Ogłoszenie z dnia 2021-08-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00140125/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-08-06
- 2021/BZP 00163476/01 - Wynik z dnia 2021-08-30
| Ogłoszenie nr 2021/BZP 00146210 z dnia 2021-08-11 |
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych podczas konferencji ABSL Summit, która odbędzie się w dniach 14-15.09.2021 roku w Gdańsku
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: AGENCJA ROZWOJU POMORZA SPÓŁKA AKCYJNA
1.2.) Oddział zamawiającego: ARP
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 190044530
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: al. Grunwaldzka 472D
1.4.2.) Miejscowość: Gdańsk
1.4.3.) Kod pocztowy: 80-309
1.4.4.) Województwo: pomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL633 - Trójmiejski
1.4.7.) Numer telefonu: +48 58 32 33 101
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@arp.gda.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.arp.gda.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
Działania na rzecz rozwoju Pomorza
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00146210
2.2.) Data ogłoszenia: 2021-08-11
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu,3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2021/BZP 00140125/01
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
1. Wykonawcy muszą złożyć wraz z ofertą:
a. próbki zestawu dziennego i koktajlowego określonego w cz. 2 pkt 3 OPZ. Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć wszystkie z wymienionych niżej pozycji w ilości dla 6 osób:
i. koreczki wytrawne składające się z min. 3 składników, min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
ii. mini wrapy, min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
iii. przekąski np. krewetki na mini łódeczkach, roladki itp., min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę.
b. próbki zestawu koktajlowego określonego w cz. 2 pkt 3 OPZ. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć wszystkie z wymienionych niżej pozycji w ilości dla 6 osób:
i. ciasto pieczone/babeczki – min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
ii. tartinki/mini ciasta francuskie na słodko - min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
iii. mini desery typu musy, puddingi, kremy (np. panna cotta) - min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę.
2. Wykonawca do każdego produktu dołączy metryczkę z nazwą produktu w języku polskim i angielskim.
3. Wykonawcy mogą przywieźć próbki dań do siedziby Zamawiającego w dniu 16.08.2021 r. od godz. 10.00 do terminu składania ofert.
4. Wykonawcom przed wniesieniem próbek na salę zostaną przyporządkowane numery. Numeracja próbek jest niezależna od numeracji ofert. Każdy z Wykonawców otrzyma kopertę z numerem. Do koperty każdy Wykonawca włoży kartkę ze swoją nazwą i adresem (w celu późniejszej identyfikacji), następnie ją zaklei i pozostawi na stole ze swoją prezentacją potraw. Przyporządkowanie numerów nie będzie znane członkom komisji oceniającym próbki w momencie dokonywania oceny próbek.
5. Każdemu Wykonawcy zostanie przydzielona powierzchnia stołu o wymiarach min 90 cm x 160 cm, gdzie będą prezentowane potrawy. Każda z potraw powinna być przygotowana w taki sposób, by mogła ocenić ją pięcioosobowa komisja.
6. Próbki potraw należy podać na zastawie Wykonawcy, zgodnie z tym jak będą serwowane podczas konferencji. Zastawa użyta do podania potraw nie może sugerować nazwy Wykonawcy.
7. Próbki potraw zostaną przez Zamawiającego sfotografowane w celach dokumentacyjnych.
8. Komisja po dokonaniu oceny wszystkich próbek otworzy ponumerowane koperty w celu przyporządkowania ich Wykonawcom. Po otwarciu kopert z numerami Wykonawcy będą mogli odebrać swoją zastawę oraz pozostałe przedmioty, które zostały wykorzystane do przygotowania i podania potraw.
9. Próbki wskazane w ust. 1 będą służyły ocenie zgodności oferowanych usług z wymaganiami, cechami lub kryteriami określonymi w opisie przedmiotu zamówienia oraz będą oceniane przez Zamawiającego w ramach oceny oferty według kryterium: jakość zestawu dziennego oraz jakość zestawu koktajlowego.
10. Niezłożenie próbek wskazanych w ust. 1 wraz z ofertą lub złożenie próbek wskazanych w ust. 1 wskazujących na niezgodność oferowanych usług z wymaganiami, cechami lub kryteriami określonymi w opisie przedmiotu zamówienia będzie skutkowało odrzuceniem oferty na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
11. W zakresie przedmiotowych środków dowodowych opisanych w rozdz. IV Zamawiający odstępuje od wymagania użycia środków komunikacji elektronicznej na podstawie art. 61 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp.
