Ogłoszenie z dnia 2021-08-31
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00126539/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-07-26
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy drobiu, mięsa wieprzowego oraz ich przetworów do Zakładu Karnego w Gębarzewie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny w Gębarzewie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000791131
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Gębarzewo
1.5.2.) Miejscowość: Żydowo
1.5.3.) Kod pocztowy: 62-241
1.5.4.) Województwo: wielkopolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL418 - Poznański
1.5.7.) Numer telefonu: 614292300
1.5.8.) Numer faksu: 614262453
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_gebarzewo@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
www.zp.swnet.sw.gov.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywne dostawy drobiu, mięsa wieprzowego oraz ich przetworów do Zakładu Karnego w Gębarzewie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-e3ed409b-ebb0-11eb-b885-f28f91688073
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00165391
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-08-31
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00013041/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Sukcesywne dostawy drobiu, mięsa wieprzowego i wołowego oraz ich przetworów mięsnych
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00126539/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.2.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 353999,32 PLN
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 352425,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ZADANIE NR I –Sukcesywne dostawy drobiu i przetworów drobiowych.W skład niniejszego zadania wchodzą następujące towary:
Lp.
ASORTYMENT
OPIS PRZEDMIOTU
ILOŚĆ SZACUNKOWA W KG *
1. KURCZAKI -tusza
Tuszka kurczęca, schłodzona o prawidłowym kształcie i prawidłowo wykształconych mięśniach, wykrwawiona, wypatroszona, bez głowy i łap oraz bez widocznych uszkodzeń i złamań otwartych; upierzenie całkowicie zdjęte; barwa jasnokremowa.
880 kg
2.UDKA Z KURCZAKA
Element tuszki kurczęcej obejmujący kość udową łącznie z otaczającymi ją mięśniami; udziec właściwie umięśniony, linia cięcia równa, nie dopuszcza się krwawych wylewów w mięśniach; schłodzone; waga jednostkowa około 150 g.
880 kg
3.PORCJE ROSOŁOWE
Element uzyskany z rozróbki tuszki kurczaka, schłodzony, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych oraz bez zanieczyszczeń obcych oraz krwi. Powierzchnia powinna być czysta, wolna od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi. Barwa naturalna, jasnoróżowa, nie dopuszcza się uszkodzeń mechanicznych oraz resztek upierzenia. Zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego świeżego, bez oznak zaparzenia i psucia, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
2300 kg
4.ŻOŁĄDKI DROBIOWE
Żołądki uzyskane podczas patroszenia tuszki kurczęcej, pozbawione części niejadalnych; z usuniętą treścią oraz warstwą zrogowaciałą, żołądkiem gruczołowym i dwunastnicą, nadmiar tłuszczu usunięty;
dopuszcza się niewielkie uszkodzenia mięśnia oraz pozostałości tkanki łącznej, niedopuszczalna zielonkawa barwa. Wymagana forma: świeże , schłodzone.
700 kg
5.MORTADELA DROBIOWA
Wyrób parzony, homogenizowany, wyłącznie
z surowców drobiowych, mięso drobiowe minimum 60%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 18%, konsystencja krajalna, plastyczna; bloki w sztucznych lub naturalnych osłonkach o średnicy do 12 cm, jednorodne w całym kawałku.
300 kg
6.PASZTET DROBIOWY
Wyrób z podrobów i surowców drobiowych, składniki równomiernie rozłożone, konsystencja miękka, plastyczna, smarownej, pętka w osłonkach sztucznych lub naturalnych.
600 kg
7.MIELONKA Z INDYKA
Wyrób blokowy, parzony, wyłącznie z surowców drobiowych, mięso drobiowe minimum 60%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 18%, bez surowców pochodzenia wieprzowego, bloki w sztucznych lub naturalnych osłonkach o średnicy do 15 cm, jednorodne w całym kawałku.
950 kg
8.MIĘSO MIELONE DROBIOWE
Świeże mięso drobiowe, grubo lub średnio rozdrobnione, mielone, maksymalna zawartość tłuszczu 20%. Mięso ma być czyste bez jakichkolwiek zanieczyszczeń. Barwa mięsa różowa do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy. Barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym lub lekko różowym. Konsystencja jędrna i elastyczna. Zapach charakterystyczny dla mięsa drobiowego świeżego, bez oznak zaparzenia i psucia, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
900 kg
9.SZYNKA Z INDYKA
Wyrób blokowy średnio rozdrobniony, parzony.
