z 2015 r., poz. 594 z późn. zm.)
Zdolność techniczna lub zawodowa
Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
1) Warunek ten zostanie spełniony, o ile dysponuje lub będzie dysponował: minimum 1 osobą wykonującą czynności dietetyka, skierowaną przez Wykonawcę do realizacji przedmiotowej usługi, posiadającą uprawnienia dietetyka; oraz
2) Warunek ten zostanie spełniony, o ile Wykonawca wykaże się wykonaniem, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywaniem usług w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, (a jeżeli okres wykonywania działalności jest krótszy – w tym okresie), co najmniej: a) Jednej usługi w zakresie żywienia pacjentów podmiotu leczniczego o wartości brutto nie mniejszej niż 300 000,00 PLN (słownie: trzysta tysięcy złotych) zbiorowego
Sytuacja ekonomiczna lub finansowa
Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Po zmianie:
Zdolność do występowania w obrocie gospodarczym
Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Zamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity: Dz.U. z 2015 r., poz. 594 z późn. zm.)
Zdolność techniczna lub zawodowa
Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
1) Warunek ten zostanie spełniony, o ile dysponuje lub będzie dysponował: minimum 1 osobą wykonującą czynności dietetyka, skierowaną przez Wykonawcę do realizacji przedmiotowej usługi, posiadającą uprawnienia dietetyka; oraz
2) Warunek ten zostanie spełniony, o ile Wykonawca wykaże się wykonaniem, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywaniem usług w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, (a jeżeli okres wykonywania działalności jest krótszy – w tym okresie), co najmniej: a) Jednej usługi w zakresie żywienia zbiorowego pacjentów podmiotu leczniczego o wartości brutto nie mniejszej niż 300 000,00 PLN (słownie: trzysta tysięcy złotych) rocznie
Sytuacja ekonomiczna lub finansowa
Zamawiający nie opisuje, nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2023-06-02 10:00
Po zmianie:
2023-06-08 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2023-06-02 11:00
Po zmianie:
2023-06-08 11:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2023-07-01
Po zmianie:
2023-07-07
INNE PRZETARGI Z SUWAŁK
- Rozbetonowanie Placu Straceń
- Remont drogi powiatowej nr 1104B Granica województwa - Supienie - Wólka - Filipów w km 2+550 - 4+600
- Przebudowa drogi wewnętrznej Zielone Drugie - Wychodne
- Remont elewacji budynku zabytkowej Kordegardy w Dowspudzie
- Organizacja wycieczki zagranicznej do Turcji finansowanej z ZFŚS dla pracowników Nadleśnictwa Suwałki
- Dostawa prefabrykatów brukarskich
więcej: przetargi w Suwałkach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie kompleksowych usług codziennego całodobowego żywienia pacjentów
- PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE OBIADÓW DLA MZS NR 5 W GORLICACH ORAZ PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE CAŁODZIENNYCH POSIŁKÓW DLA ODDZIAŁÓW MIEJSKIEGO PRZEDSZKOLA NR 5 W BUDYNKU MZS 5 GORLICACH
- Kompleksowe zorganizowanie i przeprowadzenie warsztatów pn.: "Poznaję rolnictwo ekologiczne z Pomorskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Lubaniu"
- Wyłonienie Wykonawcy w zakresie świadczenia usługi gastronomicznej polegającej na serwowaniu śniadań dla gości Bursy im. St. Pigonia - Dom Profesorski UJ
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
- Usługa cateringowa - przygotowanie i dostarczanie obiadów jednodaniowych dla dzieci i młodzieży szkolnej na terenie Gminy Rzepiennik Strzyżewski w okresie od 02.09.2025 r. do 19.12.2025 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.