Ogłoszenie z dnia 2021-08-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00125043/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-07-23
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00144821 z dnia 2021-08-11 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa świeżych warzyw, owoców krajowych i tropikalnych dla Domu Pomocy Społecznej im. L. i A. Helclów w Krakowie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Gmina Miejska Kraków, Dom Pomocy Społecznej im. Ludwika i Anny Helclów w Krakowie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 351554353
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Helclów 2
1.5.2.) Miejscowość: Kraków
1.5.3.) Kod pocztowy: 31-148
1.5.4.) Województwo: małopolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL213 - Miasto Kraków
1.5.7.) Numer telefonu: 12 634 42 55
1.5.8.) Numer faksu: 12 633 08 28
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dpshelclow.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpshelclow.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=1381651.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ochrona socjalna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa świeżych warzyw, owoców krajowych i tropikalnych dla Domu Pomocy Społecznej im. L. i A. Helclów w Krakowie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-df4d0f80-cd02-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00144821
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-08-11
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00000758/03/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Sukcesywna dostawa świeżych warzyw, owoców krajowych i tropikalnych
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00125043/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DO.271.1.2.2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa z podziałem na części: Część I – świeże warzywa2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zamieszczony w Wykazie Asortymentu stanowiącym Załącznik Nr 1 do SWZ.
3. Dostarczany towar musi być:
1) świeży, nieprzejrzały, niezwiędnięty, bez szkodników i owadów, czysty (bez ziemi i innych zabrudzeń, bez uszkodzeń i odbarwień),
2) niepryskany co najmniej przez okres karencji opryskami przed zerwaniem,
3) pierwszej jakości, spełniający polskie normy,
4) prawidłowo opakowany, oznakowany i dostarczany,
5) wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie,
6) posiadający nienaruszone cechy pierwotnego opakowania,
7) dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami, atestami, terminami przydatności do spożycia,
8) tożsamy ze wskazanym w ofercie.
4. Dodatkowe informacje dotyczące wykonania przedmiotu zamówienia:
Przedmiot zamówienia będzie pochodził z bieżącej produkcji i z tej samej partii oraz winien być wytwarzany zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) i obowiązującymi przepisami, w szczególności powinien spełniać wymogi Polskiej Normy określone w Ustawie z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021) oraz być zgodny z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (Dz. U. z 2015 r. poz. 29 z późn. zm.).
5. Wykonawca zobowiązuje się do:
1) zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanych towarów - zapewnienia specjalistycznego środka transportu odpowiedniego dla przewożonych produktów objętych zamówieniem i zgodnie z obowiązującymi przepisami, pod rygorem nieprzyjęcia dostawy przez Zamawiającego,
2) przy każdorazowej dostawie - do odpowiedniego zabezpieczenie towaru na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialności za braki i wady powstałe w czasie transportu;
3) w przypadku towarów dostarczanych w opakowaniach, dostarczenia zamówionej ilości towaru netto, tj. nie wliczenia wagi opakowania (np. kartony, sznurki, folie oraz siatki), w wagę zamówionego towaru,
4) odbioru pustych opakowań zbiorczych (nie dotyczy opakowań indywidualnych produktu) po dostarczonym do siedziby Zamawiającego towarze co najmniej 1 raz w tygodniu.
6. Zamawiający wymaga aby:
1) Wykonawca dokonywał nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego - na okres do następnej dostawy,
2) dostawy towaru były realizowane najpóźniej następnego dnia roboczego po dniu otrzymania pisemnego zamówienia (mail; fax) – do godziny 11.00,
3) Zamawiający zobowiązany jest wysłać zamówienia do godziny 12.00. Zamówienia złożone po godzinie 12.00 będą realizowane do dwóch dni roboczych po dniu otrzymania zamówienia – do godziny 11.00,
4) Wykonawca utrzymywał w stałej gotowości do odbioru faks oraz skrzynkę poczty elektronicznej,
5) dostawy były realizowane sukcesywnie, w cenach jednostkowych określonych w Ofercie Wykonawcy,
6) w razie stwierdzenia niedoborów ilościowych lub wad w dostarczonej partii towaru Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy, a Wykonawca uzupełni niedobory ilościowe lub wymieni wadliwą partię towaru na wolną od wad w następujących terminach:
a) w dniu otrzymania zgłoszenia do godziny 17.00 – jeśli zgłoszenie, o którym mowa powyżej, wpłynęło do godz. 13.00;
b) w następnym dniu roboczym w godzinach 8.00 - 11.00 – jeśli zgłoszenie, o którym mowa powyżej, wpłynęło po godz. 13.00.
7. Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia:
1) Miejscem dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy zamawianego towaru jest siedziba Zamawiającego – Dom Pomocy Społecznej im. L. i A. Helców – Kraków, ul. Helclów 2 - magazyn żywnościowy Działu Obsługi Mieszkańców (piwnica).
2) Dostawy towaru będą realizowane w godzinach – od 8.00 do 11.00 we wszystkie dni robocze.
3) Towar będzie dostarczany do siedziby Zamawiającego transportem i na koszt Wykonawcy.
8. Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia określono szczegółowo we Wzorze Umowy, stanowiącym Załącznik Nr 7 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 210138,10 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa z podziałem na części: Część II – owoce krajowe2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zamieszczony w Wykazie Asortymentu stanowiącym Załącznik Nr 2 do SWZ.
3. Dostarczany towar musi być:
1) świeży, nieprzejrzały, niezwiędnięty, bez szkodników i owadów, czysty (bez ziemi i innych zabrudzeń, bez uszkodzeń i odbarwień),
2) niepryskany co najmniej przez okres karencji opryskami przed zerwaniem,
3) pierwszej jakości, spełniający polskie normy,
4) prawidłowo opakowany, oznakowany i dostarczany,
5) wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie,
6) posiadający nienaruszone cechy pierwotnego opakowania,
7) dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami, atestami, terminami przydatności do spożycia,
8) tożsamy ze wskazanym w ofercie.
4. Dodatkowe informacje dotyczące wykonania przedmiotu zamówienia:
Przedmiot zamówienia będzie pochodził z bieżącej produkcji i z tej samej partii oraz winien być wytwarzany zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) i obowiązującymi przepisami, w szczególności powinien spełniać wymogi Polskiej Normy określone w Ustawie z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021) oraz być zgodny z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (Dz. U. z 2015 r. poz. 29 z późn. zm.).
5. Wykonawca zobowiązuje się do:
1) zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanych towarów - zapewnienia specjalistycznego środka transportu odpowiedniego dla przewożonych produktów objętych zamówieniem i zgodnie z obowiązującymi przepisami, pod rygorem nieprzyjęcia dostawy przez Zamawiającego,
2) przy każdorazowej dostawie - do odpowiedniego zabezpieczenie towaru na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialności za braki i wady powstałe w czasie transportu;
3) w przypadku towarów dostarczanych w opakowaniach, dostarczenia zamówionej ilości towaru netto, tj. nie wliczenia wagi opakowania (np. kartony, sznurki, folie oraz siatki), w wagę zamówionego towaru,
4) odbioru pustych opakowań zbiorczych (nie dotyczy opakowań indywidualnych produktu) po dostarczonym do siedziby Zamawiającego towarze co najmniej 1 raz w tygodniu.