100 kg
10.KASZANKA DROBIOWA
Barwa ciemno-brunatna, konsystencja ścisła, dobrze związana; skład surowcowy: mięso drobiowe, podroby drobiowe, inne surowce drobiowe, przyprawy i dodatki funkcjonalne, waga batonu do 3 kg.
200 kg
11.PARÓWKI DROBIOWE
Wyrób parzony lub wędzony, homogenizowany, wyłącznie z surowców drobiowych, mięso drobiowe minimum 70%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 18%, pęta w osłonce naturalnej lub sztucznej o średnicy do 12mm, waga jednego pęta od 96 g do 120 g. Barwa powierzchni różowa do jasnoróżowej, osłona ściśle przylegająca do powierzchni farszu. Na przekroju –barwa mięsa jasnoróżowa, surowce jednolicie drobno rozdrobnione. Konsystencja dość ścisła, elastyczna, soczysta po podgrzaniu. Smak i zapach charakterystyczny dla parówek drobiowych, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
2200 kg
12.KIEŁBASA ZWYCZAJNA DROBIOWA
Wyrób średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, wyłącznie z surowców drobiowych, mięso drobiowe minimum 65%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 18%, bez surowców pochodzenia wieprzowego, pęta w osłonkach naturalnych, waga jednego pęta od 96 g do 120 g.
700 kg
13.KIEŁBASA ŚLĄSKA DROBIOWA
Wyrób średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, wyłącznie z surowców drobiowych, mięso drobiowe minimum 70%, zawartość tłuszczu nie więcej niż 15%, bez surowców pochodzenia wieprzowego, pęta w osłonkach naturalnych, waga jednego pęta od 96 g do 120 g.
750 kg
14.KIEŁBASA BIAŁA PARZONA DROBIOWA.
Wyrób parzony, niewędzony, średnio rozdrobniony,
z surowców drobiowych oraz przypraw charakterystycznych dla tego wyrobu; pęta w osłonce naturalnej; waga jednego pęta od 96 g do 120 g.
1400 kg
Wymagania klasyfikacyjne określone dla drobiu i przetworów drobiowych wchodzących w skład zadania nr I:
Zamawiany asortyment winien być:
• świeży,
• dobrej jakości,
• konsystencji jednolitej, zwartej,
• wolny od wad eliminujących go ze spożycia,
• dostarczane partie danego towaru w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia.
Cechy dyskwalifikujące zamawiany asortyment:
• zanieczyszczenia mechaniczne,
• oznaki zepsucia, zawilgocenia
• stęchlizna, nadmierna ilość tłuszczu,
• obce zapachy i posmaki,
• uszkodzenia mechaniczne opakowań, ich zanieczyszczenia, brak oznakowania
Minimalny okres przydatności do spożycia każdej dostawy wynosić będzie:
• nie mniej niż 3 dni od daty dostawy w odniesieniu do towarów wymienionych w poz. 1, 2, 3, 4 i 8 powyższej tabeli;
• nie mniej niż 7 dni od daty dostawy w odniesieniu do towarów wymienionych w poz. 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14 powyższej tabeli.
Wymagana jest jednakowa data ważności dla całej partii dostarczanego asortymentu w ramach częściowych dostaw.
Każdy zamawiany asortyment winien być dostarczony w oddzielnym i zamkniętym pojemniku, wykonanym z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do bezpośredniego kontaktu z żywnością, prawidłowo oznakowanych oraz przewożone w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymaganiami HACCP.
Znakowanie pojemników. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta zawierająca co najmniej następujące dane:
• nazwę produktu,
• termin przydatności do spożycia,
• nazwę dostawcy -producenta (adres)
• warunki przechowywania,
• oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującym prawem.
Poza powyższym w/w towary muszą spełniać parametry jakościowe wynikające
z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm.
