eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zamość › Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych i mięsa drobiowego oraz dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 32 WOG w Zamościu w zakresie 3 (trzech) części.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2022-06-15


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych i mięsa drobiowego oraz dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 32 WOG w Zamościu w zakresie 3 (trzech) części.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: 32 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zamościu

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 061402337

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Wojska Polskiego 2F

1.5.2.) Miejscowość: Zamość

1.5.3.) Kod pocztowy: 22-400

1.5.4.) Województwo: lubelskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski

1.5.7.) Numer telefonu: 261181536

1.5.8.) Numer faksu: 261181607

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 32wog.zampub@ron.mil.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.32wog.wp.mil.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/pn/32wog

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Wojskowa Jednostka Budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych i mięsa drobiowego oraz dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 32 WOG w Zamościu w zakresie 3 (trzech) części.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-9ca3ba72-d105-11ec-9a86-f6f4c648a056

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00211061

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-06-15

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00086277/06/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.9 Dostawa produktów zwierzęcych , mięsa i produktów mięsnych

1.2.12 Dostawa konserw mięsnych i rybnych

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00153242/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZP/TP/22/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 476650,20 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych, ul. Lubelska 139, 22-100 Chełm wraz z rozładunkiem w magazynach 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu; Antrykot wołowy b/k kręg., wołowina ekstra, wołowina zrazowa b/k, karkówka wieprzowa b/k, łopatka wieprzowa b/k, schab wieprzowy b/k, szynka wieprzowa b/k, mięso wieprzowe od szynki b/k drobne, salceson włoski, salceson ozorkowy, kaszanka z kaszy gryczanej, kiełbasa myśliwska, kiełbasa jałowcowa, parówki z szynki, kiełbasa podlaska, kiełbasa wiejska, kiełbasa śląska, kiełbasa toruńska, kiełbasa zwyczajna, kiełbasa krakowska parzona, kiełbasa szynkowa wieprzowa, kiełbasa krakowska sucha, kiełbasa żywiecka, kabanosy, baleron, polędwica wędzona wieprzowa, szynka wieprzowa wędzona, szynka wieprzowa gotowana, szynka wieprzowa konserwowa, boczek wędzony parzony b/k, pasztet wieprzowy pieczony, ogonówka, schab pieczony, kabanosy drobiowe, kiełbasa szynkowa drobiowa, parówki z fileta z kurczaka, szynka drobiowa, szynka z indyka, smalec wieprzowy, słonina; Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1, określają: 1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 1 – stanowiący Załącznik nr 1 do SWZ;
2) Szczegółowe wymagania jakościowe - stanowiące załącznik nr 1c do SWZ – odpowiednio do części.
UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w oddzielnych plikach spakowanych w formacie ZIP (dotyczy części nr 1 i 2) i w pliku pdf (dotyczy części nr 3) oraz szczegółowe wymagania jakościowe również zamieszczone
w oddzielnym pliku spakowanym w formacie ZIP;
3) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla danej części – stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15112000-6 - Drób

4.5.5.) Wartość części: 237981,24 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, ul. Lubelska 139, 22-100 Chełm wraz z rozładunkiem w magazynach 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu; Noga z kurczaka, podudzie z kurczaka, filet z piersi kurczaka, filet z piersi indyka, kurczak – tuszka, wątroba z kurczaka, żołądki kurczaka.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 określają:
1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 2 – stanowiący Załącznik nr 1a do SWZ;
2) Szczegółowe wymagania jakościowe - stanowiące załącznik nr 1c do SWZ – odpowiednio do części.
UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w oddzielnych plikach spakowanych w formacie ZIP (dotyczy części nr 1 i 2) i w pliku pdf (dotyczy części nr 3) oraz szczegółowe wymagania jakościowe również zamieszczone w oddzielnym pliku spakowanym w formacie ZIP;3) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla danej części – stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób

4.5.5.) Wartość części: 43968,96 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa konserw mięsnych i rybnych – wraz z rozładunkiem w magazynach 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu. konserwy mięsne i rybne, ul. Wojska Polskiego 2F, 22-400 Zamość;
Gulasz angielski, mielonka wieprzowa, szynka konserwowa, golonka.
wieprzowa, pasztet wieprzowy, sardynki w oleju, szprot w sosie pomidorowym, tuńczyk w oleju.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 określają:
1) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie części nr 3 – stanowiący Załącznik nr 1b do SWZ;
2) Szczegółowe wymagania jakościowe - stanowiące załącznik nr 1c do SWZ – odpowiednio do części.
UWAGA! Zamawiający przedstawi jako załączniki szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia w oddzielnych plikach spakowanych w formacie ZIP (dotyczy części nr 1 i 2) i w pliku pdf (dotyczy części nr 3) oraz szczegółowe wymagania jakościowe również zamieszczone
w oddzielnym pliku spakowanym w formacie ZIP;
3) Wykaz asortymentowo-ilościowy do poszczególnych miejsc dostaw odpowiednio dla danej części – stanowiącym Załącznik nr 2 do SWZ.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

4.5.5.) Wartość części: 194700,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 264936,84 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 307918,80 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 264936,84 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Masarnia Rzemieślnicza Elżbieta Zając spółka jawna

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 430531871

7.3.3) Ulica: Spławy II 45

7.3.4) Miejscowość: Kraśnik

7.3.5) Kod pocztowy: 23-200

7.3.6.) Województwo: lubelskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-06-15

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 264936,84 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Cena oferty najkorzystniejszej złożonej w przedmiotowym postępowaniu przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 2

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 72664,20 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 72664,20 PLN

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

W przedmiotowym postępowaniu oferta złożona w zakresie części nr 3 została złożona po terminie składania ofert wobec czego podlega odrzuceniu.

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE

Wartość szacunkowa netto zamówienia wskazana w ogłoszeniu to maksymalna wartość zamówienia uwzględniająca wartość zamówienia podstawowego + wartość zamówienia opcjonalnego.
Cena oferty z najniższą ceną oraz cena oferty z najwyższą ceną wskazana w ogłoszeniu uwzględnia cenę zamówienia podstawowego oraz opcjonalnego.
Cena oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia wskazana w ogłoszeniu uwzględnia cenę zamówienia podstawowego oraz opcjonalnego.
Wartość umowy to również wartość zamówienia uwzględniająca wartość zamówienia podstawowego + wartość zamówienia opcjonalnego.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.