6. Zamawiający wymaga aby:
1) Wykonawca dokonywał nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego - na okres do następnej dostawy,
2) dostawy towaru były realizowane najpóźniej następnego dnia roboczego po dniu otrzymania pisemnego zamówienia (mail; fax) – do godziny 11.00,
3) Zamawiający zobowiązany jest wysłać zamówienia do godziny 12.00. Zamówienia złożone po godzinie 12.00 będą realizowane do dwóch dni roboczych po dniu otrzymania zamówienia – do godziny 11.00,
4) Wykonawca utrzymywał w stałej gotowości do odbioru faks oraz skrzynkę poczty elektronicznej,
5) dostawy były realizowane sukcesywnie, w cenach jednostkowych określonych w Ofercie Wykonawcy,
6) w razie stwierdzenia niedoborów ilościowych lub wad w dostarczonej partii towaru Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy, a Wykonawca uzupełni niedobory ilościowe lub wymieni wadliwą partię towaru na wolną od wad w następujących terminach:
a) w dniu otrzymania zgłoszenia do godziny 17.00 – jeśli zgłoszenie, o którym mowa powyżej, wpłynęło do godz. 13.00;
b) w następnym dniu roboczym w godzinach 8.00 - 11.00 – jeśli zgłoszenie, o którym mowa powyżej, wpłynęło po godz. 13.00.
7. Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia:
1) Miejscem dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy zamawianego towaru jest siedziba Zamawiającego – Dom Pomocy Społecznej im. L. i A. Helców – Kraków, ul. Helclów 2 - magazyn żywnościowy Działu Obsługi Mieszkańców (piwnica).
2) Dostawy towaru będą realizowane w godzinach – od 8.00 do 11.00 we wszystkie dni robocze.
3) Towar będzie dostarczany do siedziby Zamawiającego transportem i na koszt Wykonawcy.
8. Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia określono szczegółowo we Wzorze Umowy, stanowiącym Załącznik Nr 7 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 105787,14 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa z podziałem na części: Część III – owoce tropikalne2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zamieszczony w Wykazie Asortymentu stanowiącym Załącznik Nr 3 do SWZ.
3. Dostarczany towar musi być:
1) świeży, nieprzejrzały, niezwiędnięty, bez szkodników i owadów, czysty (bez ziemi i innych zabrudzeń, bez uszkodzeń i odbarwień),
2) niepryskany co najmniej przez okres karencji opryskami przed zerwaniem,
3) pierwszej jakości, spełniający polskie normy,
4) prawidłowo opakowany, oznakowany i dostarczany,
5) wolny od wad uniemożliwiających jego spożycie,
6) posiadający nienaruszone cechy pierwotnego opakowania,
7) dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami, atestami, terminami przydatności do spożycia,
8) tożsamy ze wskazanym w ofercie.
4. Dodatkowe informacje dotyczące wykonania przedmiotu zamówienia:
Przedmiot zamówienia będzie pochodził z bieżącej produkcji i z tej samej partii oraz winien być wytwarzany zgodnie z zasadami GMP (Dobrej Praktyki Produkcyjnej) i obowiązującymi przepisami, w szczególności powinien spełniać wymogi Polskiej Normy określone w Ustawie z 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021) oraz być zgodny z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych rodzajów środków spożywczych (Dz. U. z 2015 r. poz. 29 z późn. zm.).
5. Wykonawca zobowiązuje się do:
1) zachowania odpowiednich warunków transportu dostarczanych towarów - zapewnienia specjalistycznego środka transportu odpowiedniego dla przewożonych produktów objętych zamówieniem i zgodnie z obowiązującymi przepisami, pod rygorem nieprzyjęcia dostawy przez Zamawiającego,
2) przy każdorazowej dostawie - do odpowiedniego zabezpieczenie towaru na czas przewozu, pod rygorem odpowiedzialności za braki i wady powstałe w czasie transportu;
3) w przypadku towarów dostarczanych w opakowaniach, dostarczenia zamówionej ilości towaru netto, tj. nie wliczenia wagi opakowania (np. kartony, sznurki, folie oraz siatki), w wagę zamówionego towaru,
4) odbioru pustych opakowań zbiorczych (nie dotyczy opakowań indywidualnych produktu) po dostarczonym do siedziby Zamawiającego towarze co najmniej 1 raz w tygodniu.