Częstotliwość dostaw drobiu i przetworów drobiowych:
• Dostawy towarów do magazynu żywnościowego zlokalizowanego na terenie: Zakładu Karnego w Gębarzewie, 62-241 Żydowo realizowane będą dwa razy w tygodniu w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 08:00 do 12:00 w ilościach określonych przez wyznaczonego pracownika zamawiającego.
• Dostawy towarów następować będą partiami, zgodnie ze sukcesywnie składanymi zamówieniami częściowymi, szczegółowe ilości dostaw oraz asortyment poszczególnych dostaw określi wyznaczony pracownik zamawiającego telefonicznie lub pisemnie (faks, e-mail) z 48 godzinnym wyprzedzeniem.
• Dostawy towarów muszą być zrealizowane w ciągu 24 godzin od złożenia telefonicznego lub pisemnego zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15112000-6 - Drób
15112130-6 - Kurczęta
15112300-9 - Wątróbki drobiowe
15131135-0 - Wędliny drobiowe
15131310-1 - Pasztety
15131500-0 - Produkty drobiowe
4.5.5.) Wartość części: 99275,36 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ZADANIE NR II –Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego oraz przetworów.1.
BOCZEK SUROWY
Mięso wieprzowe, świeże, surowe, nieprzerośnięte tłuszczem. Całe płaty o wadze od 1 kg do 5 kg. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń.
400 kg
2.
ŁOPATKA Z KOŚCIĄ
Element wieprzowy (przednia część) w kształcie nieforemnego bloku. Tkanka mięśniowa nieprzerośnięta tłuszczem. Barwa czerwona do ciemnoczerwonej.
Powierzchnia czysta, gładka, niezakrwawiona nie postrzępiona, bez śladów przekrwawień, głębszych nacięć.
5800 kg
3.
ŁOPATKA BEZ KOŚCI
Mięso wieprzowe z łopatki w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń,
2700 kg
4.
SMALEC ZE SKWARKAMI
Tłuszcz wieprzowy miękki, apetyczny, z widocznymi dodatkami. Na przekroju wyraźnie widoczne drobne skwarki ze słoniny i małe kawałeczki cebuli.
400 kg
5.
SCHAB Z KOŚCIĄ
Mięso wieprzowe, świeże, nieprzerośnięte tłuszczem. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń.
360 kg
6.
BOCZEK WĘDZONY
Mięso wieprzowe, świeże, surowe nieprzerośnięte tłuszczem. Całe płaty o wadze od 1,00 kg do 5 kg. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń.
840 kg
7.
KIEŁBASA PIWNA
Wyrób wędzony, parzony, średnio rozdrobniony. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej, powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu lub lekko pomarszczona.
2400 kg
8.
KIEŁBASA ZWYCZAJNA
Kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona, wędzona. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce naturalnej, powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu.
750 kg
9.
KIEŁBASA ŚLĄSKA
Kiełbasa średnio rozdrobniona, parzona, wędzona. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce naturalnej, powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu.
2750 kg
10.
KIEŁBASA ZIELONOGÓRSKA
Kiełbasa grubo rozdrobniona. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej poliamidowej, powierzchnia gładka, w osłonkach wyrównana. Struktura i konsystencja: część surowców mięsno –tłuszczowych rozdrobniona na cząstki o wielkości powyżej 20 mm, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu i galarety. Barwa: barwa mięsa od bladoróżowej do ciemnoczerwonej: tłuszczu od kremowej do białej. Smak i zapach: charakterystyczny dla wyrobów peklowanych, wyczuwalny smak użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
200 kg
11.
KIEŁBASA SZYNKOWA
Kiełbasa grubo rozdrobniona. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej poliamidowej, powierzchnia gładka, w osłonkach wyrównana. Struktura i konsystencja: część surowców mięsno –tłuszczowych rozdrobniona na cząstki o wielkości powyżej 20 mm, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu i galarety. Barwa: barwa mięsa od bladoróżowej do ciemnoczerwonej: tłuszczu od kremowej do białej. Smak i zapach: charakterystyczny dla wyrobów peklowanych, wyczuwalny smak użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
700 kg
12.