Po zmianie:
1. Wykonawcy muszą złożyć wraz z ofertą:
a. próbki zestawu dziennego i koktajlowego określonego w cz. 2 pkt 3 OPZ. Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć wszystkie z wymienionych niżej pozycji w ilości dla 6 osób:
i. koreczki wytrawne składające się z min. 3 składników, min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
ii. mini wrapy, min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
iii. przekąski np. krewetki na mini łódeczkach, roladki itp., min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę.
b. próbki zestawu koktajlowego określonego w cz. 2 pkt 3 OPZ. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć wszystkie z wymienionych niżej pozycji w ilości dla 6 osób:
i. ciasto pieczone/babeczki – min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
ii. tartinki/mini ciasta francuskie na słodko - min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę;
iii. mini desery typu musy, puddingi, kremy (np. panna cotta) - min. 1 rodzaj, min. 1 szt. na osobę.
2. Wykonawca do każdego produktu dołączy metryczkę z nazwą produktu w języku polskim i angielskim.
3. Wykonawcy mogą przywieźć próbki dań do siedziby Zamawiającego w dniu 17.08.2021 r. od godz. 08.15 do terminu składania ofert.
4. Wykonawcom przed wniesieniem próbek na salę zostaną przyporządkowane numery. Numeracja próbek jest niezależna od numeracji ofert. Każdy z Wykonawców otrzyma kopertę z numerem. Do koperty każdy Wykonawca włoży kartkę ze swoją nazwą i adresem (w celu późniejszej identyfikacji), następnie ją zaklei i pozostawi na stole ze swoją prezentacją potraw. Przyporządkowanie numerów nie będzie znane członkom komisji oceniającym próbki w momencie dokonywania oceny próbek.
5. Każdemu Wykonawcy zostanie przydzielona powierzchnia stołu o wymiarach min 90 cm x 160 cm, gdzie będą prezentowane potrawy. Każda z potraw powinna być przygotowana w taki sposób, by mogła ocenić ją sześcioosobowa komisja.
6. Próbki potraw należy podać na zastawie Wykonawcy, zgodnie z tym jak będą serwowane podczas konferencji. Zastawa użyta do podania potraw nie może sugerować nazwy Wykonawcy.
7. Próbki potraw zostaną przez Zamawiającego sfotografowane w celach dokumentacyjnych.
8. Komisja po dokonaniu oceny wszystkich próbek otworzy ponumerowane koperty w celu przyporządkowania ich Wykonawcom. Po otwarciu kopert z numerami Wykonawcy będą mogli odebrać swoją zastawę oraz pozostałe przedmioty, które zostały wykorzystane do przygotowania i podania potraw.
9. Próbki wskazane w ust. 1 będą służyły ocenie zgodności oferowanych usług z wymaganiami, cechami lub kryteriami określonymi w opisie przedmiotu zamówienia oraz będą oceniane przez Zamawiającego w ramach oceny oferty według kryterium: jakość zestawu dziennego oraz jakość zestawu koktajlowego.
10. Niezłożenie próbek wskazanych w ust. 1 wraz z ofertą lub złożenie próbek wskazanych w ust. 1 wskazujących na niezgodność oferowanych usług z wymaganiami, cechami lub kryteriami określonymi w opisie przedmiotu zamówienia będzie skutkowało odrzuceniem oferty na podstawie art. 226 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp.
11. W zakresie przedmiotowych środków dowodowych opisanych w rozdz. IV Zamawiający odstępuje od wymagania użycia środków komunikacji elektronicznej na podstawie art. 61 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2021-08-16 11:45
Po zmianie:
2021-08-17 09:45
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2021-08-16 12:00
Po zmianie:
2021-08-17 10:00
| 2021-08-11 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia - - |
INNE PRZETARGI Z GDAŃSKA
- Zakup i dostawa tabletów z systemem operacyjnym Android do realizacji badań ankietowych przez Urząd Statystyczny w Gdańsku
- Dostawa sprzętu laboratoryjnego w 5 pakietach
- 47/TP/2025 Sukcesywne dostawy substancji chemicznych z podziałem na zadania.
- Usługa wykonywania i dostarczania obiadów do Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr 6 w Gdańsku
- Opracowanie dokumentacji projektowej wraz z pełnieniem nadzoru autorskiego dla zadania pn.:"Nadmorska ścieżka pieszo-rowerowa z plaży Stogi do Górek Zachodnich-Etap II" realizowanego w ramach BO 2025
- Dostawa środków higienicznych i środków czystości dla Sądu Okręgowego w Gdańsku
więcej: przetargi w Gdańsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