6. Zamawiający wymaga aby:
1) Wykonawca dokonywał nieodpłatnego użyczenia pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego - na okres do następnej dostawy,
2) dostawy towaru były realizowane najpóźniej następnego dnia roboczego po dniu otrzymania pisemnego zamówienia (mail; fax) – do godziny 11.00,
3) Zamawiający zobowiązany jest wysłać zamówienia do godziny 12.00. Zamówienia złożone po godzinie 12.00 będą realizowane do dwóch dni roboczych po dniu otrzymania zamówienia – do godziny 11.00,
4) Wykonawca utrzymywał w stałej gotowości do odbioru faks oraz skrzynkę poczty elektronicznej,
5) dostawy były realizowane sukcesywnie, w cenach jednostkowych określonych w Ofercie Wykonawcy,
6) w razie stwierdzenia niedoborów ilościowych lub wad w dostarczonej partii towaru Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy, a Wykonawca uzupełni niedobory ilościowe lub wymieni wadliwą partię towaru na wolną od wad w następujących terminach:
a) w dniu otrzymania zgłoszenia do godziny 17.00 – jeśli zgłoszenie, o którym mowa powyżej, wpłynęło do godz. 13.00;
b) w następnym dniu roboczym w godzinach 8.00 - 11.00 – jeśli zgłoszenie, o którym mowa powyżej, wpłynęło po godz. 13.00.
7. Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia:
1) Miejscem dostawy i wniesienia przez pracowników Wykonawcy zamawianego towaru jest siedziba Zamawiającego – Dom Pomocy Społecznej im. L. i A. Helców – Kraków, ul. Helclów 2 - magazyn żywnościowy Działu Obsługi Mieszkańców (piwnica).
2) Dostawy towaru będą realizowane w godzinach – od 8.00 do 11.00 we wszystkie dni robocze.
3) Towar będzie dostarczany do siedziby Zamawiającego transportem i na koszt Wykonawcy.
8. Pozostałe warunki realizacji przedmiotu zamówienia określono szczegółowo we Wzorze Umowy, stanowiącym Załącznik Nr 7 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 14799,52 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 229457,40 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 229457,40 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 229457,40 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe „PROGRES” Łukasz Syguła
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6591485014
7.3.3) Ulica: Falniów 37
7.3.4) Miejscowość: Miechów
7.3.5) Kod pocztowy: 32-200
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-08-10
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 229457,40 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
W Części II złożona została tylko jedna oferta, która podlegała odrzuceniu.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
W Części III złożona została tylko jedna oferta, która podlegała odrzuceniu.
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
2021-08-11 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy |
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostawy aparatu USG w ramach realizacji programu "Inicjatywa Doskonałości - Uczelnia Badawcza" dla Uniwersytetu Jagiellońskiego - Collegium Medicum w Krakowie.
- NAJEM APARATÓW DO SZTUCZNEGO WSPOMAGANIA WĄTROBY METODĄ ALBUMINOWĄ
- Dostawa wraz z montażem i uruchomieniem urządzeń układu chłodu (drycoolery) wraz z automatyką w budynku Instytutu Zoologii i Badań Biomedycznych UJ w Krakowie przy ul. Gronostajowej 9.
- Dostawa zintegrowanego systemu do analizy fitochemicznej w ramach realizacji programu "Inicjatywa Doskonałości - Uczelnia Badawcza" dla Uniwersytetu Jagiellońskiego - Collegium Medicum w Krakowie.
- Wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostawy wielokanałowego zasilacza wysokiego napięcia dla Wydziału Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego - postępowanie powtórzone II.
- Kompleksowa usługa prania wraz z transportem dla Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury (lokalizacja: Kraków, Dębe)
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa produktów spożywczych do świetlicy w Dzierążni, Marianowie, Sancygniowie"
- Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Restauracji Wałbrzyskiego Centrum Sportowo - Rekreacyjnego AQUA - ZDRÓJ Sp. z o.o. przy ul. Ratuszowej 6 w Wałbrzychu
- Zakup i dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolonej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 , Szkoła Podstawowa nr 8 w Oławie
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 z Oddziałami Dwujęzycznymi w Chorzowie, ul. Dąbrowskiego 41 - I/2024
- Dostawa produktów spożywczych
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w Zakopanem w okresie od 01.07.2024r do 31.12.2024r. - z podziałem na 6 części
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.