MIELONKA
Wędlina średnio rozdrobniona. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej, powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu. Struktura i konsystencja: przeważająca część surowców mięsno –tłuszczowych rozdrobniona na cząstki o wielkości od 5 mm do 8 mm, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników, konsystencja . Barwa: barwa mięsa od bladoróżowej do ciemnoczerwonej: tłuszczu od kremowej do białej. Smak i zapach: charakterystyczny dla wyrobów peklowanych, wyczuwalny smak użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
3000 kg
13.
MORTADELA
Wędlina drobno rozdrobniona, parzona. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej, powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu. Struktura i konsystencja: stopień rozdrobnienia surowca mięsno –tłuszczowego na cząsteczki o wielkości poniżej 5 mm; przekrój surowców równomiernie rozłożony, dopuszcza się pojedyncze otwory powietrza o średnicy do 2 mm; niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki galarety, konsystencja soczysta. Barwa: charakterystyczna dla danego sortymentu, uzależniona od obróbki termicznej lub zastosowanej osłonki sztucznej, niedopuszczalna barwa szarozielona oraz plamy na powierzchni wynikającej z niedowędzenia. Smak i zapach: charakterystyczny dla danego sortymentu, wyczuwalny smak użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
3900 kg
14.
PARÓWKA WIEPRZOWA
Wyrób homogenizowany, wędzony, parzony. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej, powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu.
Struktura i konsystencja: stopień rozdrobnienia surowca mięsno- tłuszczowego na cząsteczki o wielkości poniżej 5 mm; przekrój surowców równomiernie rozłożony, konsystencja soczysta.
200 kg
15.
SALCESON BIAŁY
Wyrób podrobowy, z głowizny wieprzowej, wołowej lub cielęcej z dodatkiem tłuszczu, podrobów, mięsa, skórek i przypraw, w żołądkach wieprzowych lub osłonce sztucznej, niemrożony, świeży. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce naturalnej lub sztucznej, powierzchnia czysta, lekko wilgotna. Nie dopuszczalne zabrudzenia, oślizłości i naloty pleśni. Struktura i konsystencja: ścisła, plaster o grubości 5 mm nie powinien rozpadać się, niedopuszczalne skupiska niewymieszanych składników. Barwa: powierzchni- szara do różowej; na przekroju właściwa dla użytych składników.
1800 kg
16.
KASZANKA
Wyrób podrobowy z kaszy gryczanej lub jęczmiennej,
krwi oraz podrobów: wątroba, płuca, skórki, tłuszcz;
przyprawiony w osłonce poliamidowej, niemrożona,
świeża. Jakość artykułu żywnościowego nie może
odbiegać od Polskich Norm.
Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej, powierzchnia czysta, lekko wilgotna. Nie dopuszczalne zabrudzenia, oślizłości i naloty pleśni.
3500 kg
17.
WĄTROBIANKA
Wątrobianka parzona, wyrób podrobowy, nie krwisty, z
wątroby wieprzowej, słoniny, kaszy manny, cebuli,
przypraw, o konsystencji smarownej, plastry o grubości
5 mm nie mogą się rozpadać, w osłonce naturalnej lub
sztucznej, niemrożona, świeża. Jakość artykułu
żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm.
2500
18.
OZORY WIEPRZOWE
Podroby świeże; niemrożone. Jakość artykułu
żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm.
400 kg
19.
SERCA WIEPRZOWE
Podroby świeże, pochodzące z organów wewnętrznych
świni, tworzą chude mięśnie o dość ścisłym ułożeniu,
niemrożone. Jakość artykułu żywnościowego nie może
odbiegać od Polskich Norm.
1000 kg
20.
WĄTROBA WIEPRZOWA
Podroby świeże, pochodzące z organów wewnętrznych
świni, niemrożone. Jakość artykułu żywnościowego nie
może odbiegać od Polskich Norm.
1200 kg
21.
METKA CEBULOWA
Wyrób średnio rozdrobniony, surowy. Wygląd ogólny: wyrób w osłonce sztucznej, powierzchnia czysta, sucha, osłonka ściśle przylegająca do farszu. Struktura i konsystencja: stopień rozdrobnienia surowca mięsno –tłuszczowego na cząsteczki o wielkości do 5 mm, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu i galarety, konsystencja charakterystyczna dla danego sortymentu. Barwa: charakterystyczna dla danego sortymentu, od bladoróżowej do ciemnoczerwonej. Smak i zapach: charakterystyczny dla danego sortymentu. Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
250 kg
22.
PIECZEŃ RZYMSKA
Kiełbasa z mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona,, zapiekana, formowana w batony o wadze 1 kg, parzona, nietrwała, na przekroju jasno różowa, zapach charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa wieprzowego, wyczuwalne przyprawy.
3300 kg
23.
KONSERWA MIĘSNA
Konserwa z mięsa mieszanego, skórek i tłuszczu, z przyprawami. Wygląd ogólny -kształt nadany przez zastosowane opakowanie, powierzchnia czysta. Konsystencja i struktura -dość ścisła, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne składniki zbyt rozdrobnione, pozaklasowe lub z chrząstkami, ścięgnami itp.
1700 kg
Zamawiany asortyment winien być:
• świeży,
• dobrej jakości,
• konsystencji jednolitej, zwartej,
• wolny od wad eliminujących go ze spożycia,
• dostarczane partie danego towaru w ramach częściowych dostaw winny być jednakowego gatunku, gramatury, rodzaju (dodatek smakowy) oraz terminu przydatności do spożycia.
Cechy dyskwalifikujące zamawiany asortyment:
• zanieczyszczenia mechaniczne,
• oznaki zepsucia, zawilgocenia
• stęchlizna, nadmierna ilość tłuszczu,
• obce zapachy i posmaki,
• uszkodzenia mechaniczne opakowań, ich zanieczyszczenia, brak oznakowania
Każdy zamawiany asortyment winien być dostarczony w oddzielnym i zamkniętym pojemniku, wykonanym z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do bezpośredniego kontaktu z żywnością, prawidłowo oznakowanych oraz przewożone w odpowiednich warunkach, zgodnie z wymaganiami HACCP.
Częstotliwość dostaw mięsa wieprzowego i wołowego oraz przetworów:
• Dostawy towarów do magazynu żywnościowego zlokalizowanego na terenie: Zakładu Karnego w Gębarzewie, 62-241 Żydowo realizowane będą dwa razy w tygodniu w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach od 08:00 do 12:00 w ilościach określonych przez wyznaczonego pracownika zamawiającego.
• Dostawy towarów następować będą partiami, zgodnie ze sukcesywnie składanymi zamówieniami częściowymi, szczegółowe ilości dostaw oraz asortyment poszczególnych dostaw określi wyznaczony pracownik zamawiającego telefonicznie lub pisemnie (faks, e-mail) z 48 godzinnym wyprzedzeniem.
• Dostawy towarów muszą być zrealizowane w ciągu 24 godzin od złożenia telefonicznego lub pisemnego zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15113000-3 - Wieprzowina
15131130-5 - Wędliny
15412100-0 - Tłuszcze zwierzęce
4.5.5.) Wartość części: 254723,96 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 105485,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 105485,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 105485,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "JOHN" PAWEŁ JOHN
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 410274970
7.3.3) Ulica: ŹRÓDLANA 5
7.3.4) Miejscowość: GROTNIKI
7.3.5) Kod pocztowy: 64-140
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-08-16
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 105485,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-08-16 do 2022-08-06Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 246940,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 417090,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 246940,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "JOHN" PAWEŁ JOHN
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 410274970
7.3.3) Ulica: ŹRÓDLANA 5
7.3.4) Miejscowość: GROTNIKI
7.3.5) Kod pocztowy: 64-140
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-08-16
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 246940,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-08-16 do 2022-08-06INNE PRZETARGI ŻYDOWO
więcej: przetargi ŻYDOWO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 1 Przasnysz w roku szkolnym 2025/2026
- Dostawa mięsa i wędlin dla Szkoły Podstawowej nr 9 w Kutnie w celu przygotowania posiłków w stołówce szkolnej
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 2 w Piekarach Śląskich na rok 2026
- Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Ciechanowie przy ulicy Kruczej 32.
- Dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola w Tworogu w terminie do 31.12. 2026 roku.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Publicznegow Świętoszówce w 2026 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.